Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176

Misteri i miss shqipetarja uk2005.

Te nderuar bashkeatdhetare,prej shume muajsh eshte folur per miss shqipetaren uk2005,por asnjehere nuk kam menduar qe do te perfundonte ne kete lloj misteri.

Nata e mbremshme me ka kujtuar korrupsionin shqipetar, qe kesaj radhe edhe jashte tokes shqipetare,ketu ne londer.

Dikush kishte marre persiper te organizoje kete veniment,qe do te ndodhte per here te pare ne mbreterine e bashkuar,dhe secili e ka pritur kete dite, per te treguar me shume se kurre,se bukuria e femres shqipetare eshte dicka qe nuk mund te fshihet.

E nderuara e ketij misteri eshte Burbuqe Pacarada,ajo qe kishte menduar qe te marre insiativen e ketij organizimi,dhe ne te njejten kohe ti mundesohet qe te zgjedhe edhe miset,sikur te doje vete,duke filluar tek miss fotozhinia e deri ne fund,e theksoj kete: qe te gjithe femrat qe kane marre pjese nuk duhet te ngelin aspak te ofenduara,ato kane qene e ngelen te mrekullueshme.

Misteri kishte filluar qe ne fillim tek ftesat,ku e nderuara Burbuqe, i ka ndare ftesat ne menyre shoqerore,miqve, e dashamiresve te saj,duke harruar ata qe kishin kontribuar deri ne kete dite,duke harruar,gabuar,apo injoruar njeres qe nuk kane se si harrohen,e nje nder keto eshte edhe:

Arkitekti,shkrimtari,puplicisti i shume librave ne londer Bejdulla Dostani,ku burbuqja me duket nuk e njeh,se ka njohuri te kufizuara,por e njohin shqipetaret,ata qe duan ta njohin e respektojne.

Ne sallen e mbremeshme mungonte njeriu,qe vendi i tij ngelet i pazevensueshem,njeriu me vlerat me te medhaja ne mbreterine e bashkuar.

E misteri vazhdon dhe me tutje, ku ne juri, ishte zgjedhur po nga Burbuqja motra e saj,e kot nuk e ka futur gjithe familjen juri,e do te quanim me mire,
    miss burbuqja.
    Po edhe pjesa tjeter e juris ka qene kukull,sepse e nderuara burbuqe ka injoruar me paturpesine me te madhe votat e juris,ku miss fotozhinia me vota anonime eshte zgjedhur numri 2,kurse burbuqja ka patur aq reputacion ti,a jape nje mikeshes se vet,nuk e di se ku eshte votimi,zoti na rujte burbuqe,e ne shqipetaret qe te lame detyre kete veniment te rendesishem,e keshtu njera pas tjetres deri ne fund Burbuqja e zgjodhi miss shqipetaren uk 2005.

Nuk e di se kush e mban pergjegjesine me te madhe te ketij misteri,nese ka ndonje burbuqe tjeter,me shprese qe kjo cfare ndodhi mbreme mos te perseritet me.

Zoti i bekofte misset e gjithe shqipetaret.

Kesaj radhe fola une, radhen tjeter e ka misteri Burbuqe.

Me respekt nga londra.

kristal
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristal : 07-11-2005 më 15:41
    Edhe pak gjak aortal.

Miss Disaster 2005 UK

Kristal ke shum te drejt sepse cfar ndodhi mbreme me 6 nentor 2005 eshte nje turp per ne shqipart ne Angli, sepse e pam me syte tone korrupsjonin ketu ne mes te Londres.
    Me sa duket ato deshen te marrin leket dhe te bejn si nuk e din njerzit, po ama me vjen shum keq se per disa mira pound ato abuzuan te gjith keto mosha te vogla ne mes kesaj fushe korrupsjoni. Me vjen shum inat qe pagujta £20 per me perjetuar nje korrupsjon aq te madh. Por cfar eshte me e keqja eshte se keto dolen si firmat piramidale ne 1997 lol, sepse ku ishin cmimet per missat po jepen nen dore? sepse nuk u permend gje ne skene. Por mua me duken me budallej donatoret qe ju kan ikur leket per xhepin e Burbuqes qe i duan leket per Mc Donals sepse eshte rreth 400kg ishalla me keto lek qe ka marr e kap nje ton lol.

Me vjen shuk keq per vajzat qe perfunduan ne kete Miss Disaster 2005 UK, ajo qe e fitoj ishte vajza e njeres nga organisatoreve.

Edhe nje gje me shum, une e kisha marr vesh qe do vije edhe West Side Family, por ato nuk u duken kun aty. Me duket ishte vetem nje menyr se si te shesin me shum bileta.

Grackë Maska e Roja
    Anëtarësuar
    15-06-2004
    Vendndodhja
    Dritë
    Postime
    16
    Pse mos te kete korrupsion vallë? Jane mesuar si gjithmone te lundrojne ne valen e tyre si atje ku u rrënjëzuan keto themele dhe ne mes te Londres. C`do gje ishte strategjikisht e planifikuar "mu duk mua". Mos mendohet se e verteta nuk do te dali sheshit valle? Iku ajo kohe ku "populli i thjesht" hecte rruges me parullen "1 sy qorr e 1 vesh shurdh"!.

"Ku ka ze nuk eshte pa gje"

Atehere nese te gjithe keto qe permenda une me larte dhe postuesit me larte jane genjeshtra atehere do ishte mire nese zonja e nderuara "Burbuqe" do te kthente disa pergjigje. Kur korrupsioni behet mes disa "Kokash" qe mund ta quajne veten se kane dicka ne dore atehere c`pret nga "Shqiptaret qe presin me shume nostalgji nje takim apo nje mbremje"?! Ku eshte shembulli ne kete "Komunitet te ashtu quajtur". Shume pyetje pa pergjigje nga asnje person/e!

Personalisht ishte turperim per "ate/a" por me te vertet shpresoj se do te shkruhet ne media rreth kesaj ceshteje.

Erzeni Maska e Shijaksi-London
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    ke kodra kuqe
    Postime
    778

Zbulohet skandali i përgjedhjes së "Miss Shqiptarja UK"

Skandali. Zgjidhet “Miss Shqiptarja UK”, vajza e co-producentes

Sherr dhe manipulim për miset shqiptare të Britanisë

Nga Londra
    Muhamed Veliu

Miss Shqiptarja UK”, supozohej dhe shpresohej të ishte evenimenti më i rëndësishëm kulturor për shqiptarët e Britanisë së Madhe, por është kthyer në një skandal të vërtetë. Gresa Dardani nga Prishtina, është shpallur më e bukura e shqiptarëve të Anglisë, gjatë një “spektakli” ku nuk munguan grushtet, përgjakja e një të riu shqiptarë nga rojet e sigurisë, dhe mbi të gjitha manipulimi i përzgjedhjes së saj. Evenimenti i parë i këtij lloji për një mijë shqiptarët dhe të huajt pjesëmarrës, ka lënë një shije të hidhur dhe dyshuese për veprimtari të këtij lloji në të ardhmen. Ata kishin paguar 25 stërlina për të parë evenimentin e bukurisë shqiptare në Londër. Ndërkohë Kreshnik Qato, kampioni shqiptar i botës në boks, anëtar i jurisë, shprehet haptas për mos marrjen bazë të rezultateve që jepte juria, sikurse edhe një gjë të tillë e pohon një nga vajzat. Gjithçka sipas tij edhe dëshmitarëve të tjerë në sallë, flet se kemi të bëjmë me një rezultat të fiksuar më parë nga organizatorët. E zgjedhura Dardani është vajza e co-producentes së “spektaklit” Miss Shqiptarja UK, aspak e denjë nga përmasat trupore apo bukuria, për t’u shpallur më e bukura e shqiptarëve në Angli.

Veprimtaria

Me një koreografi aspak të denjë për në eveniment të tillë, muzikë tërësisht e huaj kryesisht RREP, ka filluar Miss Shqiptarja UK. Mund të thuhet se vetëm emri ishte Miss Shqiptarja, pasi asgjë nuk ishte shqip. Si për të mos mjaftuar kjo, organizatorët me tepër mjeshtëri arritën të mos nxirrnin në pah një defekt madhor të vajzave. Shumica e tyre nuk flasin shqip, ose flasin shumë pak. Ato gjatë shfaqjes nuk ju përgjigjën asnjë pyetje nga juria për të vlerësuar intelektin e tyre, i rëndësishëm në një eveniment të tillë.Të vetmit që u munduan t’i japin ngjyra shqiptare veprimtarisë, ishin ambasadori Kastriot Robo, drejtori i gazetës “Albanian”, Petrit Kuçana, presidenti i kompanisë Alban Travel, Nik Berisha që përshëndetën veprimtarinë. “Spektakli”, nëse mund ta quajmë të tillë, zgjati dy orë ku në të morën pjesë 17 vajza. Përveç vendit të parë, u ndanë edhe çmime të tjera në emër të jurisë, e cila nuk e di nëse përzgjedhja është bërë në bazë të votave të tyre të cilat mblidheshin në fund nga motra e njërës prej organizatorëve përbërëse e jurisë. Shoqëruesja e parë dhe dytë e Miss-it, u zgjodhën përkatësisht Debora Krasniqi nga Prishtina e Sindi Berisha nga Tirana. Donika Islami u shpall Miss buzëqeshja, Miss Miqësia Sonila Reka. Miss Media pa ju përgjigjur asnjë pyetjeje rreth medias dhe idesë se ç’është fjala media, u zgjodh Suada Saliu, Miss Fotozhenia Margareta Gashi, Miss Eleganca Vjollca Llapashtica. Producente ekzekutive e veprimtarisë, ishte zonja Burbuqe Pacarada me co-producente Vjollca Dardani. Vajzat gjatë paraqitjes në skenë ishin të mpira, gjë e cila ia shtoi së tepërmi pasigurinë në ecje. Incidenti në sallë mes grushteve të disa të rinjve, i tronditi ato madje i frikësoi. Më e zhgënjyera nga vajzat, ka mbetur Miss Fotozhenia të cilës ju dha një fashë ku shkruhej “Miss Foto Gjenija”.

Konkurentja

“Përzgjedhja është e padrejtë, madje mund të them se është e manipuluar”, - thotë njëra nga vajzat për “Gazeta Shqiptare”, e cila nuk do t’i bëhet publik emri. “Nuk kam asnjë xhelozi për Gresën, por se meritonte të jetë më e bukura e vajzave shqiptare në Angli”

MANIPULIMI
    Kreshnik Qato: Votat u manipuluan

Kreshnik Qato, kampioni shqiptarë i botës në boks, shkon më tej në deklarimin e tij. “Nuk e kuptoj pse ne na kishin zgjedhur si juri. E kishin bërë për të larë gojën me publikun që ka juri.Votat tona nuk janë marrë për bazë. Madje mund të them se kryetari fiktiv i jurisë Memli nga grupi muzior “Ritmi i Rrugës”, u mërzit aq shumë nga parregullsitë, sa që kërkonte të ikte nga salla. Ju luta të qëndronte. Ai më pyeste pse kam ardhur këtu pasi e shikonte veten jashtë rolit të kryetarit të jurisë”. “Kishte vajza më të bukura që ja meritonin për Miss por kanë zgjedhur vajzën e njërës prej organizatoreve”. Qato tregon se ai ia ka shprehur pakënaqësinë e tij organizatores Pacarada e cila ka gjetur një justifikim banal. “Buqja mu përgjigj me fjalët. “S’na la policia të zgjidhnim një vajzë tjetër, pasi do të kishte konflikt më pas”, - thotë Qato.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Postime
    1
    Mendoj qe skandali i missit nuk eshte zbulu krejtsisht. Une jam njona nga pjesmarset e keti missit (dikush me informoj per kete tem ne kete forum edhe u rregjistrova vetem qe te shkruaj mbi skandalin e keti spektakli). Ne te gjitha vajzat kishm kriju nje besim te madh tek BURBUQJA edhe VJOLLCA edhe pse e dinim se ato kishin gurin edhe arren ne dore (te shkretat pruvuan ta hanin arren ne front te 1000 spekatoreve por ju ka ngelur ne fyt keq edhe kan me u kollit gjith jeten perej keti veprimi)

Do tju shkruaj here tjeter me gjat se nuk kam kohe sonte se vertet eshte nje veprim teper i ulet kjo qe ndodhi e sigurisht viktimat ishim ne vajzat qe te gjitha. ju them sinqerisht akoma kujtoj se kjo nuk eshte e vertete, e mesova te verteten 7 ore perpara se te fillonte shfaqja.....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po gjithe ky korrupsion per cfare u be , per sa $$$$ behet fjale ??

Megjithate nuk na befason , gjera te tilla jane prezente ne rradhet e shqipove , edhe ne diaspore .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Fotoja e maturës :) Maska e Kinezja
    Anëtarësuar
    04-07-2005
    Vendndodhja
    Qyteza buzë liqenit - Pogradec
    Postime
    76
    "Miss Shqiptarja UK" na u bo me njohur se Miss Albania ose Miss Shqiperia, si shume po flitet ketu dhe ne shtyp per kete gjo?
    Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.

"Miss Foto Gjenija".

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176

Misteri i miss shqipetares 2005

Ka shume viete te tera,qe shqipetaret luten nga deshperimi,per tu mbledhur ne takime,festa e koncerte e gjithecka qe defren shpirterat e sakrifices,per te shikuar pak mbrapa,nese ka ndopak ndryshim,ne rrjedhen shumevjecare te korropsionit.

Mbremja e dates 6 tetor,tregon me se miri:se ketu ne londer kane intervenuar,po ato njerez qe jane ushqyer me frymen korrupsion,pa marre parasysh se kujt i dedikohet kjo,zgjedhjes se missit,organizate,shoqate apo ku ta di une.

Ky eviniment nese mund ta cilesonte dikush,tregon me mire se kurre,se shqipetaret po neveriten edhe ketu jashte atdheut,ku bejne zgjedhjen me te keqe alternative,per te qendruar ne shtepi,sesa te shkojne per te pare korrupsionin,genjeshtrat,misterite,mashtrimet,pa asnje lloj perfitimi,vetem e vetem te mundesojne tu tregojne te tjereve,se edhe ketu ne londer jemi ne gjendje,te bejme te paberen,duke emertuar cmimin e fotozhinise, atyre qe nuk e meriojne te dalin ne skene,duke u lur edhe vlerat e personit ne fjale.

Ketu lexohet ne gjuhen e drejtesise,te pakten per cfare kemi pare,prej vitesh,ne ligjin anglez ndaj anglezeve,apo kjo nuk do te thote,qe jemi shqipetare:e kudo qe te jemi,e kudo qe te shkojme,do te gatuajme te njejten corbe korrupsioni.

Spektatori lexon te palexuaren,te pashkruaren,e jo kur pjestare te juris,marrin rrugen e daljes nga salla,ku kjo ne gjuhen kafsherore benuuuuuuuuuuuuuuuu.

Jane bere vite te tera ku shqipetaret mbyllen syte e veshet,te perballur nga korrupsioni,intrigat mashtrimet,e tani doni ti verboni e beni shurdhememece,
    paguani bileten e mbylleni.........kjo eshte e vetmja arsye pse jeni ne kete salle,se e drejta na takon neve,qe poshterojme,injorojme,dalim ne skene e nuk dime cfare te themi,vetem te falenderojme veten,se dime se si behet korrupsioni ne shesh.

Kjo me ka neveritur me shume se kurre,per mos te pare me ne jete,emra organizatoresh me emrinurbuqe.

P a fytyre e dinjitet.
    A narki e injorance deri ne themel.
    C inizem burokraci ne mes te londres.
    A nonime e korrupsionit.
    R eference per mos ta pare veten,me ne skene perballe spektatorit.
    A man po ta dija kurre nuk do te dilja.
    D jalli e mori dhe fotozhinine nen emrin tim.
    A shtu sic erdhen i ndryshova te shkretet numra,bera cfare bera por asgje nuk humba.

Me respekt

kristal
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristal : 10-11-2005 më 17:39
    Edhe pak gjak aortal.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Shoku, duke te lexuar ty, mu zgjuan disa kujtime te '98-es (ne mos gaboj) ku Miss 'Shqiperia' u zgjodh ajo burrelsja...e pra une kam qene mes organizatoreve dhe pak e shume pjesmarres ne ate spektakel skandaloz!

Dua te them qe, ishte hera e pare qe u perballa drejte per drejte me pislliqet dhe korrupsionet qe ndodhin ne evenimente te tilla! Tere kohen e kaloja prane koreografit Agron Alia, sepse me pelqente ta studioja tek bente punen e tij (plus qe doja me bo pak si tip indiferenti para ydhave, se i hynte krymi e te vishin vet mrapa)...e nderkohe futu ketu e dil aty neper dhoma e mbledhje...veshet e mi ca nuk degjonin! ...nejse

Nje gje po ju tregoj (kush do ta besoje, mire...kush nuk do, prape mire):

Se kush do e fitoje cmimin...zgjidhet jave perpara dhe kur ti shikoni ato kuckat te habiten, emocionohen apo te celebrojne aq shume kur zgjidhen miss...futjani nje porrdhe te modhe, se vetem fallco bejne kuckat e lales...sa per sy e per faqe te kameres!

Ca nuk behet ne Shqiperi mer grup...vinte Ylli Pango nje nate para, merrte ate qe i pelqente ne shpi...i fuste nje tegel shpejt e shpejt...dhe te nesermen, zgjidhej Miss Fotozhenia!

...eh c'me ke sjell ca kujtime mer cun!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Zbulohet ne tru origjina e besimit tek Zoti
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 07:29
  2. Skandali i ambasadorit shqiptar në SHBA, Fatos Tarifa
    Nga Pride në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 30-11-2007, 18:18
  3. Zbulohet skandali në ministrinë e Mbrojtjes
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 15:38
  4. Skandali i grabitjes së rërës shqiptare
    Nga Tirana në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 18-08-2004, 08:10
  5. Skandali Rama -"2K" fituese pa kritere ne tendera.
    Nga ChuChu në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 15-05-2003, 15:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •