Close
Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 154
    Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar mė parė nga ElMajico
    O Miki kampion vere nuk ka,ose le te dali Tirana ose Partizani po te dene.Ne do dalim thjesht kampione 2005/2006.
    Thua te mos te kem haberin se cfare them...?

Ishte ne konteksin e fjalise i dashur Elmajico pastaj ne fond te gjithe jemi ne te njejtin mendim,"Titulli kampion te arrije ne Elbasan",e vitin e ardhshem gjithe lajmet sportive kur te referohen per Kampionen te nenkuptojne Elbasanin tone
    .........................

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Gezuar Festat gjithe Verdh e Bluve

Ps.U mundova me vene nje super foto po sja dola mbane
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 26-12-2005 mė 17:58

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Sulmuesi Erion Rizvanolli kėrkon tė japė ndihmėn e tij nė shpalljen kampion tė verdhebluve &nbsp05-01-2006
    Rizvanolli: Ja pėrse zgjodha Elbasanin
    Fatmir Popja

Njė tjetėr futbollist cilėsor i ėshtė bashkuar ekipit kryesues tė superligės shqiptare kėtė fillimviti. Ai ėshtė 25-vjeēari Erion Rizvanolli, me njė karrierė tė suksesshme sportive gjatė kėtyre viteve. Rizvanolli ėshtė aktivizuar si titullar me Tiranėn, Shkumbinin e Partizanin, si dhe me ekipet NK Zagreb dhe Tata Banja tė Hungarisė. Me kėtė tė fundit sulmuesi Rizvanolli ka luajtur gjatė gjysmės sė dytė tė vitit 2005. Me t'u rikthyer nė Shqipėri sulmuesi Rizvanolli ka pasur oferta tė shumta nga ekipet qė pretendojnė trofe gjatė kėtij edicioni, por ai ka preferuar tė vishet verdheblu. Nė njė intervistė pėr gazetėn "Sporti shqiptar", Erion Rizvanolli argumenton arsyet pėrse zgjodhi pikėrisht Elbasanin si dhe objektivat qė i ka vėnė vetes tani qė do tė luajė pėr ngjyrat verdheblu.
    - Nė mediat sportive ėshtė folur pėr oferta tė shumta pėr Rizvanollin, ndėrsa ju firmosėt pėr Elbasanin. Pėrse?
    - Nuk mė intereson se ēfarė ėshtė shkruar nė mediat sportive. Jam mjaft i qetė, se nuk kam bėrė njė zgjedhje tė imponuar, por ajo ka ardhur natyrshėm dhe nė njė moment mjaft tė pėrshtatshėm pėr tė gjitha palėt. Njėri nga klubet qė mė bėri ofertė ishte edhe Elbasani. Natyrisht, ky klub tregon vlerėsim dhe respekt maksimal pėr ēdo futbollist dhe mbi tė gjitha ka qenė kjo, njė nga arsyet kryesore qė zgjodha verdheblutė. Ky ekip nė kėtė edicion ka shkėlqyer dhe synon tė shpallet kampion. Nė njė situatė tė tillė, nuk ka futbollist qė synon tė bėjė karrierė, qė do tė hezitonte tė refuzonte njė ofertė nga njė ekip kryesues. Sapo presidenti Arben Laze mė ftoi pėr tė biseduar pėr kushtet e kontratės, e ndieva veten mėse tė vlerėsuar. Ajo qė dua tė theksoj ėshtė pėrgjegjėsia maksimale pėr ta justifikuar besimin qė shfaqi presidenca e verdhebluve ndaj meje.
    - Riktheheni nė kampionat, pasi keni luajtur gjatė njė sezoni nė kampionatin hungarez...
    - Gjatė gjysmės sė dytė tė vitit 2005 kam qenė lojtar i Tata Banja tė Hungarisė. Ky ekip sapo ishte ngjitur nė kategorinė e mė tė mirėve tė futbollit tė kėtij vendi dhe nė mbyllje tė vitit u rendit nė mesin e tabelės. Me qenė i sinqertė, jo nė tė gjitha ndeshjet kam luajtur si titullar tek ky ekip hungarez, ku kushtet ishin tė shkėlqyera pėr njė futbollist profesionist. Disa dėmtime serioze mė dėnuan tė qėndroj nė stol pėr disa javė, gjė qė mė bėri tė mos ndihem dhe aq mirė sa mendoja.
    - Cilat janė objektivat tuaja tek Elbasani?
    - Mė kryesorja ėshtė qė ndihem mirė, aq mė tepėr qė kam zgjedhur njė nga ekipet mė tė mira tė kampionatit shqiptar. Tė luash me Elbasanin, pėr cilindo futbollist ėshtė njė privilegj, qė nuk tė afrohet shpesh. Pa dyshim qė nė arritjen e kėtij suksesi do tė pėrpiqem tė jap kontributin tim maksimal. Kam pranur tė luaj me njė ekip me synime ambicioze, sepse edhe unė personalisht jam ambicioz. Nė kėtė sezon qė do tė luaj pėr ngjyrat e Elbasanit do tė pėrpiqem tė shpalos vlerat e mia mė tė mira si sulmues. I jam bashkuar Elbasanit nė ditėt e tija mė tė mira dhe nuk ka asnjė dyshim qė rezultatet e verdhebluve do tė jenė edhe mė tė mira nė dy fazat e mbetura.
    - Besoni se Elbasani do tė jetė kampion?
    - Plotėsisht po. Kėtė ekip nuk e ka tė lehtė asnjėri prej rivalėve tanė ta mposhtė. Sivjet, trofetė nuk kanė pėr t'i marrė si dikur ekipet e kryeqytetit. Elbasani, nuk ėshtė pėr t'u habitur, qė mund t'i fitojė tė dyja.
    - Tė enjten ekipi fillon njė mini fazė pėrgatitore nė Ulqin. A do tė udhėtoni mė grupin apo...?
    - Me ekipin jam bashkuar qė mesditėn e kėsaj tė mėrkure dhe nuk kam pėr t'iu ndarė asnjė sekondė stėrvitjes. Pa disiplinė dhe pa stėrvitje sistematike nuk ka rezultate.
    - Ēfarė mesazhi keni pėr qytetin e Elbasanit?
    - Sė pari dua tė falėnderoj presidentin Laze pėr besimin qė tregoi ndaj meje, sė bashku me trajnerin Daja. Po kėshtu do t'u uroja elbasanasve njė vit sa mė tė mbarė dhe me fitoren e titullit kampion.

Elbasani shtyn me 24 orė nisjen nė Ulqin
    Ekipi i Elbasanit nuk ka udhėtuar gjatė ditės sė djeshme pėr nė Ulqin tė Malit tė Zi, sikurse ishte paralajmėruar, por kjo ėshtė shtyrė pėr afro 24 orė. Shkak i ndryshimit tė planeve tė bėra mė parė ka qenė mungesa e pasaportave tė reja nga disa lojtarė. Madje, i papajisur me kėtė dokument ka rezultuar edhe trajneri i portierėve Bujar Gogunja. Klubi verdheblu menjėherė ka marrė masat pėr t'u pėrgatitur i gjithė dokumentacioni i nevojshėm pėr tė udhėtuar pa probleme jashtė shtetit tė gjithė lojtarėt dhe drejtuesit e Elbasanit. Nisja drejt Ulqinit, ku verdheblutė do tė zhvillojnė njė minifazė pėrgatitore, do tė realizohet paraditen e sotme.

Abraham, mbėrritja me njė ditė vonesė
    I fundit qė do t'i bashkohet Elbasanit nė qytetin malazez tė Ulqinit do tė jetė nigeriani Abraham, i cili kaloi pushimet e fundvitit pranė familjes sė tij. Mesfushori i verdhebluve ėshtė i vetmi futbollist i huaj qė luajti gjatė gjysmės sė parė tė kampionatit tek Elbasani. Ai u lejua tė udhėtonte drejt vendlindjes nga presidenca, e cila i mbuloi edhe shpenzimet e udhėtimit vajtje ardhje si shpėrblim pėr nivelin e mirė tė lojėrave tė bėra nga ky futbollist.

Verdheblutė, stėrvitje dy herė nė ditė
    Edhe dje, Elbasani ka zhvilluar dy seanca stėrvitore, tė cilat do tė vijnė duke u intensifikuar gjatė periudhės pėrgatitore qė do tė zhvillohet nė Ulqin. Njėra nga seancat e ditės sė djeshme ėshtė zhvilluar nė pallatin e sportit "Tomor Sinani", ndėrsa tjetra nė kompleksin sportiv "Shefqet Lamēe". Nė kėto seanca kanė qenė tė pranishėm shumica e futbollistėve, ndėrsa disa prej tyre janė lejuar tė stėrviten nė mėnyrė individuale me lejen e trajnerėve. Ata do tė paraqiten mėngjesin e kėsaj tė enjte nė ambientet e klubit pa pėrjashtim, pėr t'u nisur tė gjithė drejt qytetit tė Ulqinit.

Tefik Osmani mbetet nė Maqedoni
    Grumbulli i ekipit tonė kombėtar Shpresa, qė ka filluar qė dje nė Tiranė, nuk ka qenė i plotė, pasi edhe Tefik Osmani nuk ka qenė i gatshėm pėr kėtė grumbullim. Ai ka ngecur nė Maqedoni. Vetė Osmani, siē dihet, ka pėrfunduar huazimin tek Elbasani dhe brenda kėtyre ditėve duhet tė kthehet nė Ukrainė pėr tė vijuar stėrvitjet me ekipin qė ka firmosur edhe kontratėn. Por pėr tė mbėrritur deri nė Ukrainė, korēarit i ėshtė dashur tė udhėtojė deri nė Maqedoni pėr tė marrė edhe vizėn pėr tė kaluar nė kėtė shtet. Pas mbėrritjes, procedurat e vonuara kanė bėrė qė futbollisti i kombėtares shqiptare tė qėndrojė mė shumė nė kėtė shtet tė huaj.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Mbrojtėsi i kombėtares tregon divergjencat e tij me trajnerin e Elbasanit

Osmani: Nga Elbasani mė largoi Ilir Daja

Vetėm pak ditė kanė kaluar nga viti 2006 tė dhe futbollisti i ekipit tonė kombėtar, Tefik Osmani, ka zbuluar largimin e tij nga Elbasani, qė zgjati jo mė shumė se disa javė. Nė formė huazimi, Osmani u kthye nga Metalurgu i Zaporozhjes pėr tek Elbasani, por edhe nė kėtė skuadėr, pėr aq kohė sa qėndroi, nuk luajti sa
    ishte parashikuar. Tashmė vetė Osmani ka deklaruar "divorcin" me verdheblutė, por para se tė niset drejt Ukrainės, ekipit tė tij, ka deklaruar arsyet e kėtij largimi. Dje, pėr gazetėn "Sporti shqiptar", Tefik Osmani do tė deklaronte: "Mė vjen keq qė po e them tani, por nga Elbasani mė ka larguar vetėm Ilir Daja. Kisha shumė dėshirė tė qėndroja edhe nė kėto dy faza, por mosmarrėveshjet me kėtė trajner mė kanė detyruar t'i them lamtumirė ish ekipit tim. Nuk mund tė them mė tepėr se kaq pėr vetė faktin se gjėrat e tjera
    janė personale, por tė gjithė e dinė shumė mirė se unė nuk jam aktivizuar nė shumė ndeshje dhe tė gjitha kėto kanė ndodhur pėr shkak tė trajnerit Daja. Pėrsa i pėrket presidentit Laze dhe
    sportdashėsve elbasanas, kam respektin mė tė madh. Mė vjen shumė keq qė do tė largohem nė kėtė mėnyrė nga Elbasani, pėr shkak tė njė trajneri, qė mė sė paku nuk ka ditur tė komunikojė me mua. Kam punuar me shumė trajnerė dhe kam pasur respektin e tyre, madje mė kanė dhėnė atė qė meritoja. Ilir Daja, me pak fjalė, nuk ishte i tillė. Madje, po e pėrsėris, vetėm ai mė bėri qė tė largohem nga Elbasani. Mė shumė se kaq nuk kam se ēfarė tė them."
    Me pak fjalė, korēari Osmani nuk ka deklaruar mė shumė se kaq nė kėtė fillimviti, teksa ėshtė duke menduar largimin e tij drejt Ukrainės dhe ky largim duket se ėshtė i sigurt, pasi vetė futbollisti ka njė kontratė me kėtė skuadėr.

Ne foto:Tefik Osmani dhe Bledar Devolli, dy ish futbollistė verdheblu, tė larguar kėo ditė nga Elbasani pėr kontradikta

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Nr.1

Mesfushori gjirokastrit ndihet i zhgėnjyer nga sjellja e teknikut, qė, sipas tij, bėnte lojė tė dyfishtė

Devolli tregon "krisjen" me trajnerin Daja

Bledar Devolli pothuajse i ka dhėnė lamtumirėn ekipit tė Elbasanit. Kontradiktat nė muajin dhjetor me trajnerin Ilir Daja nuk janė mbyllur as nė kėtė vit tė ri 2006 qė sapo ka nisur, ēka ka bėrė qė mesfushori gjirokastrit tė mos udhėtonte me skuadrėn e Elbasanit drejt Ulqinit pėr fazėn pėrgatitore. Pėr "Sportin shqiptar", Devolli tregon "krisjen" e marrėdhėnieve me trajnerin Daja, ku, sipas tij, mbeten enigmatike shkaqet mosaktivizimit si titullar. Pas njė bisede qė pati dje me presidentin Arben Laze, mesfushori i njohur i kampionatit shqiptar bėn tė ditur se ėshtė shumė e vėshtirė qė situata tė rregullohet si mė parė.
    - Devolli, pse nuk jeni nisur me ekipin e Elbasanit drejt Ulqinit pėr tė zhvilluar fazėn pėrgatitore?
    - Ishte vendimi i trajnerit Ilir Daja, i cili e pa tė arsyeshme tė mos mė grumbullonte me ekipin pas njė bisede qė patėm sė bashku.
    - Pėr ēfarė bėhet fjalė konkretisht?
    - Siē e keni parė edhe vetė, nė ndeshjet e fazės sė dytė, pjesėn mė tė madhe kam qenė rezervė, ku kam luajtur fare pak nė krahasim me atė qė mendoja nė fillim, kur mbėrrita nė kėtė ekip. I ndodhur nė kėto kushte, i kam kėrkuar trajnerit tė di se ēfarė nuk shkon si duhet nė lidhje me kėtė problem, ndėrkohė qė ai nga njėra anė shprehte besim maksimal, por mbrapa krahėve nxirrte pretekstin se s'kisha pėrgatitje fizike. Kjo situatė mė bėnte tė mendoja se nė kėtė mes ka diēka tjetėr qė nuk shkon, pasi unė jam i ndėrgjegjshėm pėr formėn time dhe kjo ishte njė arsye sa pėr tė larė gojėn. Pėr kėtė i kėrkova trajnerit Daja qė tė marrė kasetat filmike tė ndeshjes dhe tė shohė mė mirė lėvizjet e mia nė fushė, ose nė rast tė kundėrt tė mė thoshte qė nuk bėja pjesė nė planet e tij. Ėshtė normale qė ēdo trajner ka preferencat e veta pėr lojtarėt dhe nė kėtė pikė nuk kam asgjė kundėr me tė, por problemi qėndron se veten time e konsideroj tė aftė pėr tė qenė titullar nė ēdo skuadėr tė superligės. Mendoj se 9 kampionate qė kam nė karrierė, me skuadra si Luftėtari, Bylisi, Tomorri, Lushnja, Tirana, Vllaznia, janė tė mjaftueshme pėr tė qėnė titullar edhe te Elbasani. Kjo duket se e acaroi trajnerin Daja, ku nga informacionet qė kam, ka deklaruar brenda skuadrės se nė ekip do tė rrijė o ai, o unė.
    - Po me trajnerin Arben Laze ēfarė biseduat dje?
    - Sa pėr presidentin Laze, kam respektin mė tė madh, pasi ai ėshtė treguar korrekt me mua nė tė gjitha drejtimet. Nė bisedėn e djeshme ai mė garantoi se do tė ndėrhynte pėr tė rregulluar marrėdhėniet e mia me trajnerin. Kam bindjen se njė gjė e tillė nuk ka pėr tė ndodhur kurrė, duke parė edhe fjalinė e fundit tė Ilir Dajės, qė do tė largohej nga drejtimi i Elbasanit nėse unė rikthehem.
    - Cilat do tė jenė veprimet tuaja nė ditėt nė vazhdim?
    - Synimi im nuk ėshtė tė largohem nga Elbasani pa fituar titullin kampion qė ua kisha premtuar tifozėve tė mrekullueshėm, por nė radhė tė parė dua garanci pėr aktivizimin tim si titullar. Nė rast se njė gjė e tillė nuk ndodh, me keqardhje do tė largohem prej kėtij ekipi, pėr tė gjetur njė tjetėr skuadėr, ku tė mė vlerėsojnė mė shumė pėr ēfarė jap nė fushėn e lojės.

Nr.2

Ndeshja e luajtur dje nė Ulqin ka pėrfunduar nė favor tė kuqebluve tė trajnerit Dedja

Miqėsorja, Vllaznia mund 2-1 Elbasanin

Njė miqėsore luksi ka qenė ajo qė ėshtė zhvilluar dje nė Mal tė Zi mes Elbasanit, qė kryeson superligėn, dhe Vllaznisė sė Shkodrės. Kjo e fundit, qė ka fituar me rezultatin 2-1, me gola tė kapitenit Sinani dhe Canit, ka luajtur me formacionin e saj mė tė mirė, ndėrsa trajneri Ilir Daja ka pasur nė dispozicion vetėm 12 futbollistė. Golin e nderit pėr verdheblutė e shėnoi Bejzade nga pika e bardhė e penalltisė. Trajneri Hysen Dedja e nisi ndeshjen me Ndojėn, Telin, Ndrekėn, Radusinoviēin, Hotin, Ahin, Doēin, Leandron, Licin, Sinanin dhe Reinaldon, ndėrsa Elbasani luajti me Kotorrin, Deden, Brahjen, Vrapin, Kuēin, Qorrin, E.Dalipin, Osjen, Tetovėn, Bejzaden dhe Stojkun. Nė stolin e Elbasanit ishte i gatshėm pėr tė luajtur vetėm mesfushori Ēapja, i cili luajti gjatė pjesės sė dytė, ndėrkohė qė shumė lojtarė verdheblu, si K.Dalipi, Devoli dhe Nora, kanė qenė tė dėmtuar, ndėrsa afrikani Abraham nuk ėshtė bashkuar ende me skuadrėn. Pėr Vllazninė kanė luajtur tė gjithė lojtarėt qė kishte nė dispozicion trajneri Dedja. Mund tė theksohet se nė fund tė pjesės sė parė, braziliani Reinaldo ia ka lėnė vendin Canit, i cili shėnoi dhe golin e dytė pėr kuqeblutė nė minutėn e 78-tė. Nė minutėn e 30-tė tė pjesės sė parė ishte Sinani qė kaloi Vllazninė nė epėrsi, ndėrkohė qė goli i elbasanasve, me autor Bejzaden, u shėnua nė minutėn e 80-tė me 11-metėrsh. Duhet thėnė se kryesuesit e kampionatit goditėn njė herė shtyllėn transversale, pas njė goditjeje tė Qorrit. Gjatė pjesės sė dytė tė ndeshjes, nė formacionin e kuqebluve luajti disa minuta edhe shqiptaro-malazezi Junēaj, por ai nuk e bindi stafin teknik, i cili i bėri tė ditur lojtarit nė fjalė tė kthehej andej nga kishte ardhur. Njė fakt tjetėr qė duhet pėrmendur, ėshtė ai qė ka tė bėjė me sulmuesin Erion Rizvanolli, i cili ėshtė dėmtuar qė nė seancėn e parė stėrvitore me ekipin e tij tė ri.
    Tė dy trajnerėt kanė mbetur tė kėnaqur nė radhė tė parė me kushtet qė kanė gjetur nė tokėn malazeze. Ndėrsa trajneri Hysen Dedja ėshtė shprehur mė entuziast, mė shumė pėr gjendjen e lojtarėve tė tij se pėr fitoren me Elbasanin. Ai ka veēuar paraqitjen e mirė tė Licit, i cili ka firmosur pak ditė mė parė pėr kuqeblutė, por edhe ngritjen e nivelit tė lojės sė lojtarėve tė rinj.

Marre nga www.sportishqiptar.com.al

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    O cuna do desha te diskutonin pak mbi managmentin e ekipit.Jeni te ftuar te jepni mendimet e sygjerimet tuaja mbi gjithe ate qe quhet imazhi i ekipit.
    Per mendimin tim ai butiku i Benit tek turimzi me duket shume i goditur per arsye se ndodhet ne qender te qytetit e eshte ne nje kompleks tregtar te mirfillte.Por do deshiroja te krijohej dhe nje tjeter me specifik e vetem me materiale te ekipit ne ambientet e stadiumit.
    Persa i perket materialeve me keqardhje me duhet ta pranoj se nuk jane dhe te ndonje cilesie te mire.Prsh mezi gjeta nje bluze te ekipit ne madhesine M edhe perseri me ishte shume e gjere e shume gjate.Plus qe per madhesi me te vogla nuk kishte.Dhe kam frike qe "Lotto" nuk ka bere punim cilesor,si shkel e shko me duket mua.
    Plus qe material per te vegjlit nuk ka.Jam munduar te gjej nja dy fanella per femije dhe skam gjetur.As ndonje flamur te madh nuk ka patur,e as ndonje poster te ekipit.Pra ka qene pak si "varfer" nga ky aspekt organizimi i ekipit,pa harruar faktin qe akoma nuk kemi nje site zyrtar te punuar bukur e te prganizuar mire sic ka prsh Vllaznia,Tirana,Partizani,Besa.
    Shpresoj qe gjerat te kene ndryshuar sadopak e te rregullojme ca gjera te vogla qe per mendimin tim luajne nje rol shume pozitiv ne imazhin e ekipit si brenda e jashte.Prsh ti pershtatemi paksa modelit te ekipamentit se Tiranes,Vllaznise edhe e Dinamos me pelqen (si fanelle e kam fjalen).

U mundova te sjell foto te ekipamenteve por fatkqesisht nuk gjeta.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 08-01-2006 mė 10:26

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Post Laze: Tek Elbasani s'e bėjnė ligjin lojtarėt

Presidenti verdheblu i quan shpifje fjalėt e Osmanit dhe Devollit, ndėrkohė qė mbėshtet trajnerin Daja

Presidenti i Elbasanit, Arben Laze, ka mbetur i habitur nga qėndrimet e dy futbollistėve qė nuk po stėrviten me verdheblutė nė Ulqin, Osmani dhe Devolli. Presidenti Laze, ashtu sikurse edhe trajneri Ilir Daja, u befasua nga ajo ēfarė kishin thėnė Tefik Osmani dhe Bledar Devolli nė lidhje me marrėdhėniet e tyre me trajnerin. "Pėrpara se kėta lojtarė t'i bėnin tė njohura nė shtyp qėndrimet e tyre, duhet tė kishin diskutuar zyrtarisht me presidencėn apo me trajnerin Daja. Tė dy kėta lojtarė e kanė tepruar me deklaratat dhe akuzat nė adresė tė trajnerit. Ata janė vlerėsuar nga klubi ynė pėr kontributin e dhėnė, por nuk mund t'i lejojmė tė hedhin baltė mbi dinjitetin tonė. Tek Elbasani, kushdo duhet ta ketė kuptuar dhe duhet ta dijė qartė se ligjin nuk mund ta bėjė njė futbollist apo njė grup futbollistėsh. Trajneri Ilir Daja gėzon mbėshtetje tė fuqishme nga ana jonė dhe ndonjė futbollist tė pėrkėdhelur tė mos e gėnjejė mendja se mund tė sakrifikojmė pėr hir tė tij, qoftė edhe kur ai ka dhėnė maksimumin. Me kėtė dua t'i bėj tė ditur ēdo lojtari tonė se me investimet tona nuk mund tė abuzojė askush. Me dy lojtarėt qė kanė akuzuar padrejtėsisht trajnerin Daja do tė zhvilloj njė takim dhe do t'u kėrkoj arsyet e vėrteta pse vepruan kėshtu, duke pritur kėtė kohė pėr tė sulmuar trajnerin Daja," - deklaroi Laze pėr "Sportin shqiptar". Ai sqaroi mė pas se Osmani dhe Devolli kanė kontratė me Elbasanin dhe nuk do tė lejohen tė largohen. "Ata janė futbollistė tė Elbasanit me kontratė tė rregullt. Ne u kemi paguar atyre tė gjitha detyrimet kontraktuale dhe nuk mund t'i lejojmė tė kalojnė nė ekipe tė tjera, qė kurrė nuk mund tė jenė mė tė mira se Elbasani. Pa kėrkuar falje pėr shpifjet dhe akuzat e sajuara pėr interesa qė kuptohet se kujt i shėrbejnė, Devolli dhe Osmani nuk do ta marrin lejen e kalimit. Rregullat nė klubin tonė janė njėsoj pėr tė gjithė," - tha nė fund presidenti Laze, sipas sė cilit akuzat e dy lojtarėve janė vetėm sajesa.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 10-01-2006 mė 15:59

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    Sipas trajnerit tė verdhebluve, skuadrės sė tij i nevojitet njė organizator dhe njė mesfushor i djathtė

Daja kėrkon dy pėrforcime pėr Elbasanin

Shumėkush mund tė thotė se ekipi i Elbasanit nuk ka nevojė pėr futbollistė tė tjerė, por trajneri Ilir Daja mendon tė kundėrtėn. "E di qė tani ėshtė shumė e vėshtirė tė gjenden lojtarė cilėsorė nė qarkullim, qoftė edhe jashtė vendit, por Elbasanit i duhen edhe dy mesfushorė pėr tė qenė mė i kompletuar pėr pjesėn e mbetur tė kampionatit. Njė prej kėtyre mesfushorėve duhet tė luajė rolin e organizatorit, ndėrsa tjetri nė rolin e mesfushorit tė djathtė. Nėse vėrtet duhet tė mos kemi probleme gjatė pjesės sė dytė tė kampionatit, duhen bėrė sa mė parė kėto dy pėrforcime. Nė tė kundėrt, nuk ėshtė se ne do tė dorėzohemi, por dua qė tė bėjmė mė tė mirėn. Tek Elbasani ka shumė lojtarė qė shumė shpejt mund tė adoptohen nė role tė ndryshme," shprehet mes tė tjerash trajneri Ilir Daja, i cili ėshtė pėrkushtuar maksimalisht nė minifazėn pėrgatitore tė Ulqinit. Vėrtet qė ai nuk ka ndonjė eksperiencė tė madhe nė drejtimin e ekipeve tė kampionatit tonė, por trajneri Daja ėshtė shumė serioz nė punėn e tij. Gjithmonė ai kėrkon disiplinė dhe zbatim rigoroz tė programit qė aplikon nga tė gjithė lojtarėt. "Jemi kėtu nė Ulqin, pasi kushtet e stėrvitjes janė disi mė tė mira se nė vendin tonė. Pėrveē kėsaj, lojtarėt janė grup dhe harmonizohen mė shumė me njėri tjetrin. Jemi munduar ta shfrytėzojmė maksimalisht kohėn qė kemi nė dispozicion. Djemtė janė tė angazhuar, por problemi kryesor pėr ne mbeten dėmtimet e shumta. Janė 4 lojtarė me probleme dhe nuk e di a do t'i kem tė gatshėm pėr ndeshjen e parė tė fazės sė tretė. Edhe nė ndeshjen miqėsore me Vllazninė kam bėrė vetėm njė zėvendėsim, pasi nuk kisha nė dispozicion lojtarė tė tjerė. Ajo ishte vetėm njė miqėsore, imagjinoni sikur tė jetė kėshtu nė ndeshjet zyrtare. Pėr kėtė arsye, kam kėrkuar dy pėrforcimet nė mesfushė, pasi barra kryesore u bie kėtyre lojtarėve. Kur kalon mesi i pjesės sė dytė tė ndeshjes, dy mesfushorė duhen zėvendėsuar, por unė nuk kam alternativa, gjithmonė nėse nuk ka ndonjė dėmtim tė papritur. Rolin e organizatorit nė ekip e kanė bėrė disa, por kjo nuk mund tė zgjasė edhe shumė kohė. Jemi kryesues dhe i kemi shpallur vetes si qėllim tė dalim kampionė kėtė vit, prandaj nuk ka kthim prapa pėr ne. Jemi tė destinuar tė sakrifikojmė tė gjithė, qė nga presidenti, trajnerėt dhe lojtarėt, pasi tifozėt nuk do tė na lejojnė kėtė sezon tė mos e marrim titullin," ka shtuar mė tej trajneri Daja. Ndėrkohė, pėr sa i pėrket ndeshjes sė parė me Besėn, qė do tė luhet nė "Ruzhdi Bizhuta", trajneri i Elbasanit, ka thėnė: "Ekipi kavajas ėshtė shumė i fortė kėtė vit. Pėr fat tė mirė, kam pasur rastin ta ndjek nga afėr atė edhe kėtu nė Ulqin. Di qė Besės i janė shtuar edhe disa lojtarė tė tjerė, pra ėshtė freskuar. Kavajasit janė pėrgatitur dhe po pėrgatiten seriozisht, ndaj nuk do ta kemi tė lehtė nė ndeshjen e parė. Por ne jemi tė destinuar tė fitojmė dhe do tė luajmė gjithmonė pėr tri pikėt, aq mė tepėr qė luajmė nė shtėpinė tonė dhe publiku ėshtė i etur pėr tė parė njė fitore tė bukur pas kaq kohėsh."

Kovaēi: Tė pamundurėn pėr kėrkesat e trajnerit
    "Jemi duke i parė tė gjitha mundėsitė pėr t'ia realizuar kėrkesat e trajnerit Daja. Po kontaktojmė pėrditė me menaxherė tė ndryshėm. Bashkė me menaxherin e ekipit, Ferdinand Lleshi, po shohim shumė nė tregun malazez dhe atė maqedonas, pa harruar asnjėherė tregun shqiptar," ėshtė shprehur Artin Kovaci, drejtori teknik i Elbasanit, i cili ka vizituar klubin e tij nė Ulqin dhe ėshtė njohur nga afėr me problemet e tij. Kovaēi i ka transmetuar presidentit Laze kėrkesat e trajnerit Daja dhe sponsori i ekipit i ka dhėnė "ok"-in menaxherit tė bėjė tė pamundurėn.

Vjen njė malazez, pritet njė tjetėr
    Ka mbėrritur dje nė kampin verdheblu njė prej malazezėve tė premtuar nga presidenca e Elbasanit. Igor Dragisheviē, 28 vjeē, ėshtė pėrforcimi i radhės pėr skuadrėn qė kryeson kampionatin shqiptar. Ai ėshtė aktivizuar nė kampionatin grek dhe nė atė ukrainas. Nė bisedėn me menaxherin e tij, kuptohet qė Dragisheviēi ėshtė njė lojtar me cilėsi tė mira teknike, qė pėrshtatet mirė nė ēdo cep tė mesfushės. Megjithatė, trajneri Daja kėrkon ta shohė me sytė e tij nė fushėn e lojės lojtarin nė fjalė, pėr tė mos u nxituar nė vendimet e tij. Trajneri i Elbasanit ka deklaruar se kėrkon njė organizator, por atė e kėrkon tė jetė i njė niveli mė tė tė mirė se i futbollistėve aktualė nė ekip. Sipas burimeve pranė klubit verdheblu, sot nė Ulqin pritet tė vijė edhe njė futbollist tjetėr. Nuk ėshtė bėrė i ditur emri i tij, por mėsohet se ai militon nė kampionatin malazez. Por mėsohet se mund tė vijė edhe njė kroat. Futbollistėt qė pritet tė vijnė, do tė testohen mirė nga trajneri Daja dhe tė mėrkurėn, nė ndeshjen miqėsore qė do tė zhvillohet me Besėn, ai do tė vendosė pėr ta. Tė paktėn kėshtu janė planet.

Dimraj, program special pėr tė dėmtuarit
    Tė bėn shumė pėrshtypje kur sheh pėrgatitėsin atletik tė Elbasanit, Rauf Dimraj, i cili pavarėsisht moshės, kryeson grupin e lojtarėve tė dėmtuar nė vrapimet qė zgjasin mė shumė se 5 km. Nora, Ēapja, Rizvanolli dhe ndonjė tjetėr, dėgjojnė mė vėmendje profesor Raufin, i cili ėshtė mjaft i pėrkushtuar nė punėn e tij, duke u thėnė qė vetėm me punė mund ta kalojnė dėmtimin. Njė tjetėr i dėmtuar, Eriol Merxha, ka mbajtur shėnim programin qė duhet tė ndjekė dhe ėshtė kthyer nė Elbasan.

Nora, pas dy javėsh nė 100 % tė formės
    Nuk ėshtė vetėm dėshira e tij pėr tė treguar se ndihet mirė, por edhe trajnerėt e Elbasanit pohojnė se Arlind Nora po e kalon dėmtimin, madje pėrgatitėsi atletik shkon deri aty sa thotė se ai mund tė jetė i gatshėm nė stol pėr ndeshjen e parė. "Tė shohim si do tė shkojė kjo javė. Mjeku mė ka thėnė se shumė shpejt do tė jem nė formėn time optimale, ndoshta pas dy javėsh. Tė them tė drejtėn, mė vjen pak inat qė nuk po luaj, pasi kam shumė dėshirė qė nė fund tė mė pėrmendej emri njėsoj nė kontributin e titullit kampion, pasi jam i bindur se do ta fitojmė atė. Nuk mund tė iki nga Elbasani pa e fituar njė titull dhe shansi mė i mirė ėshtė ky vit. Familjen e kam nė Greqi dhe mund tė gjej edhe njė ekip atje, por pa marrė njė titull nė Shqipėri, nuk largohem. Besoj shumė se kėtė titull do ta marr me Elbasanin," ėshtė shprehur sulmuesi gjirokastrit Arlind Nora, i cili kėtė sezon ka qenė i pafat, pasi ėshtė dėmtuar dy herė.

Verdheblutė, fakultative stėrvitja e paradites
    Stėrvitja e djeshme e verdhebluve ėshtė lėnė fakultative, por ėshtė vėnė re qė pothuaj tė gjithė futbollistėt kanė bėrė vrap dhe disa prej tyre kanė bėrė ushtrime edhe nė sallėn e forcės. Ndėrsa stėrvitja e pasdites ka nisur mė herėt dhe ka zgjatur pak mė shumė se zakonisht. Trajneri Ilir Daja shpesh punon nė dy grupe, duke aplikuar edhe lojėra tė ndryshme.

Abrahami mbėrrin, por jo me grupin
    Mbrojtėsi nigerian Abraham ėshtė kthyer para dy ditėsh nga vendlindja e tij, por ai deri dje nuk ėshtė stėrvitur me grupin. Nuk dihet nėse ai do tė vijė sot nė Ulqin, apo do tė bėjė stėrvitje individuale nė Elbasan. Trajnerėt kanė qenė tė shqetėsuar, pasi nuk e dinė formėn e afrikanit, i cili tashmė ėshtė nga futbollistėt stabėl nė formacionin verdheblu.

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Post Tė rejat e fundit

Mbrojtėsi tiranas i Elbasanit, Endri Vrapi, beson se ekipi do t'i kalojė me sukses kavajasit

Vrapi: Ta nisim mbarė qė me Besėn

Ndeshja e parė pėr vitin 2006 po afron pėr Elbasanin, qė do tė presė nė "Ruzhdi Bizhuta" ekipin e Besės, njė ekip me mjaft ambicie nė kėtė sezon. Kryesuesit e kampionatit nuk janė nėn presion pėr vendin e parė, duke dashur t'i marrin ndeshjet njė e nga njė, pa parė shumė se ēfarė ndodh nė kampet rivale. I kėtij mendimi ėshtė edhe mbrojtėsi i verdhebluve, tiranasi Endri Vrapi, qė tashmė ėshtė njė kandidat i fortė pėr tė zėnė njė vend nė ekipin kombėtar. "Me Besėn duhet ta nisim mbarė, ēka nėnkuptoj qė duhet tė sforcohemi pak mė tepėr pėr tė arritur fitoren. Eshtė ndeshja e parė pėr kėtė vit dhe tifozėt presin shumė nga ne. Ata janė tė etur pėr njė ndeshje futbolli, pasi u bėnė mė shumė se tri javė qė ėshtė ndėrprerė aktiviteti. Ekipi i Elbasanit ėshtė stėrvitur seriozisht dhe nuk na falet tė gabojmė," - shprehet Vrapi, i cili erdhi nė fillim tė sezonit te nėnkampionėt. Ashtu si tė gjithė nė kampin elbasanas, edhe Endri ėshtė optimist pėr objektivat qė ka ekipi. Por ai ėshtė mė modest se tė tjerėt, duke dashur tė qėndrojė me kėmbė nė tokė. Ja ēfarė thotė ai mė poshtė: "Vėrtet jemi tė parėt, por tė mos harrojmė se janė disa ekipe qė pretendojnė. Unė shpresoj te titulli, ashtu siē shpresojnė tė gjithė nė Elbasan, por duhet t'i marrin ndeshjet njė e nga njė dhe pėr asnjė moment tė mos kalojmė nė eufori, pasi rivalėt tanė kėtė do tė shfrytėzonin. Nė pėrgjithėsi, falė edhe mentalitetit qė ka futur trajneri ynė, ne pothuajse asnjėherė nuk jemi vetėkėnaqur, edhe kur kemi luajtur me kundėrshtarė mė tė dobėt, apo kemi shėnuar mė shumė se dy gola. Ndoshta ka qenė ky fakt njė nga pikat tona tė forta, ku profesionalizmi fillon qė nga punėtori i fushės dhe pėrfundon te presidenti i ekipit." Janė edhe tri ditė nė prag tė ndeshjes me Besėn. Do tė jetė ndeshja e fundit qė do tė mbyll javėn e parė tė fazės sė tretė dhe nė pamje tė parė tė duket sikur Elbasani do tė jetė mė komod, teksa do tė shohė se ēfarė do tė ndodhė me rivalėt tė shtunėn. Por Vrapi ka mendim tė kundėrt. "Tė gjithė mendojnė se duke luajtur tė dielėn, ne jemi tė favorizuar, pasi do tė shohim ēfarė do tė ndodhė tė shtunėn me ekipet ndjekėse. Por unė mendoj se, nė qoftė se rivalėt tanė fitojnė, Elbasani do tė jetė nėn presion, sepse do tė kėrkojė tė fitojė patjetėr, ashtu siē kemi objektivin pėr ēdo ndeshje. Megjithatė, e rėndėsishme ėshtė ta nisim mbarė dhe tė marrim tri pikė, komentet e tjera janė tė tepėrta. U them tifozėve tė vazhdojnė tė na pėrkrahin, sepse ata janė adrelina jonė. Pėr mua ata janė "oksigjeni". Kur shoh stadiumit plot, ndiej akoma mė shumė detyrim pėr tė dhėnė edhe mė shumė nga ē'mundem. Ndoshta dhurata jonė pėr tifozėrinė verdheblu do tė vijė nė fund tė sezonit. Shpresoj shumė nė arritjen e objektivave, sepse Elbasani e meriton ta fitojė me tė vėrtetė njė titull. Eshtė ekipi qė ka afruar mė shumė tifozė se tė gjithė tė tjerėt dhe po luan prej dy vjetėsh shumė mirė. Duhet edhe pak fat, por ne do tė vzhdojmė tė besojmė nė forcat tona," - pėrfundon Endri Vrapi, mbrojtėsi tiranas i Elbasanit, qė luan pėrkrah Dedes nė qendėr tė repartit tė mbrojtjes.

Laze ndjek ndeshjen miqėsore tė Besės
    Presidenti i Elbasanit, Arben Laze, pasi ka inspektuar tė tijtė nė Ulqin dhe ėshtė njohur me gjendjen e ekipit, dje ka pėrfituar nga rasti dhe ka ndjekur ndeshjen miqėsore midis Vllaznisė dhe Besės. Siē dihet, Besa ėshtė rivali i Elbasanit kėtė javė, prandaj Laze ka luajtur edhe rolin e "spiunit" nė kėtė ndeshje, nė mėnyrė qė t'i tregojė diēka trajnerit Daja.

Verdheblutė, sot vetėm paraditja pushim
    Tė gjithė futbollistėt e Elbasanit mbrėmė kanė qenė pranė familjeve tė tyre, pasi kanė lėnė Ulqinin dhe minifazėn pėrgatitore. Sot paradite do tė jenė pushim, ndėrsa nė orėn 13:00 bėhet sėrish grumbullimi nė Elbasan. Rreth orės 14:00 trajneri Daja do tė bėjė ndeshje kontrolli dhe do tė shohė pėrfundimisht tė tijtė para ndeshjes me Besėn.

Elbasani, dėmtohet lehtė edhe Brahja
    Listės sė tė dėmtuarve sė ekipit tė Elbasanit i ėshtė shtuar edhe Julian Brahja, i cili dje paradite nuk ka dalė nė stėrvitje dhe ka bėrė pushim. Ai ka pasur njė tėrheqje tė vogėl nė kofshė dhe mjeku i ka rekomanduar pushim, pėr tė mos rrezikuar, sepse ndeshja ėshtė nė prag dhe trajneri Daja nuk ka shumė alternativa pėr zėvendėsim. Ndėrkohė, Nora po rikuperohet dita-ditės, ndėrsa Rizvanolli ėshtė i gatshėm plotėsisht.

Pfffff sa ters filloi ky vit me gjithe keto demtime e mungesa.Shpresojme te marrim 3 pikshin ndaj kavajsve,e ta nisim vitin me "kemben" e djathte

Gjithmone Verdh e Blu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miko : 12-01-2006 mė 15:36

Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755

Post Tė rejat e fundit

Sulmuesi i ri i verdhebluve, Erion Rizvanolli, rikthehet me synime në superligë

Rizvanolli: Golat, për një Elbasan kampion

Ka debutuar me tepër sukses në radhët e ekipit të Elbasanit, ish-sulmuesi i Partizanit dhe i disa prej ekipeve tona të futbollit. Erion Rizvanolli i ka dhënë ekipit të Elbasanit tre pikët kundër Besës, për javën e 19-të të superligës. Ka qenë pikërisht Rizbanolli njeriu që i ka çliruar sportdashësit e Elbasanit me golin e shënuar në minutën e 69-të. Një gol që për vetë Rizvanollin vlen shumë për të ardhmen. Në një prononcim për "Sportin shqiptar", sulmuesi i njohur i verdhebluve, Erion Rizvanolli, shprehet se ndihet tepër i lumtur pas fitores me Besën. "Për mua është më e rëndësishme që morëm tre pikët dhe jemi sërish në krye të renditjes, por dua të falenderoj shokët e ekipit që më kanë mbështetur shumë dhe pa dyshim, trajnerin Ilir Daja që ka besim tek aftësitë e mia",- thotë sulmuesi i sapoardhur në radhët e kampionëve të dimrit, Erion Rizvanolli. Ndërkohë, numri 15 i verdhebluve shton se Elbasani është një ndër ekipet kryesore për fitimin e titullit dhe ka besim se skuadra e tij do ta përmbushë këtë mision. "Jo më kot nuk u mendova shumë, kur mu bë një ofertë nga verdheblutë, pasi Elbasani këtë sezon, ashtu si një vit më parë, ka synime tepër të mëdha. Skuadra duhet të shikojë përpara. Nuk është se dhamë maksimumin në takimin me Besën, por e rëndësishme është që morëm tre pikët. Do të fillojmë të mendojmë për takimin me Dinamon, pasi është një sfidë tepër e vështirë, por kam besim se skuadra do ta kalojë me tepër sukses",- thekson Rizvanolli, i cili jep mendimin e tij edhe për ekipin: "Skuadra ka një grup futbollistësh tepër cilësorë që bëjnë diferencën. Elbasani është një skuadër tepër e kompletuar dhe për më tepër, dua të shtoj se grupi që ka është për t'u admiruar. Jam ambientuar shumë shpejt dhe sigurisht që si ndeshje e parë me këtë fanelë, unë ndjeja një përgjegjësi dhe emocion tepër të madh. Për sa i përket golit, kam bërë thjesht detyrën. Jam i gëzuar që shënova, pasi debutova me gol dhe ekipi im mori tre pikët, por kjo është meritë e grupit, sepse kanë qenë pikërisht kolegët dhe skuadra, ata që kanë shfaqur grintë dhe një dëshirë për ta fituar ndeshjen. Tek Elbasani kam shumë për të dhënë. Kemi dhe dy faza përpara që janë vendimtare për objektivat e ekipit tonë dhe unë do të mundohem që në çdo ndeshje të jap më të mirën. Shpresoj që ardhja ime të jetë sa më pozitive, por në radhë të parë dua të falenderoj ata tifozë të mrekullueshëm, të cilët më kanë inkurajuar aq shumë pas golit të shënuar dhe pa harruar presidentin Arben Laze, ai, i cili më ka dhënë besimin e plotë që unë të jem sot pjesë e kësaj skuadre". Në fund të prononcimit të tij, sulmuesi i Elbasanit, Erion Rizvanolli, shprehet: "Elbasani do të luftojë deri në fund, për të mbrojtur vendin e parë. Jam kthyer në kampionatin shqiptar, pikërisht me Elbasanin, sepse dua të fitoj titullin kampion. Elbasani është skuadër tepër e kompletuar dhe i ka të gjitha mundësitë, për t'u shpallur kampion."

Sot, stërvitja e parë anti-Dinamo
    Vetëm një ditë pushim, e hëna, ndërsa sot verdheblutë do të rinisin stërvitjen nën drejtimin e trajnerit Ilir Daja, për javën anti-Dinamo. Pas fitores me Besën, skuadra e Elbasanit tashmë ka nisur të mendojë për takimin e radhës me Dinamon këtë fundjavë. Verdheblutë do të zhvillojnë stërvitjen e parë sot pasdite në kompleksin sportiv "Shefqet Lamçe", ndërsa pritet që me grupin të bashkohet edhe sulmuesi Klevis Dalipi, i cili ndodhet në Portugali.

Koment

Flm Erion per golin e mrekullueshem.Faleminderit cuna per fitoren e djeshme dhe per emocionet qe na dhuroni cdo jave

Ju jeni gladiatore te vertete e kete gje e vertetoni cdo ndeshje.Pak rendesi ka nese dilni a jo kampione sivjet,sepse ju tashme jeni kampione ne zemrat tona.
    Nje kampionati te tere i kane hyre ethet nga stuhia verdh e blu e kjo gje vec gezim na sjell.

Vazhdoni keshtu se do na keni gjithmone prane jush.

Para cuna

Forca Elbasani

Gjithmone Verdh e Blu (lol)

Faqja 15 prej 16 FillimFillim ... 513141516 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Elbasan, Opozita nis protestėn kunder vendimit te KQZ
    Nga no name nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-04-2007, 16:38
  4. Protesta e komuniteteve fetare pėr kthimin e pronave
    Nga King_Arthur nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2006, 18:05
  5. Vdiq nje lypes ne Elbasan...
    Nga Kallmeti nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-02-2004, 22:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •