Close

Rezultati i Sondazhit: Ēuni mė i zgjuar i forumit?

Votues
108. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • SuiGeneris

9 8.33%
  • StormAngel

5 4.63%
  • Niku-nyc

4 3.70%
  • Deus

4 3.70%
  • RTP

0 0%
  • Bayern

0 0%
  • Albo

2 1.85%
  • Brari

7 6.48%
  • Xeni

7 6.48%
  • Davius

6 5.56%
  • Oiseau en vol

5 4.63%
  • Indriti

0 0%
  • Ihti

2 1.85%
  • 21_Arber_21

0 0%
  • Del Monako

0 0%
  • Cyclotomic

3 2.78%
  • Xhuxhumaku

1 0.93%
  • Dito - (odeon_relax)

2 1.85%
  • Benseven11

3 2.78%
  • Geri

0 0%
  • Kryeplaku

2 1.85%
  • Kolombi

9 8.33%
  • Dodoni

0 0%
  • Pepi

2 1.85%
  • Diikush

0 0%
  • Edspace

5 4.63%
  • Unė - (votoni per veten tuja)

12 11.11%
  • Dikush tjeter - (Specifikoni emrin ne postim)

18 16.67%
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga ShadowOftheBest
    Ok
    Kaq eshte mjaft , se po u zgjata me shume s'e lexon kush
    Prape kaq sa ke shkruar nuk do te lexoje njeri .. (lol)

Ne lidhje me temen , faleni Kinezen se eshte e re ne keto pune , nuk donte dhe ajo , po ja keshtu si padashka tha te hapi nje teme , nje sondazh qe dhe vete se di se ku do veje .

Cuna te zgjuar ka shume ketu ne forum , dhe secili zgjuarsine e ka per vete dhe jo ta vleresojne lart e poshte nje emer thjesht anonim , si puna e Kinezes apo dikujt tjeter .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Vajzė Labėrie Maska e ~Lovely_Gurl89~
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Vendndodhja
    Inside U
    Postime
    56
    Citim Postuar mė parė nga tani_26
    Ti akoma nuk "i ke fut" kembet ne kete forum dhe te ka zene meraku se kush eshte cuni me i zgjuar i forumit?
    Po mire, sipas mendjes tende sa jane gjasat qe te vleresosh zgjuaresine e dikujt vetem e vetem nga shkrimet e tij?

Do te keshilloja qe me teper rendesi ti kushtoje permiresimit te gjuhes shqipe nga ana jote, sepse te them te drejten shkruan plot gabime...Permireso nje here gjuhen pastaj ec dhe kerko zgjuaresine apo inteligjencen e cunave te forumit...

Mua mu duk kot fare kjo teme prandaj edhe nuk po marr mundimin te votoj...Shume anetare ketu me siper i vleresoj, ashtu edhe per shkrimet e tyre cilesore por qe te votoj per zgjuaresi me duket dicka e kote....
    Ah ah no, that's mean boy!
    How can u tell some one te permirsoj gjuhen ne te shkruajtur.....!

P.S DJALE I ZGJUAR ME DUKET DJ-GABRIEL......Muahhhh ka zgjuaresi te ralle! Nuk shkruan shpeshe ketu por ne disa tema ka dhen mendime te zgjuara.
    E kam me gjithe mend, per kete mendoj une, pastaj sikur i njoh te gjithe une te jap nje vote te regullt.....
    Heyyy Mos Andejjj

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    cuni me i zgjut eshte ai qe ka me shume euro-dallers.. pik..

pra cili eshte me pasaniku ketu?

tregoni pasurin tuaj e del vet.. me i zgjuari..

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Mendoj se cuni me i zgjut i forumit osht 21_Arber_21

Djale me kyltyr te gjehr... pp

i/e regjistruar Maska e Lorencone
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    E di vete ti ska nevoje ta them une :)
    Postime
    183
    E nga ta di une kush eshte i zgjuar apo jo.T e gjithe te zgjuar jane.Aty ka emra qe une tani po i lexoj perhere te pare.Kush ishte ai "selfish" me kete ide se kush eshte me i zgjuar.Kush voton per kete sondazh tregon veten se eshte teper budalla

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ore akoma ju me ket teme ,,i zgjuari nuk e shpreh zgjuarsine neper forume ,une (psh) zgjuarsine e time e kom ne fusha te vecanta sic jane peshkimi i sardeleve te freskta ,,per noi dor futboll per ato qe ja kane haberin ,edhe me u zi me noi demokratet sic osht ky parafolsi siper meje (Brari) !!

Tjerat ja kom lon juve !!

Ps..Braro ca i thu ti nji budallai qe i bie llotaria ??? me qe dole ke pasuria

hajt shnet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 09-11-2005 mė 13:24

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Ps..Braro ca i thu ti nji budallai qe i bie llotaria ??? me qe dole ke pasuria
    i thote i zgjuar sepse dinte te llogariste numrat e llotarise me ane te probabilitetit

Sa per temen, une s'jam dakort me ate qe ka hapur temen, sepse eshte paragjykim te konsiderosh ata qe vetem tallen budallenj dhe ata qe mbajne referata te zgjuar , madje ne disa raste do ishte krejt e kunderta, sepse po te konsiderosh qe ka tema ku ti mund dhe te shkruash referata po te thone Bjeri se i bike bukur dmth s'ti lexon njeri dhe keta njerez une do mund ti quaja budallenj sepse humbasin kohen tu mbushin mendjen ca njerezve qe mendja s'u nxe....
    Sic e shikon eshte shuuuuuuume relativ perkufizimi i zgjuaresise per secilin prej nesh.
    ne forum mund te dallosh njerezit qe kane lexuar shume, qe jane te zote ne formulimin e fjalive, ne debate....po nuk mund te paragjykosh ata qe s'shkruajne sepse ti s'ke asnje lloj informacioni qe ti gjykosh.
    S'po vazhdoj me gjate , sepse mjafton te them qe jam dakort me SH.O.B, sepse ndryshe nga PINK-u une e lexova ca kishte shkruar
    Nuk votoj se s'do isha objektive...

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Zgjuarsia eshte relative ne fakt ... ka dhe nga ata qe quhen gomar i zgjuar lol ka dhe ata qe jan vertete te zgjuar etj etj
    te gjithe jane te zgjuar po them un .. megjithse me i zgjuari fare jam vete

Fotoja e maturės :) Maska e Kinezja
    Anėtarėsuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzė liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    Hajde debat hajde

Ju e keni keq interpretuar temen, nuk jemi futur per te matur zgjuarsine e njeri tjetrit, une shume qarte kam cekur se cka kam nenkuptuar me termin e zgjuar, por shoh se me shume po bojne zhurme ato qe s'jane ne sondazh ku shume mire kam cekur se nuk mundet te futen te gjithe.

Une e kisha fjalen per mjeshtrit e shkrimeve ne forum, por e ashtuquajta "i zgjuar" por eshte detyre e juaj tash si veproni ne kete teme, ah nese nuk keni ndonje favorit, votoni per veten tuaj e keni ate mundsi!

Lorencone, je i sigurte se keto antare me larte nuk i ke pare asnjehere, cili eshte per shembull ai kur shumica ose mbi 90% kane mbi 1500 postime, valle nje antare me aq postime nuk duket ne forum.

Te gjithe keni lexuar se si jane futur ne votim antaret, pra ka pasur nje kritere baze, por ju ato si keni lexuar dhe bu ketu me vrull per te keq e kapeni temen.

Tani26, me gjuhen time mos u gryej, nuk jam profesoreshe e gjuhes shqipe, mandej edhe pse i kam futur kembet qe pak ketu, edhe une jam pjese e ketij komuniteti, mandej kam vite te tera pervoje ne forume dhe e njoh teper mire mentalitetin virtual shqiptar, te jesh i sigurte ketu.

Shadow, nuk kam thene se nje person qe eshte problematik nuk eshte i zgjuar, por kam thene nuk eshte ne sondazhm, pra beje dallimin mes sondazhit dhe zgjuarsise...

Une: "Te gjithe ne jemi te zgjuar, por disa prej nesh e kane mjeshtri t'i paraqesin faktet per nje problem te caktuar dhe kjo disa i ben me te dalluar ne forum se sa tjeret qe ndoshta edhe ata dijne por artin e te shprehurit me shkrim e kane te dobet." bazoni ne kete qe kam thene...
    Largoheni paragjykimeve te kota dhe mos e kapeni rastin te tregoni sa te "zgjuar jeni" tash.

Edhe shoh se tema shendrohet ne ceshtje "intelegjence" dhe ketu nuk jemi te matim IQ tuaja thjesht si forumista, si miq, te vlersojme ate qe mendojne se eshte mjeter i fjales se shkruar ketu dhe nuk ka intereson jeta private e tij.

Une votova per Oiseau en vol, ate qe e din ky, e thote me mjeshtri, pra votoni edhe ju per nje mjeshter tjeter ose veten tuaj.

PS:
    Lutje tek adminat temen te riemrojne "Mjeshtri i penes ne forum" se qenkan prekur disa cuna pse sqenkan ne sondazh.

PPS:
    Kerkoj ndjese nese eshte prekur dikush, por largoheni paragjykimeve dhe shkruani dicka po deshet se nuk jemi duke zgjedhur kryetarin e Botes ketu dhe nuk ju pelqen lista.
    Buzėqeshja i pasuron ata qė e pranojnė, por nuk i varfėron ata qė e japin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Vogelushe personalisht nuk u preka fare qe nuk isha ne ate sondazh .

Nuk ngre as nuk ul kandarin tim dicka e tille .

Pergjigja e pare ishte me shaka , e dyta ishte nje pergjigje serioze per te te bere te kuptosh se dicka mund te jete edhe ofenduese .

Une kapa kriteret qe ti kishe zgjedhur per te menjanuar anetare te tjere dhe u mundova te te shpjegoj se nuk jane kritere te pershtatshme per te bere dicka te tille

Kaq .

Pastaj argumenti ka gjithmone kunderargumente , e kjo nuk mbaron kurre po nuk deshi njera pale, keshtu qe une e le me kaq.

Ti kupto c'te duash.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mjeshtri i Muzikes - Agim Krajka
    Nga BOKE nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 12-12-2021, 17:39
  2. 10 mjeshtri pėr super make-up
    Nga YlliRiaN nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 05-05-2009, 14:50
  3. Mjeshtri i Madh, Panajot Pano
    Nga Brari nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 05:22
  4. Henri Michaux
    Nga Cupke_pe_Korce nė forumin Shkrimtarė tė huaj
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 04-09-2006, 09:36
  5. Pėrshėndetje nga Mjeshtri.
    Nga mjeshter nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 05-08-2003, 11:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •