Duke shfletuar forumin lexova nje teme ku flitej se cili eshte cuni me i zgjuar ne forum, dhe lexova mendimet e shume antareve se si i perceptojne antaret e forumit. Tema ishte e vjeter, une si e re ketu shumicen e antareve nuk i njihja, dmth tash kane ndryshuar koherat, forumi pasurohet me antare te rije dhe disa antare te vjeter largohen per shkaqe te ndryshme por ekuilibir mbetet.
Te gjithe ne jemi te zgjuar, por disa prej nesh e kane mjeshtri t'i paraqesin faktet per nje problem te caktuar dhe kjo disa i ben me te dalluar ne forum se sa tjeret qe ndoshta edhe ata dijne por artin e te shprehurit me shkrim e kane te dobet.
Sa kam mundur te lexoj forum une, dhe ti njoh forumistat, kam krijuar edhe nje liste nga disa antare qe do i vendoj ne sondazh por kush nuk e gjen veten aty mos te zemerohet sepse eshte jashta logjikes te gjithe te vendohen ne sondazh, per ate ekziston edhe opcioni (Une - antaret votojne veten e tyre) dhe (Dikush tjeter) ku mund te votoni per tjeter kend duke specifikuar emrin e tij ne postim.
Kush eshte ne sondazh:
Antaret qe kane nje vjetersi te konsiderushme ne forum, nje sasi shkrimesh te mire, aktivitet te gjithanshem ne forum, pjesmaraje ne laramanine e temave, drejtshkrimi ne forum, jo-shendruesit e temave ne chit-chate, antaret e respektuar nga shumica, ne pergjithesi ne sondazh jane ato antare qe jane aktiv ne tere forumin jo vetem ne nje seksion te caktuar.
Kush nuk eshte ne sondazh:
Antaret problematik, ato qe ofendojne tjeret dhe antaret me misionet te caktuara ne forum dmth qe jane te futur vetem per propagande dhe antaret qe jane pjesmares vetem te nje forumi te caktuar apo chit-chatistet neper tema.(Nese nuk gjeni veten ne sondazh nuk don te thote se i takoni ketij grupi te fundit)
Kenaqsia ishte e imja te hap kete teme
PS:
Nje lutje deri tek adminant dhe supermoderatoret qe kete teme te beje me vota jo-publike se atehere do te kete me shume efekt votimi.
Krijoni Kontakt