Si mund te biesh ne dashuri ???
A ka recet e cila mund te na tregoj apo te na ndihmoj si mund te biem ne dashuri?Apo jeni te mendimit se ndjenjat nuk kontrollohen?Ca mendoni rreth kesaj teme?
Si mund te biesh ne dashuri ???
A ka recet e cila mund te na tregoj apo te na ndihmoj si mund te biem ne dashuri?Apo jeni te mendimit se ndjenjat nuk kontrollohen?Ca mendoni rreth kesaj teme?
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Si mund te bie ne dashuri? Duke u dashuruar![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Postuar mė parė nga GrifshA_
Ajo gje dihet po si dashurohesh ne menyre te sakte them une
Interist Deri Ne Vdekje!
Adriano 10 is The Best!!!
Besoj (duke u nisur nga vetja) qe njeriu e ka ne dore pergjithesisht te dashurohet (te pakten ata njerez te cilet nuk jane pasionante, te cilet bien ne dashuri me cdo njeri qe u kalon prane). Pastaj ka te beje dhe me nje fakt tjeter qe une besoj qe duke e njohur me shume dike, ose te ben per vete per dite e me shume, ose te largon!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
Thjesht duke qen vetvetja jote atehere sdo gje vjen vet!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
bi pa e pas menjen lol
Merr nje gjethe rrushi. E morre qe e morre mo? Kulltum brenda ne shishe.
Kshu ne puna dashurise.
Pse er bab ca o dashuria, supe me domate qe bohet me receta te sakta?!![]()
HOLLAND...
Si Mund Te Biesh Ne Dashuri
Per Kte Mund Te Them Vetem Kte Fjale Qe Dashuria Lind Vetvetiu Dhe E Ndjen Ne Cdo Cast.
Pra Dashuria Lind Dhe Ska Shpjegim Per Me Teper
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Eshte mire sikur te egzistonte nje recepte sic thua ti, por ja qe nuk egziston. Edhe sikur te egzistonte, jam e sigurte qe nuk do t'ia varnim... Une mendoj qe ne fillim duhet ta duash vetveten, pastaj te dish cfare do, dmth te mund ta parafytyrosh personin ne te cilin ti do te dashurohesh. Kuptohet qe mos e teprosh sepse pastaj s'e gjet dot ate por se paku ta perkufizosh personalitetin e tij/saj, bindjet etj.
Pastaj problemi eshte se ndjenjat nuk kontrollohen, dashuria mund te shkoje kunder pretendencave tua, shqisat mund te te genjejne, personi qe do te dashurohesh mund te mos e tregojne personalitetin e vertete, mund te te behet shume i/e mire gjersa ta fuse ujin ne vije... Dashuria eshte magjike, eshte ndjenje e papershkrueshme, eshte dinake, s'mund te biesh ne dashuri me dike vetem pse do ti nese nuk egziston ajo fuqia terheqese nemes te dyve...
Happiness is: ME & YOU ;)
Ja dhe receta
Para drekes, nderrojuni ujin dhe jepuni nje vale. Me pas nderroni ujin perseri, hidhuni kripe, vaj ulliri ,lereni te ziejne derisa ti shikoni si nje mase te perbashket .Dhe ne fund servirini me mish te pjekur, salce kosi e sallate.
![]()
Krijoni Kontakt