Pak nga te gjitha ca u thane me siper :
1 - Pi duhan
2 - Toleranca
3 - Besimi i tepruar etj...
Pak nga te gjitha ca u thane me siper :
1 - Pi duhan
2 - Toleranca
3 - Besimi i tepruar etj...
Budalleqe bejme shume gjate jetes sepse pa to jeta do ishte teper e lehte.
Budalleqet qe kam bere ne te kaluaren i kam ndrequr por nje po vazhdoj ta bej ate te pirjes se duhanit.
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Budalleku me i madh eshte se besoj ne perralla. Po nuk dua te heq dore!!!!! E kam problem s'kam c'bej!!!!!!
Ezekiel 25-17.
Ka nje zgjedhje per kete!Postuar më parë nga Julius
Ne ate dhomen ku je tani, me qe je vetem, ne vend se te lexosh perralla dhe te besosh ne to, merr dicka me serioze lexo ose merru me ndonje goce qe per fat te mire ka plot aty rrotull!![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Dikur, nuk ka shume kohe un kujtova se humba gjithshka ne jeten time.
Ky ishte budalliku i im me i madh. Un jo vetem qe nuk humba asnje gje, por fitova dhe kuptimin e jetes time: cdo dite eshte surprize.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Budallallëku më i madh që kam bërë në jetë është që jam martuar (sikur të mund ti bija pishman tani), hahhahah
Nuk ia bëra si një thënje popullore: të kem grua dhe dashnore, gruaja të mendoj se jam tek dashnorja, kurse dashnorja të mendoj se jam me gruan, kurse unë në bibliotekë të lexoj, apo të shkruaj diçka për qejfin tim. Kur kisha gruan, pse nuk bëra edhe dashnoren lol…ky është gabimi i dytë i madh!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Budallalleku im me i madh eshte se me mire u prish qejfin,apo i lendoj te shtrenjtet e mi sesa nje shoke,shum here pyes veten kur do nderrosh,por nuk marr pergjigje.
![]()
S'ja vlen ta permend.
p.s. shoke dhe shoqe, budallalleqet duhet te mbahen sekret....Thjesht ligj i natyres (mekanizem mbrojtes).![]()
If I Only Could....
Budalleku me i madh qe bej eshte se nganjehere bej te njejtat budalleqe qe i beja me pare.
Mendoi se budallëku më i madh për njeriun është: të punoi e besoi në romantizëm.Menquria më e madhe është për njeriun të punoi,jetoi e besoi në realizëm.
Krijoni Kontakt