Normal qe Tirona , se aty kemi 3cerekun e popullsise![]()
Normal qe Tirona , se aty kemi 3cerekun e popullsise![]()
lol kush tha mi qe burrat vlonjat nuk duan vajzat vlonjate, se hera e pare qe e degjoj kete ;p pasi nese krenohen qe jane vlonjat, domosdo do krenohen per vajzat vlonjate...perkundrazi, pothuajse gjithe vlonjatet duan te marrin vajza vlonjatePostuar mė parė nga KaLTerSi
nese s'eshte e vertet dua statistikat lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Ata qe thon qe vlonjatet s'jane te bukura po u pergjigjem me nje titull fabule
"DHELPRA DHE RRUSHI"
Kush do me shume sqarime te me pyesi lol
Per mendimin tim cdo qytet ka goca te bukura.
p.s Rexhina kam gjak Vlonjat une edhe pse nuk kam lindur atje.Lezetin dhe Kripen andej e kam mare(shaka)
Vlora per eksport
Tirona per import
ĒAM 24 KARAT
UNE kam qene ne shkolle te mesme qe kishte konvikt me 350 goca nga gjithe Shqiperia dhe gocat me te bukura i ka Berati dhe se luan topi,cunat me te bukur jane vlonjatet.Personalisht jam sarandjote keshtu qe s keni c te me thoni,them te verteten dhe vetem te verteten.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Shkodranet jane me te mira per mua.I kompleton e folura e tyre me naze.
Kurse per vlonjatet mund te jene te mira,cokollate fare,por me ate te folme e humbin krejt.
Fieraket kudo qe kam taku jane me shume pordhalece duke u tund e shkund ne bulevardin e fierit e me te folmen sume akademike.
Korcaret,shoqet me te ngushta te miat,jane si shpirt ,dine te shijojne jeten.
Keto jane pershtypjet e mia nga shoqeria e konviktit e ne jete.
Wild and crazy can't be lazy
Une them se vajzat me te bukura i ka FIERI pa i mbetur qejfi Korces![]()
Pergjigjen per ket muhabet jua jap une...m'sillni nji goce nga cdo qytet dhe ju jap xhevap pernjehere.
Teddy, po e ben si Ollga ee, te ka shkuar mendja te gjesh nuse. lol
Gjithsesi, e verteta eshte gjithnje e hidhur por Si Pogradeci nuk kam pare(kam pare ne mengjes kur ngrihem :P). Femra fantastike ne cdo aspket. Por mos harroni sic thote popullit "Nuk ka shtepi pa...zyre"
Krijoni Kontakt