Ku ndodhen vajzat me te bukura sipas jush?Me vjen keq qe nuk mund te permend gjithe qyetet e shqiperise po pèermenda me te rendesishmet. votim te mbare. une si gjithmone votoj Tirana
Ku ndodhen vajzat me te bukura sipas jush?Me vjen keq qe nuk mund te permend gjithe qyetet e shqiperise po pèermenda me te rendesishmet. votim te mbare. une si gjithmone votoj Tirana
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Teddy : 10-11-2005 mė 21:14
Fieri dhe Korca i kan me te mira![]()
Tani une votova per Vlores Se ka dhe Vlora Vajza te Bukura ,po vajza me sexy qe kam pare jan Tirane![]()
B
tirana dihet qe ka shume famra te bukra se eshte edhe qyteti me i madh ne shqiperi. Po per mua Korca i le gjitha qytetet e shqiperise shume mbrapa ne kete aspekt. kam ndejte me jave te tera ne Korce keshtu qe se kam me te degjume.
Pastaj pervec bukurise jane edhe shume te kulturuara.... eh cfare zjerrmash
To look life in the face....
Ne Gjithe Shqiperine ka Vajza te Bukura smund ti vecojme
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
UNE THEM se Albania i ka gocat te gjitha si shpirt por kur vjen puna tek Tirona aman se ma sshpifet fare, djemet Tirons po ndersa vajzat jan fytyre shplara ter tualet sikur kan dale nga ....... mos ta them fare, sa deshire do kisha te shprehesh nje djale keshtu por nejse, hej ju tironset ketu ke forumi mos mu merni inat e se nuk e kam ne pergjithesi dhe xheloze jo uk jam fareeeeeee, tjesht shpreh realitetin, se vet jam yll te pakten ma ka then mami im, jam e thjesht dhe yll ne mes te qiellit LOL :P hajt kisses per te gjithe!Postuar mė parė nga romeoOOO
P.S FIERAKET, jan te sinqerta, simaptike mu si akullore qe te shkrin ne goje por aman shija ngelet per jetDhe kur te hapet tema per djemet me te bukur do votoj se per gocat do me quani si LEZBJANE por sjam thenk you veri mac.....Peace out yo!
Heyyy Mos Andejjj
Vlora dhe s'e lun topi hic
Per Tr eshte kot te thuhet sepse eshte popullsi shume heterogjene
ne fakt thone qe dhe Saranda ka goca te bukura, boh....
Krijoni Kontakt