Deri tani s'kam bere asnje çmenduri pasi deri tani nuk kam rene ne dashuri !!!!!
Deri tani s'kam bere asnje çmenduri pasi deri tani nuk kam rene ne dashuri !!!!!
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
cmenduri per dashurine?
i kam shkuar ne shtepi, qe e kishte qindra km larg Tiranes dhe jam kthyer brenda dites, i kam falur tradhetine, dhe tani ai eshte i lumtur me ate qe me tradhetonte,
kurse une....
po c'kemi? si jeni ju ketej nga Forumi? e?
i feel your pain......![]()
![]()
, prandaj tradhetia sduhet falur
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
me vjen shume keq, as dua te imagjinoj te jem ne te njejten situat me ty (me vjen shume keq qe te ndodhi kjo gje)...po te isha ne vendin tend do me vinte kaq inat sa do mundohesha ore minute te harroja...well cdokush kan mundesi dhe kan bere cke bere ti, prandaj me mire ta konsiderosh si nje ters in the pastPostuar më parë nga Niagara
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Une kisha nderprere shkruarjen e poezive dhe shkaku i dashurise rifillova te shkruaj me me intensitet. Dhe nje gje, kam filluar te shkruaj nje drame shkaku i dashurise... a nuk mjaftojne keto.Postuar më parë nga DuPI_I_KeQ
Dhe tani po shkaku i dashurise po shkruaj per lotet dhe vuajtjet qe dashuria sjelle...eh
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Po mire pse nuk i mbaron njehere ato qe fillon ti shkruash dhe jepja popullit qe ta vleresojne punen tende.... pastaj fillo e qaj te pakten te kesh dhe nje arsye tjeter vec dashurise...Postuar më parë nga Poeti
Goodbye DEBUG, hello reboot...
Kam Shkatruar Jeten Time Per Dashurine
Me Teper Se Kaq Se Besoj Se Mund Te Beja Sa Ti Falja Dhe Jeten Time
Eduardi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Per nje dashuri nese mund te quhet cmenduri kjo qe them une: Udhetimin me te gjate me nje motorr Suzuki Translife 550cc 1000xl i cili ndodhet ende ne duart e mia si nje relike e asaj dashurie te dikurshme. Ky udhetim filloi ne portin e Durresit-Trieste-France-Luksemburg-Gjermani-(Munchen-Teichman)--Kthimi- Gjermani-Ceki-Sllovaki-Austri-Slloveni-Serbi-Mali Zi-Han i Hotit shkoder.Dhe gjithe ky udhetim per te cuar nje premtim ne vend.
Nuk do ngurroja kurre te beja dyfishin e atij udhetimi per nje premtim ne fushen e ndienjes.
Dito.
kot, e zhgenjyer ne mendime)... si munda ta beja nje gje te till?-ne ikjen e pa meshires, larg me (namen tende)!... duke me ndjekur epshet e tua, ne qdo qaste...me dhimbje)!(ah, kjo dhimbje s' me len dot te qet)!
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Teorikisht kur futet Dashuria ne mes e ben te duke gjeja me normale, edhe veprimin me te çmendur (ç'eshte normalja, anormalja, çmenduria?). E nxjerr jashte arsyen ndonjehere.
Po te flasim brenda sistemit te Dashurise, çmenduri do te ishte te mos beje asgje nga ato qe jashte saj do te dukeshin çmenduri.![]()
Te kaloj tek qellimi i vertete i futjes ne kete teme:
Historia e Dashurise dhe Çmendurise (Versioni per (Shpirtrat) Femije)
(Historine ia ka treguar nje autori anonim vete Fantazia qe ndodhej e pranishme)
Shume kohe me pare, para se te krijohej njeriu, ndjenjat (virtytet dhe veset) e njeriut te merzitura u mblodhen dhe po bisedonin me njera tjetren. Te gjitha po ankoheshin nga kjo jete kaq te merzitshme pa ta, njerezit... Çduhet te benin?
U degjua nje propozim:
- Pse nuk luajme kukafshehtazi?
Pas grindjesh te ndryshme me ne fund rane dakort qe te luajne kukafshehtazi (hapa dollapa : D)
Çmenduria u hodh menjehere dhe tha:
- Do i mbyll une syte e para… une, une…
Zgjuarsia i bindi te tjerat te pranojme, duke u thene qe duhet me te vertete te jesh e çmendur qe te kerkosh Çmendurine, se nuk i dihet se ku i thoshte mendja te fshihej…dhe ndjenjat e tjera pranuan. Çmenduria do te mbyllte syte e para.
Filluan te luajne, Çmenduria u mbeshtet ne nje peme dhe filloi te numeronte 1, 2, 3…dhe ndersa ajo numeronte te tjerat filluan te kerkonin vend per tu fshehur.
Pothuajse te gjitha ishin fshehur, por Dashuria rrinte aty e pavendosur pa ditur ku dhe si te fshihet … Eh, sa te veshtire e ka Dashuria te fshihet...
Çmenduria vazhdonte te numeronte 96, 97, 98..Sapo arriti 100, Dashuria u hodh pa u menduar shume mes disa trendafilave qe rastesisht ishin aty prane.
- 1,2,3 Hapa ,- tha Çmenduria.
…Dhe sapo u kthye pa menjehere aty ne kembe Pertacine, e cila nuk kishte levizur aspak…e gjeti Pafajshmerine mes ujrave me te kulluar te nje burimi, Urrejtjen ne nje shpelle te erret, Lumturine atje siper mes reve…kerkoi, kerkoi si e çmendur dhe i gjeti te gjitha veç Dashurise… Nuk i shkonte ndermend qe Dashurine mund ta kishte aty prane… dhe gati po çmendej nga inati qe nuk po e gjente…kur… Smira e nxiti Tradhetine ti pershperise Çmendurise ne vesh… “Dashuria eshte fshehur ketu pas trendafilave.”
… Çmenduria, gjithe inat mori ne dore nje sfurk dhe po godiste çmendurisht mes trendafilave duke bertitur “Dil! Dil qe aty…”, deri sa degjoi nje britme, nje renkim qe u theri ne zemer te gjithave…
Pas trendafilave doli Dashuria me syte mbuluar, dhe gjakun qe i rridhte mes gishtave… Çmenduria e kishte goditur ne fytyre,ne sy... E kishte qerruar!
(Dhembsuria renkoi, Dobesise i ra te fiket : p) Edhe Çmenduria po ndjente keqardhje dhe ashtu e penduar po kerkonte nje menyre per te kerkuar falje, nje menyre per te ndrequr gabimin, por ç’u be u be…
…U degjua zeri i lenduar i Dashurise tek thoshte:
- Syte nuk mund te mi kthesh, por meqenese une nuk shoh me, tani e tutje ti do te me shoqerosh ne çdo hap.
...Dhe, qe nga ajo dite Dashuria eshte e verber dhe Çmenduria prane saj... (?)![]()
i kam dhuruar ato qe si duhen dhuruar askujt sepse askush si meriton. lotet e mi![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt