lool e venosen kto tshpi se mu ksuh po me pyt loool :P
po hajd mo ronci ka qe do ket muzik shqip ene shqipe :P
lool e venosen kto tshpi se mu ksuh po me pyt loool :P
po hajd mo ronci ka qe do ket muzik shqip ene shqipe :P
Postuar mė parė nga MiLaNiStE
po pra po....hec se te pakten kongen e ali pashe tepelenes do e kendojne
aahhahaha un do mor napolonin me vetee se ndrryshe kom me vdek lol
MOTRE JO NAPOLONIN TE MARESH ME VETE POR EDHE BAJRORIN ME KETO CITJANE "LEVIS" QE KE TI ALIU (PASHE TEPELENA )TE BEN KUKUREC O TE SHKON NE HELLPostuar mė parė nga MiLaNiStE
![]()
Nje cifateli per qef te vet ssssssssssssss
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
uuuuuuuaaaaaaaaauuuuuuuuuu ca sqarimi perfekt une nuk thash qe vi nga pylli moj milaniste .Ne Usa njerezit nuk hane ne kembe ....hane kembekryq ne sofra alloturke. Dhe kur kendohet himi ne USA zakonisht zihen me grushta kush do ngreje flamurin i pari pastaj vjen policia dhe nuk ngrihet fare (keshtu ndodhi ne Boston) .Tek ky aldo vekan femrat single domethene .hmmmmm....do ti them te dashures qe kam semure gjyshen ta heq qafe per nje nate mos ta kem avale neper kembe. Te shohim si do na dali kjo Torontua e shume perfolur per femra elgante dhe me pak tru ..........
ok me leje ju qe sjeni ntoronto ca keni qe shkruni? thxx
tnt si e venose ku ke me shku ?
S'kam vendosur gje une ti ku do shkosh .? te ta shikojme nejhere surratin . ca malli je .Postuar mė parė nga MiLaNiStE
![]()
![]()
nga emri dukesh qe je seksi por portreti yt shpjegon me shume gjera sesa imagjinimi ..hihhihih si thua ti .?
un kom me shku ndanforth po deshe me ma pa surratin hec ene shife po jom sh e sigurt qe ske per ta mor vesh kush jom lol
pse keshtu moj korbe , mos ta mbulon gje suratin burri me ferexhe ty si ne kohe te allaturkut.?![]()
![]()
![]()
Krijoni Kontakt