Close

Rezultati i Sondazhit: Ēuni mė i zgjuar i forumit?

Votues
108. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • SuiGeneris

9 8.33%
  • StormAngel

5 4.63%
  • Niku-nyc

4 3.70%
  • Deus

4 3.70%
  • RTP

0 0%
  • Bayern

0 0%
  • Albo

2 1.85%
  • Brari

7 6.48%
  • Xeni

7 6.48%
  • Davius

6 5.56%
  • Oiseau en vol

5 4.63%
  • Indriti

0 0%
  • Ihti

2 1.85%
  • 21_Arber_21

0 0%
  • Del Monako

0 0%
  • Cyclotomic

3 2.78%
  • Xhuxhumaku

1 0.93%
  • Dito - (odeon_relax)

2 1.85%
  • Benseven11

3 2.78%
  • Geri

0 0%
  • Kryeplaku

2 1.85%
  • Kolombi

9 8.33%
  • Dodoni

0 0%
  • Pepi

2 1.85%
  • Diikush

0 0%
  • Edspace

5 4.63%
  • Unė - (votoni per veten tuja)

12 11.11%
  • Dikush tjeter - (Specifikoni emrin ne postim)

18 16.67%
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60
  1. #-9
    Fotoja e maturės :) Maska e Kinezja
    Anėtarėsuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzė liqenit - Pogradec
    Postime
    76

Mjeshtri i penes ne forum?

Duke shfletuar forumin lexova nje teme ku flitej se cili eshte cuni me i zgjuar ne forum, dhe lexova mendimet e shume antareve se si i perceptojne antaret e forumit. Tema ishte e vjeter, une si e re ketu shumicen e antareve nuk i njihja, dmth tash kane ndryshuar koherat, forumi pasurohet me antare te rije dhe disa antare te vjeter largohen per shkaqe te ndryshme por ekuilibir mbetet.

Te gjithe ne jemi te zgjuar, por disa prej nesh e kane mjeshtri t'i paraqesin faktet per nje problem te caktuar dhe kjo disa i ben me te dalluar ne forum se sa tjeret qe ndoshta edhe ata dijne por artin e te shprehurit me shkrim e kane te dobet.

Sa kam mundur te lexoj forum une, dhe ti njoh forumistat, kam krijuar edhe nje liste nga disa antare qe do i vendoj ne sondazh por kush nuk e gjen veten aty mos te zemerohet sepse eshte jashta logjikes te gjithe te vendohen ne sondazh, per ate ekziston edhe opcioni (Une - antaret votojne veten e tyre) dhe (Dikush tjeter) ku mund te votoni per tjeter kend duke specifikuar emrin e tij ne postim.

Kush eshte ne sondazh:
    Antaret qe kane nje vjetersi te konsiderushme ne forum, nje sasi shkrimesh te mire, aktivitet te gjithanshem ne forum, pjesmaraje ne laramanine e temave, drejtshkrimi ne forum, jo-shendruesit e temave ne chit-chate, antaret e respektuar nga shumica, ne pergjithesi ne sondazh jane ato antare qe jane aktiv ne tere forumin jo vetem ne nje seksion te caktuar.

Kush nuk eshte ne sondazh:
    Antaret problematik, ato qe ofendojne tjeret dhe antaret me misionet te caktuara ne forum dmth qe jane te futur vetem per propagande dhe antaret qe jane pjesmares vetem te nje forumi te caktuar apo chit-chatistet neper tema.(Nese nuk gjeni veten ne sondazh nuk don te thote se i takoni ketij grupi te fundit)

Kenaqsia ishte e imja te hap kete teme

PS:
    Nje lutje deri tek adminant dhe supermoderatoret qe kete teme te beje me vota jo-publike se atehere do te kete me shume efekt votimi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kinezja : 09-11-2005 mė 06:52
    Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.

2. #-8
    satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    padyshim une
    To look life in the face....

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar mė parė nga Kinezja
    Duke shfletuar forumin lexova nje teme ku flitej se cili eshte cuni me i zgjuar ne forum, dhe lexova mendimet e shume antareve se si i perceptojne antaret e forumit. Tema ishte e vjeter, une si e re ketu shumicen e antareve nuk i njihja, dmth tash kane ndryshuar koherat, forumi pasurohet me antare te rije dhe disa antare te vjeter largohen per shkaqe te ndryshme por ekuilibir mbetet.

Ti akoma nuk "i ke fut" kembet ne kete forum dhe te ka zene meraku se kush eshte cuni me i zgjuar i forumit?
    Po mire, sipas mendjes tende sa jane gjasat qe te vleresosh zgjuaresine e dikujt vetem e vetem nga shkrimet e tij?

Do te keshilloja qe me teper rendesi ti kushtoje permiresimit te gjuhes shqipe nga ana jote, sepse te them te drejten shkruan plot gabime...Permireso nje here gjuhen pastaj ec dhe kerko zgjuaresine apo inteligjencen e cunave te forumit...

Mua mu duk kot fare kjo teme prandaj edhe nuk po marr mundimin te votoj...Shume anetare ketu me siper i vleresoj, ashtu edhe per shkrimet e tyre cilesore por qe te votoj per zgjuaresi me duket dicka e kote....
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

4. #-6
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Hmm

Ku jam une aty ?

5. #-5
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    (TIRONC_KINGUN) s'po e shof ne liste ,vota ime shko ke Ai si Orator i lind qe osht !!

Shnet komshio
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 09-11-2005 mė 09:40

6. #-4
    ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Me siguri nuk eshte ai qe ka hapur kete teme!
    Pershendetje te gjithe te tjereve
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

7. #-3
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Nuk e dija qe paska cuna te zgjuar forumi....

Kush eshte cun i zgjut nuk ri gjysem ore ketu....

Pra ne qe kalojme oret ketu do te thote se zgjuaresia jone ka deshtuar!

Sa me shume ore te kalosh ne FSH aq me shume ke deshtuar!

8. #-2
    I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga Kryeplaku
    Nuk e dija qe paska cuna te zgjuar forumi....

Sa me shume ore te kalosh ne FSH aq me shume ke deshtuar!
    Lol. Ashtu eshte
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

9. #-1
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    e kush ja ka matur trurin tjetrit qe te percaktojm se kush eshte me i zgjuar... une them qe sejcili ka te mirat e veta (shpesh ne aspekte te ndryshme)

aman cfare teme eshte kjo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Citim Postuar mė parė nga Kinezja
    Kush nuk eshte ne sondazh:
    Antaret problematik, ato qe ofendojne tjeret dhe antaret me misionet te caktuara ne forum dmth qe jane te futur vetem per propagande dhe antaret qe jane pjesmares vetem te nje forumi te caktuar apo chit-chatistet neper tema.(Nese nuk gjeni veten ne sondazh nuk don te thote se i takoni ketij grupi te fundit)

Ok lerme te mundohem e te jap nje pergjigje serioze .Fillojme nga ketu.

Pra ti do te me thuash qe nje person "problematik" ose qe ofendon te tjeret nuk eshte i zgjuar?

Nuk jam dakort. Mund te diskutohet per temperamentin e tij , ose per edukaten por kjo nuk tregon aspak qe nje personi te tille i mungon "Zgjuarsia"
    (pse ne apostrofa do ta shpjegoj me poshte)

Me tej . Sipas teje pra , nje person qe ben propagande nuk ka "Zgjuarsi" ?Nje propagande e goditur kerkon argumenta te menduara mire , dhe nje zgjedhje fjalesh po te goditur per te bere efektin e kerkuar. Pra , e dashur, nje propagandist i afte ka nje "Zgjuarsi" mbi normalen.

Me tej. Perse sipas teje pjesemarresi i nje forumi te vecante nuk zoteron "Zgjuarsine" e duhur per tu futur ne kete liste.
    Ai person rri vetem ne ate pjese te forumit sepse ai eshte i vetmi argument qe i intereson. Dhe ne ate argument mund te jape nje kontribut te madh per forumin.

Pak a shume e njejta gje qendron edhe per "chit-chatistet" . Atyre ju intereson thjeshte te kalojne 10 min ne hare e te mos e vrasin shume mendjen , te pakten ketu, per probleme qe i mundojne gjate dites.

Ok mbarova me ate pjese .

Tani tek perkufizimi i zgjuarsise.

Sa per kulture (tenden e te dikujt qe i intereson ta dije)

Studiuesit e natyres njerezore akoma sot nuk kane rene dakort mbi nje perkufizim unanim te zgjuarsise .Pa u zgjatur shume le te kalojme tek ideja qe kam une mbi zgjuarsine

Ti do te me thuash qe Einsteini qe ishte 0 ne aftesi letrare ishte me pak i zgjuar se Honore de balzak te cilit si interesonte fare fizika ?
    Pra intelekti njerezor eshte i ndare ne fusha te ndryshme dhe secili nga ne ka aftesi te ndryshme ne keto fusha te caktuara .

Gjithashtu , per te shkuar me tutje ideja qe secili nga ne ka per zgjuarsine dhe simpatia qe mund te kemi per nje anetar te forumit ndikon sa te duash tek zgjedhja e njerit ose tjetrit .

Ky argument mund te jete shume ofendues per shume veta .

Per mua jo , sepse une nuk merzitem dot me anetaret e forumeve shqiptare. Kur dua lufte llafesh shkoj ne forume italiane ose amerikane e tall ..... me siperfaqesine e tyre .

Keshtu , mos u ofendo nga reagimet e mesiperme sepse i kerkove pak a shume vete . E di qe e kishe pa te keq , por me kujdes.

Tani tek Kryeplaku
    Ti mos u ofendo , une i jap kusurin njerezve me te njejten monedhe me te cilen me kane paguar

Zakonisht vetem ata qe e quajne veten deshtake e jane pesimiste mbi arritjet e tyre tentojne te denigrojne aktivitete ne te cilat kane harxhuar per vehte vite e vite .

Kjo eshte thjeshte nje hobi , zakonisht anetaret ketu jane njerez qe jetojne ne emigrim e qe kane deshire te shkruajne pak shqip e te jene ne kontakt me mentalitetin e vendit te tyre te lindjes

Nqs ti me gjithe "kapacitetin" tend arrin vetm tek ky konkluzion , atehre mor djale ti projektohesh si nje njeri i ceket qe formulon vetem akuza sepse nuk di te justifikoje

Ata qe rrine ketu 30 min ne dite nuk jane me pak te zgjuar sesa ata qe shohin futboll 30 min ne dite , qe degjojne muzike 30 min ne dite e tj

Kaq eshte mjaft , se po u zgjata me shume s'e lexon kush

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mjeshtri i Muzikes - Agim Krajka
    Nga BOKE nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 12-12-2021, 17:39
  2. 10 mjeshtri pėr super make-up
    Nga YlliRiaN nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 14:50
  3. Mjeshtri i Madh, Panajot Pano
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 05:22
  4. Henri Michaux
    Nga Cupke_pe_Korce nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 04-09-2006, 09:36
  5. Pėrshėndetje nga Mjeshtri.
    Nga mjeshter nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 11:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •