Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 118
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Meshkujt qe ndiejne veten te dobet,te paafte per ti bere balle nje femre me kapacitet me te larte se vetja,bien ne ekstremin e femrave budallacka.Kot s'ka thene njerezia qe njeriu me i lumtur eshte ai qe jeton mes kafsheve.Kush e di sa i urte do ndihej robi sikur te jetonte ne nje tribu ne Guinene e Re
    Mgjth shyqyr thuaj qe s'me ka terhequr asnjehere "inteligjenca" e meshkujve te tille ndryshe ngelem beqare

Nje mashkull qe eshte ne rregull me veten,ne balance shpirterisht krenohet me zgjuaresine e partneres,eshte dicka fantastike kur sheh partnerin e integruar ne bisedat e tua me miqet etj

Floriri,e ke thene cike si ne forme machoiste por pak a shume pikes i ke rene Femra mendon me zemer(te pakten shumica,ka dhe perjashtime)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 10-11-2005 mė 07:12
    Kam vetem nje limit: qiellin!

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI
    ps..konkluzioni im..Une se di se me cfare mendojne femrat por me tru kurren e kurres ..lool
    Ti Flori me ēfarė ke menduar qė arrite deri te ky konkluzion? Me qė truri ėshtė organi i vetėm i tė menduarit, po supozoj se e ke pėrdor para se ta shkrujsh kėtė konkluzion. Elbete...

ps, jo pėr tė tė kundėrshtuar, po thjesht, se jam femėr
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Meshkujt qe ndiejne veten te dobet,te paafte per ti bere balle nje femre me kapacitet me te larte se vetja,bien ne ekstremin e femrave budallacka.Kot s'ka thene njerezia qe njeriu me i lumtur eshte ai qe jeton mes kafsheve.Kush e di sa i urte do ndihej robi sikur te jetonte ne nje tribu ne Guinene e Re
    Mgjth shyqyr thuaj qe s'me ka terhequr asnjehere "inteligjenca" e meshkujve te tille ndryshe ngelem beqare

Nje mashkull qe eshte ne rregull me veten,ne balance shpirterisht krenohet me zgjuaresine e partneres,eshte dicka fantastike kur sheh partnerin e integruar ne bisedat e tua me miqet etj

Floriri,e ke thene cike si ne forme machoiste por pak a shume pikes i ke rene Femra mendon me zemer(te pakten shumica,ka dhe perjashtime)
    Jam dakort me ty per te gjitha qe ke thene 100 % .. : )

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Cdo femer eshte inteligjente sipas menyres se saj, pra une them duhet ti trembemi te gjithave...
    Jo me kot krijuesi e nenshtroi kete gjini drejt detyres se shejte te shtimit te llojit duke i hequr asaj forcen fizike. Por i dha armet e mrekullueshme per te mbijetuar dhe perfituar. Hiret, bukurine, nazet, dinakerine, intrigen, etj... keto jane disa nga aspektet te cilin e ben te jetoje kete seks te dobet ne stuhine mashkullore.
    Pra cuna hapni syte ju thote plaku sepse te tera jane per tu pasur frike.

Dito.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Ai qe ka frike nga femrat "inteligjente" eshte nje person qe zakonisht ka frike nga "Inteligjenca" ne pergjithesi.

Frike se mos humb paragjykimet e tij te kota me te cilat ka ecur kaq drejte ne rrugen e tij te ngushte.

Une nuk kam frike nga femrat "inteligjente" , jane ato qe kane frike nga fjalet e mia...

Vajzė Labėrie Maska e ~Lovely_Gurl89~
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Inside U
    Postime
    56
    Yo vajzat inteligjente jan the BEST!
    Pa he me thoni kush ka frik nga vajzat inteligjente???
    Me right here jam INTELIGJENTE all the time! :P
    Heyyy Mos Andejjj

Inter Maska e DuPI_I_KeQ
    Anėtarėsuar
    17-06-2005
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    89
    Citim Postuar mė parė nga ~Lovely_Gurl89~
    Yo vajzat inteligjente jan the BEST!
    Pa he me thoni kush ka frik nga vajzat inteligjente???
    Me right here jam INTELIGJENTE all the time! :P

Tani nese me lejon mua te pyes ,ti e thua vet qe je e zgjuar apo le te tjeret ta thone per ty?
    Se une psh vajze me teper inteligjente i them asaj qe nuk lavderon veten(Mos me keqkupto se ti mund te jesh me teper inteligjente nga ca mendon)
    Interist Deri Ne Vdekje!
    Adriano 10 is The Best!!!

Vajzė Labėrie Maska e ~Lovely_Gurl89~
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Inside U
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
    Tani nese me lejon mua te pyes ,ti e thua vet qe je e zgjuar apo le te tjeret ta thone per ty?
    Se une psh vajze me teper inteligjente i them asaj qe nuk lavderon veten(Mos me keqkupto se ti mund te jesh me teper inteligjente nga ca mendon)
    Hey Patriot ne kemi folur dhe ne MSN bashke po nejse!
    Veten deri me sot se kam mburur kurrrrrrrrrr, me thon pa them dhe une, apo do te mare ata qe me kan then te thon dhe ty keshu???
    Hajt peace boy!!!!!!
    Heyyy Mos Andejjj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Te kesh frike nga nje vajze kjo do te thot qe nuk i ke besim vetes tende.Me shume do te shtoja qe nje vajze do nje djal nuk do te thot qe kjo dashuri lindi me zgjuarsine ose me inteligjentet e secilit por ne nje dashuri nuk hyn asnje gje tjeter pervec dashurise.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Po te jet dhe ai inteligjent ska pse te ket frike

Tani po te jet ndo nje tip kshu nga ata te "fortit" qe kan me shume llafe se vepra ata duhet jo te ken frike nga nje vajze inteligjente, por thjesht as mos tju kaloj nga mendja ti afrohen se do harxhojn kohen kot.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Vajzat tona punojnė si prostituta nė Itali: na zhgenjyen
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 08:29
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54
  5. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •