Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga bOndi_oo7
    Kush perfiton nga kjo!

Si shqiptar qe fati me ka percaktuar te lind dhe jetoj ne troje te mija por nen pushtet te "fqinjeve" - ne Iliride, nuk mendoj se dhenjia e statusit te vendit kandidat per IJRM,shkon ne favor te neve shqipetareve. (ne aspekt gjeo-politik)

Se pari ,ne bisedimet me Kosoven ne lidhje me kufirin,IJRM do te kete nje status me superiore ne krahasim me palen tjeter-Kosoven,
    IJRM do te behet "njefar" faktori ne Ballkan,
    Dhe cka eshte edhe me tragjike, e gjithe bota tash do te mendojne se IJRM e ka plotesuar kushtin primar e ajo eshte se ka arritur standardet per nje shtet gjoja multietnik ,ku te gjithe qytetaret jane te barabarte
    Dhe ne fund mendoj se kjo do te jete nje grusht i forte i cili do ti kushton shume idese sone per bashkimit te trojeve etnike,

Pres reagimet tuaja
    Une s'pajtohem me mendimet e tua. Edhe shqiptaret jasht kufijve te Maqedonise duhet te punojne per ato gjera jo vetem shqiptaret e Maqedonise. Po te kishim qene te gjithe te shkolluar dhe te edukuar qeveria maqedonase nuk do ishte sjellur aq keq me ne. Duhet te jemi pak realiste. Sepse Maqedonia eshte pak me larte se Shqiperia dhe Kosova. Une ketu ne liste e pata pare nje mesazh si nje anetare ankohej sepse ne Shqiperi nuk i kane dhene pasaporte pa paguar `ryshfet`. Cfare gjendje mizerie te paguash para per pasaporte. Psh ambasada e ketij shtetit te keq qe po e shajme ta jep pasaporten vetem t'ia dergosh dokumentat me poste e mos fol per gjera me te veshtira. Ky eshte vetem nje detaj i vogel.
    Pra shqiptaret tani i kane dy universitete. Le te shkollohen dhe mos te ngelin duke e share shtetin.

PS: Nga jasht disa gjera shihen me mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 18-12-2005 më 19:19
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Une komentova punet (ashtu si i shof une) ne aspektin gjeopolitik !

Sa i perket shkollimit, une pajtohem me ju se duhet vazhduar te shkollohemi (gje te cilen jemi duke e bere me hov te madh), mirepo mendoj se njeriu i shkolluar din me mire te kritikon ose ta "shan" shtetin dhe diskriminimet ose mashtrimet qe ai i ka bere dhe po vazhdon te na i ben neve. Nuk munden me te na mashtrojne sic na kane mashtruar dhe tradhetuar gjate historise.

Shqiperine, ose do ta bejme ose do te vdesim !

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Ndodhitë në Maqedoni
    Nga babadimri në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1075
    Postimi i Fundit: 16-10-2007, 12:25
  2. Kosova: unjust politics
    Nga bqato në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2006, 08:07
  3. Nuk lidhem dot me FTP
    Nga viganv në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 06-10-2005, 22:28
  4. Maqedonia e don Kosovën, por jo edhe sovranitetin e saj
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •