frike nga vajzat inteligjente kane vetem ata qe jane **** kanari nga trure e kokes![]()
frike nga vajzat inteligjente kane vetem ata qe jane **** kanari nga trure e kokes![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Postuar mė parė nga Juvi
Jo bre....ne qka bazohesh qe thua"frike nga vajzat intelegjente"?
HoNeY
Pse te kesh frike vetem sepse eshte me inteligjente per mua eshte nje plus qe i shtohet mardhenies pastaj inteligjence nuk eshte e thene te jete vetem shkolla qe ke mbaruar looOOool
Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
- Une absolutisht Jo
- Absolutisht nje vajze intelektuale .... vajzat jo shume te zgjuara jane harxhim kohe![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
sduhet me u friguar nga vajzat intelegjente por duhet me qenė i kėnaqur qė ka populli ynė vajza intelegente dhe duhet me shkuar para pėrshėndetje nga skandinavia
Une e vlersoj inteligjencen tek nje mashkull, po ama ta tregoj aty ku duhet. Jane disa veta qe kane njohuri per fusha te ndryshme, edhe sa hap nje muhabet, ata do flasin e do i tregojn historirat qe nga epoka e eres son, ose ndonjehere sme pelqejn sepse kane shpirtin e kundershtimit, do arrijn te ta mbushin mendjen qe dicka eshte si e thone ata jo si e thu ti, edhe pik.....Me pelqejn tipat qe jane inteligjent, kur jane te zotet e vetes, kane pune te mire qe paguhen mire (kjo tregon qe jane inteligjent), edhe din si ti bisedojn me njerzit. Nga keta tipa skam frik, madje i adhuroj, kam frik nga ambicjozet, nga egoistet, nga ata qe ste len ti kuptosh qe jane inteligjent, po qe ta thone me gojen e tyre " une ashtu une kshu"...a big turn off for me![]()
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Shume te ngaterruara na i ke thene ketu moj Ella. Lum ti qe di c'fare ke shkruar, dhe mjere ne qe s'dime te lexojme.Postuar mė parė nga EllaCaramella
Frika nga vajzat inteligjente?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po pse ka edhe te tilla?! Cudi, une si s'kam takuar ndonje? Me thoni ne cilin planet banojne, te dalim ndonje xhiro.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Postuar mė parė nga peshkaqeni33
You have bad luck that's why
Peshkaqen neqoftese ti s'ke njofur asnje femer inteligjente, kjo tregon qe sje ne nivelin e tyre, dhe as ke per ti takuar ndonjeherePostuar mė parė nga peshkaqeni33
ps: qe te me kuptosh te premtoj qe heres tjeter do marr ndonje perkthys nga kucova![]()
TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.
Ah moj Ella. Po s'ta pata me te keq moj e uruar. Si mu nxeve keshtu.
Pastaj une veten time per burre te zgjuar e njoh. Sa here shoh veten ne pasqyre me duket se shoh nje burre te zgjuar ............... Thua te me genjej pasqyra?!
Po ai perkethyesi nga kucova kush do jete?! Ai me siguri do jete ndonje burre i zgjuar nga ata me leke.
Te them te drejten nuk e kuptova c'fare kishe shkruar, por kuptova vetem qe te pelqejne te kamurit(te pasurit) gje te cilen veshtire t'a gjesh ne shqiperi. Me fjal te tjera ty Ella ne shqiptaret nuk te pelqejme. Kete kishe lene te nekuptohej moj Ella dhe ky s'eshte faji im.
Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni
Nisuni ju para, sa te therras Saliun
Krijoni Kontakt