per ket bashkohem me menimin e larsus shif birren se do e gjesh femren inteligjentePostuar mė parė nga [DelFini]
![]()
sa per temen, kuptohet qe mashkulli do te boj si zgjut vet duket pas i femer te zgjut se arrin dot kshuqeeeee there u go :P
per ket bashkohem me menimin e larsus shif birren se do e gjesh femren inteligjentePostuar mė parė nga [DelFini]
![]()
sa per temen, kuptohet qe mashkulli do te boj si zgjut vet duket pas i femer te zgjut se arrin dot kshuqeeeee there u go :P
loolNe djemt a kemi frik nga vajzat inteligjente?
Paske hap ca tema per te qesh sot ti Dup Dupi.
Po s'qe icik inteligjente, per ca e do mer? Vec per krevat?- Kur thote njoni rahmet past, se u ka nguju n'pun.![]()
HOLLAND...
Tek ne thonė:
Mollat e ėmbla i han derri i egėr
Sa per te mos anashkaluar boshtin e temes te hedh ca fillozofira edhe une.
Se kuptoje kete: "Frika nga femrat intelegjente", valle mos femrat qe takojme ne fakuletet, ne kaffene, mbremjeve, ne miqesi, kane ndonje pano ne balle ku ju shkruhet intelegjente ose stupid?, qe ne te shohim se cila eshte intelegjente dhe te "frigohemi" nga ajo...
Eshte veshtire te vlersoshe nje femer se a eshte intelegjente pa mos qene ne kontakt me te, nese ajo eshte e ditur ose e sjellshme (zakonisht ketyre femrave tek ne nga masa ju ngjitet epiteti intelegjente) nuk don te thote patjeter te jete intelegjente. Per te vlersuar intelegjences e saj do duhet te kaloshe nje kohe te gjate me te, qofte si shoqe apo qofte edhe partnere.
Ndersa nje mashkull qe eshte nje gjah per femer, dhe eshte i nxehur te ben nje femer te caktuar per veten e tij, nuk pyet eshte intelegjente apo crazy dhe disa vite te zbulon intelegjencen e saj apo budallasine e saj eh mandej te hedhet e sulm, por i versulet menjehere dhe nese eshte i afte te ben per vete me vone zbulon trurin e saj se si eshte: i kalbur apo i njome.
Dmth ca gjera duhet kohe t'i njohim, nuk mjafton nje kaffe bashke per te zbuluar nje personalitet te nje femre. Eshte budallallek te thuash se kjo qenka intelegjente dhe une duhet te keme frike, eh me mire te kap ate budallaqen...
Shendet...
My silence doesn't mean I am gone!
Te hash nje dreke me nje vajze inteligjente eshte nje luks,te pakten keshtu e mendoj une kurse per te kunderten them se eshte nje torture e vertete.RROFSHIN VAJZAT INTELIGJENTE.
Femrat qe mbahen per inteligjente jane nje tmerr i vertete, kurse femrat qe jane me te vertete inteligjente jane tmerri vete, kte gje e ka vertetuar historia, fakti qe roli i femres ne historine e fisit tim malesor i eshte mohuar çdo e drejte sepse ekziston(te) thenia qe femra fut djallin ne shishe mund ta arsyetoje kete arsyetim te timin qe per shume feministe eshte nje gjepur.
Deri ne revolucionin komuinst te viteve 60 ne shqiperi ne fisim tim femra ishte ne vend te nje sendi pra nuk kishte te drejta, me propoganden e asaj kohe femrat e fisit tim filluan te emancipohen gje e cila nuk solli shume larmi ne fisin tim, fakti qe perpara se femrat e fisit te shkonin ne shkoılle apo ne aksione ate kohe fisi jetonin ne nje shtepi shume familje( rreth 150 fryme) pas revolucionit u shperbe dhe femrat arriten ta perçanin.
Tani ne kohet moderne nuk ekzistojne me ashtu shtepiash si perpara por ekzsitojne vetem shtepi te veçanta me 4 pjastare secila, nuk e di kush e beri kte perçarje femra apo dashuria per nje bote moderne por di shuıme mire qe shumica e fisit nuke njohin njeri tjetrin dhe e urrejne njeri tjetrin, femra intelighente do shume hapsire dhe per kte mashkulli duhet te harxhoje shume kohe dhe mend.
p.s. nuk ka lidhje me gocat e forumit thjesht rreth e qark meje shume pleq e urrejne femren moderne, e shohin si shkak perçarje dhe ftohje ndaj njeri tjetrit![]()
Money Makes Man act Funny
Do t'i pergjigjem kesaj pyetje nga kendveshtrimi i femres nga ajo qe kam degjuar apo kam pare... Eshte e vertete qe te duhet kohe me dike per te konstatuar intelegjencen e saj por zakonisht e kemi nje parafytyrim per dike duke u bazuar nga shume gjera, qofte nga shkolla qe ka ajo, zeri i saj tek te tjeret...
Zakonisht mendoj qe meshkujt kane "frike" nga femrat intelegjente... Pra ata mund te mendojne, "Kjo eshte intelegjente dhe s'kam shansa une..." Keshtu qe vajzave "intelegjente" nuk ju afrohen shume meshkuj prandaj edhe mund te perfundojne me ndonje "jo intelegjent" i cili ka guxim. Dmth ketu eshte shume me vend ajo qe tha Davius "Mollat e ėmbla i han derri i egėr."
Pastaj, e ema e nje shoqes time i tha asaj: "Lidhu me ndonje perpara qe te marresh PHD sepse meshkujt zakonisht nuk i duan femrat me te mencura..." Jane gjera te komplikuara prandaj shpresoj qe sa me shume djem te inkuadrohen ne kete teme dhe ta thone te verteten...
Happiness is: ME & YOU ;)
Kjo Teme Qe Ke Hap Doni Ka Kte Pergjigje Nga Une
Nuk Duhet Te Besh Kte Lloj Zgjidhje Ne Dashuri As Per Intelingjencen E Per Asgje Tjeter
Sepse Dashuria Nuk Do Te Dije Per Asgje
Dashuria Can Male Dete Fusha Oqeane
Pra Dashuria Nuk Ka Kushte Ose Kufizime
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Une jam per vajzat qe bejne seks inteligjent. Ato pastaj jane histori ne vete. Ma heqin petllen.
Jo mo dac jo
Sa do inteligjente te jete femra nuk ke pse te kesh frike
Femrat e kane thembren e Akilit tek dobesia shpirterore.Turbullohen shpejt.Sado injorant me qene djali po diti me i turbullu mbaroi filmi.Aq eshte.
ps..konkluzioni im..Une se di se me cfare mendojne femrat por me tru kurren e kurres ..lool
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Postuar mė parė nga EDUARDI
Eduardi me pelqeu shume mendimi yt lal sepse ashtu eshte vertet ne shumicen e rasteve!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Krijoni Kontakt