Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 118
    x Maska e Juvi
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    frike nga vajzat inteligjente kane vetem ata qe jane **** kanari nga trure e kokes
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

-=- HoNeY -=- Maska e honeyy
    Anėtarėsuar
    28-02-2006
    Postime
    10
    Citim Postuar mė parė nga Juvi
    frike nga vajzat inteligjente kane vetem ata qe jane **** kanari nga trure e kokes

Jo bre....ne qka bazohesh qe thua"frike nga vajzat intelegjente"?
    HoNeY

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Pse te kesh frike vetem sepse eshte me inteligjente per mua eshte nje plus qe i shtohet mardhenies pastaj inteligjence nuk eshte e thene te jete vetem shkolla qe ke mbaruar looOOool

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
    Si mendoni ju meshkujt ketu ne forum!
    Ne djemt a kemi frik nga vajzat inteligjente?
    A eshte zgjidhja me e kollajshme te dashurojme nje vajze jo dhe aq te zgjuar apo nje vajze qe e pranojme qe eshte intelektuale?

- Une absolutisht Jo
    - Absolutisht nje vajze intelektuale .... vajzat jo shume te zgjuara jane harxhim kohe
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

komjuter expert
    Anėtarėsuar
    21-07-2004
    Vendndodhja
    skandinavi
    Postime
    94
    sduhet me u friguar nga vajzat intelegjente por duhet me qenė i kėnaqur qė ka populli ynė vajza intelegente dhe duhet me shkuar para pėrshėndetje nga skandinavia

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Une e vlersoj inteligjencen tek nje mashkull, po ama ta tregoj aty ku duhet. Jane disa veta qe kane njohuri per fusha te ndryshme, edhe sa hap nje muhabet, ata do flasin e do i tregojn historirat qe nga epoka e eres son, ose ndonjehere sme pelqejn sepse kane shpirtin e kundershtimit, do arrijn te ta mbushin mendjen qe dicka eshte si e thone ata jo si e thu ti, edhe pik.....Me pelqejn tipat qe jane inteligjent, kur jane te zotet e vetes, kane pune te mire qe paguhen mire (kjo tregon qe jane inteligjent), edhe din si ti bisedojn me njerzit. Nga keta tipa skam frik, madje i adhuroj, kam frik nga ambicjozet, nga egoistet, nga ata qe ste len ti kuptosh qe jane inteligjent, po qe ta thone me gojen e tyre " une ashtu une kshu"...a big turn off for me
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar mė parė nga EllaCaramella
    Une e vlersoj inteligjencen tek nje mashkull, po ama ta tregoj aty ku duhet. Jane disa veta qe kane njohuri per fusha te ndryshme, edhe sa hap nje muhabet, ata do flasin e do i tregojn historirat qe nga epoka e eres son, ose ndonjehere sme pelqejn sepse kane shpirtin e kundershtimit, do arrijn te ta mbushin mendjen qe dicka eshte si e thone ata jo si e thu ti, edhe pik.....Me pelqejn tipat qe jane inteligjent, kur jane te zotet e vetes, kane pune te mire qe paguhen mire (kjo tregon qe jane inteligjent), edhe din si ti bisedojn me njerzit. Nga keta tipa skam frik, madje i adhuroj, kam frik nga ambicjozet, nga egoistet, nga ata qe ste len ti kuptosh qe jane inteligjent, po qe ta thone me gojen e tyre " une ashtu une kshu"...a big turn off for me
    Shume te ngaterruara na i ke thene ketu moj Ella. Lum ti qe di c'fare ke shkruar, dhe mjere ne qe s'dime te lexojme.

Frika nga vajzat inteligjente?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po pse ka edhe te tilla?! Cudi, une si s'kam takuar ndonje? Me thoni ne cilin planet banojne, te dalim ndonje xhiro.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

(peshkaqeni)

Citim Postuar mė parė nga peshkaqeni33
    Shume te ngaterruara na i ke thene ketu moj Ella. Lum ti qe di c'fare ke shkruar, dhe mjere ne qe s'dime te lexojme.

Po pse ka edhe te tilla?! Cudi, une si s'kam takuar ndonje? Me thoni ne cilin planet banojne, te dalim ndonje xhiro.

You have bad luck that's why

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anėtarėsuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga peshkaqeni33

Peshkaqen neqoftese ti s'ke njofur asnje femer inteligjente, kjo tregon qe sje ne nivelin e tyre, dhe as ke per ti takuar ndonjehere

ps: qe te me kuptosh te premtoj qe heres tjeter do marr ndonje perkthys nga kucova
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Ah moj Ella. Po s'ta pata me te keq moj e uruar. Si mu nxeve keshtu.

Pastaj une veten time per burre te zgjuar e njoh. Sa here shoh veten ne pasqyre me duket se shoh nje burre te zgjuar ............... Thua te me genjej pasqyra?!

Po ai perkethyesi nga kucova kush do jete?! Ai me siguri do jete ndonje burre i zgjuar nga ata me leke.

Te them te drejten nuk e kuptova c'fare kishe shkruar, por kuptova vetem qe te pelqejne te kamurit(te pasurit) gje te cilen veshtire t'a gjesh ne shqiperi. Me fjal te tjera ty Ella ne shqiptaret nuk te pelqejme. Kete kishe lene te nekuptohej moj Ella dhe ky s'eshte faji im.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Vajzat tona punojnė si prostituta nė Itali: na zhgenjyen
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 19-07-2005, 08:29
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54
  5. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •