Pyetja eshte teper e lehte per tu kuptuar: juve do zgjidhnit t'ju dashurojne ose t'i dashuroni te tjeret?
Un per vete do ti zgjedhja te dyja bashke , dhe te dashuroj dhe te me dashurojne !
te dashurosh
te te dashurojne
Pyetja eshte teper e lehte per tu kuptuar: juve do zgjidhnit t'ju dashurojne ose t'i dashuroni te tjeret?
Un per vete do ti zgjedhja te dyja bashke , dhe te dashuroj dhe te me dashurojne !
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Me e lehte eshte te te duan, se nuk vuan fare. Me interesante kur do, sepse kalon dhe perjeton shume ndjesi. Me e permbushur si koncept kur dhe i do dhe te duan. Ndani vuajtjen bashke te pakten![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Po te dish te mbash nje barazim ndaj te dyjave atehere te dyja jan mire po ne pergjithsi me mire te te dashurojne them une
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Per mendimin tim sic e kam thene dhe diku tjeter eshte magjia e cdo ndjenje te dashurosh dike!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
kur bohen te dyja bashk osht nice po ne pamundsi... te te dashurojn lol
Shkojne te dyja lidhur dore per dore,ne rastin me te mire.Ne rastin me te keq kur dashuron ti, je ti qe vuan dhe kur te duan te tjeret jane ato qe vuajne e per kete mos e vritni mendjen.
nuk e di se si ti pergjigjesha sodazhit sepse eshte bukur kur dashuroj dhe eshte bukur kur me dashurojne, ndonse ndodh rralle.
Money Makes Man act Funny
Doni Shtoje Dhe Nje Alternative
Sepse Per Kto Qe Ke Then Asnjera As Tjetra
Por Te Dyja Bashke
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Nese, kjo eshte pak si absurde po meqense ka disa mendime ketu po jap dhe une timin.
Me mire eshte te dashurosh.
Se ai qe ka dashuruar ndonjehere di te te tregoje se c'eshte. Une mendoj qe lumturia me e madhe eshte kur mund te besh dike tjeter te lumtur duke rene ne dashuri me te...
Ju beni si dini, dhe nqs keni frike te dashuroni shanset se do ju dashurojne jane te pakta...
Ne anen tjeter ngs te gjithe do te donin te dashuronin do te ishte problem keshtu qe eshte me mire keshtu si eshte, beso ne vetvete dhe beso me e mire eshte akoma perpara teje.
Kalofshi mire,
Ed
Postuar mė parė nga EDUARDI
Edi ai eshte gjithmon i kulmit keshtu qe nuk besoj se di sdo te thote te dashurosh dhe te dashurojne!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Krijoni Kontakt