Meshkujt me komplekse inferioriteti kane frike nga femrat inteligjente![]()
Meshkujt me komplekse inferioriteti kane frike nga femrat inteligjente![]()
aspak, meshkujt e kultivojne egoismin e tyre deri sa jane me nje kembe ne varr. Po te jene me fat, gjejne edhe nje femer inteligjente e cila ua ben mukaet...bashke me te tjeratPostuar mė parė nga ShadowOftheBest
![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Ndoshta pyetja do te ishte me mire a kan frike meshkujt nga nje femer me inteligjente se vetja . Sepse jo te gjithe kemi nje nivel inteligjente , mua qe me mungojne dy drrasa i kam 98% te intervalit te femrave mbi inteligjencen time .
Seriozisht nuk i kam lexuar pergjgjet , por me duket se doni te diskutoni a kan frike meshkujt nga vajzat indipendente. Nga femrat qe nuk te len te besh si te duash dhe te bredhesh kur dhe ku te duash . Nga femrat qe nuk rrijne te qajne e te merren me ty po te thon ik mo me caj b..en po dal po pij per qejfin tim . ....... une per vete s'kam frike , biles me shtohet kureshtja , kam ankth se ksuh do triumfoje do ulet hunda ime apo e saj e parra . Po qe ndonje yll le te ulet imja e parra varrja.
Me dy derrasa mangut na dhe nje pergjigje fantastike. Por sikur te kishe tre derrasa mangut, lol?
HAKUNA MATATA
[QUOTE=Taulant _NYC] ....... une per vete s'kam frike , biles me shtohet kureshtja QUOTE]
Je tip goxha kureshtar nga natyra ti ne fakt![]()
Postuar mė parė nga Taulant _NYC
ne pergjigjen tende, ti e kupton indipendences e vajzes ne aspekte te tjera.
Femra indipendente ne kuptimin e pergjithshem eshte femer qe ka care vete ne jete, dhe eshte e zonja te beje edhe pa ty ( ne kete rast, si shembull), ka nje edukim, nivel, nje pune te mire, dhe eshte e zonja te gjej vetveten kudo qe eshte.
Persa i perket komentit tend, kur krijon familje nuk ka me kush e ul hunden e kush jo. Ka koncensus dhe respekt, dhe behet gjithmone per te miren e pales....nuk je as i pari dhe as i fundit qe e thua kete, kur te krijosh familje do te me kujtosh!!!
Enya-Adiemus
Une nuk permenda familjen ne postimin tim , per te miren e pergjithshme te shoqerise uroj qe te gjithe hundet te kene rrene ne toke para marteses . Jam shume dakort me perkufizimin tend te fmeres indipedente , ate kisha dhe une nder mend, ndoshta nuk e shpreha qarte vetem do shtoja nje femer qe di ti ndoloje abuzimet e mashkullit, nuk hyn ne nje lidhje duke synuar vetem MARTESE dhe nuk e shikon boten nepermjet syve te mashkullit me te cilin eshte e lidhur .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Taulant _NYC : 18-11-2005 mė 17:46
shume dakort me klaren![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
[QUOTE=Ihti]Postuar mė parė nga Taulant _NYC
Ku ka takat Taulanti me gjemu kureshtjen man.
Edhe topin kur e gjemo rrezohet.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Nuk me pelqyen ca pergjigje ne kete teme te cilat mu duken shume maskiliste.
Do kisha deshire tju beja nje pyetje: ne nje lidhje, a e pranon mashkulli qe e dashura e tij te jete me e suksesshme ne pune, qe te kete te ardhura me te larta se ai?
Krijoni Kontakt