E dua te jete cope mishi me tre sy ....
Dua sa me shume qe ti njoh gjith tipet.
s kom ca shtoj..Postuar mė parė nga GrifshA_
Une e dua te jete e bukure,e sjellshme,e embel,e qeshur,te vishet bukur,te jete e kohes,te pi pak pie alkoholike,e shoqeruar,e zgjuar,te jete zemer mire.
Dhe mundesisht jo shume e gjate.Femrat e shkurtera me duken me femerore![]()
Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...
Postuar mė parė nga DuPI_I_KeQ
Ashtu sic eshte sdo doja ti nderroja asnje gje nga ato qe ka ,si te mira dhe te liga ,sepse e dua ashtu sic eshte dhe se nderroj me asgje ne bote!!!!![]()
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Preferenca te le pa gje thote im Ate, prandaj behu i arsyeshem e shko drejt normalitetit.
Sa per Daje Dito-n me mire jam beqar, jam bindur fort keto kohet e fundit qe te jetoj pa strese.
Dito.
Nje mashkull me mendime feministe
Qe kur ti jap keshill, kritika, dhe urdhra ti pranoj dhe ti zbatoj
Te me konsideroj e "bukur" si dita e pare qe me pa pasi te bej 7 femije dhe ti kaloj peshes 200 kile
Te mos jete vlonjat, se vec nje egersir do shtepialol
etje
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Hahahaha rexhi e forte kjo "egersira"....dhe qe je icik je...ate mbaje..lool
Te bukur e kam fjalen qe te jete ashtu si me pelqen mua...e di vete ti si me pelqejne ..lool
Pak te shendosha
syte ti kene me mozaike
Floke te gjata
aspak te egra![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
je i sigurtaspak te egra, nje birbill me tha qe qefi ta ka te kesh nje te egert lol...
mos e moho flori, se nuhatjen e kam 100 perqind korrekt :P
nuhatja me thot qe do nje femer te jete inosenteTe bukur e kam fjalen qe te jete ashtu si me pelqen mua...e di vete ti si me pelqejne ..loole virgjer, e bukur, = besnike, te bej punet e shtepis, te zbatoj rregullat e tua, dhe sy zeze lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
edhe une si Daje Dito =)Sa per Daje Dito-n me mire jam beqar, jam bindur fort keto kohet e fundit qe te jetoj pa strese.
Krijoni Kontakt