Cili mendoni se ka qene budalliku me i madh juaji qe keni ber me pare apo qe vazhdoni te beni ne jeten tuaj?![]()
Cili mendoni se ka qene budalliku me i madh juaji qe keni ber me pare apo qe vazhdoni te beni ne jeten tuaj?![]()
Toleranca, sikur te mundja qe ne te ardhmen te mos jem kaq tolerant sa jem do kishte qene dicka e shkelqyer per mua.
PS per autorin e temes:
Nga moria e temave qe ke hap kohen e fundit kjo eshte me e qelluar!
My silence doesn't mean I am gone!
Budallaku me i madh qe bej eshte qe pi duhan
Une e di ndryshe, gjithe njerzit mundohen te jene tolerant, ti e thua te kunderten. Mbase vec i ke hy ksaj pune, na trego ku i ke kalu kufinjt qe te bejne teper tolerant sa ka kaluar ne budallallek si e ke shkruar ketu.Postuar më parë nga Davius
budalleqe kam bere shume por perderisa i kam kuptuar nuk vazhdoj ti bej
ndersa mbetet e veshtire te parashikosh gabimet qe mund te bej ne te ardhmen
'nomad'
Un u jap njerezve muhabet ne fillim kshu si budalle....u jap tere ate sy..ene pastaj kur du te vazhdoj jeten ne qejf tim dalin tere ato pengesa per budallalliqet qe kam bere duke fol me lloj lloj![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Une jam shume fol e qesh me te gjithe
dhe nuk gjykoj asnje por ju jap muhabet
biles me shume se duhen dhe ne fund
ve re qe sja vlente hic....
gjithashtu besoj shume njerez
mire do ishte te besoja nje vetem![]()
Dashuria!Nje oqean ne nje pike loti,nje turbellire ne nje qeshje,nje mijevjecar ne nje sekond
Kurse une, budalliku me i madh qe kam bere eshte nje here kur kam qene i vogel, kam shkuar te vjedh molla ne ferme (eh... posi... kam qene disident i hershem une) dhe budalliku qendron se mollat ishin te... papjekura akoma !
Besimi në njerëz, është budallakia më e madhe që e baj.
Krijoni Kontakt