Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e A zi zi
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Postime
    54

Autorizimi sjellë edhe përgjegjësitë!

Të heqësh/mbyllësh një shkrim(postim)/temë (me arsyetimin përkatës), mund të kuptohet;
    të bëhet një përgjigje me citim (sikur i ofrohet të gjithëve), mund të kuptohet;
    edhe të përjashtohet plotësisht anëtari për shkak të sjelljeve(shkrimeve), edhe kjo mund të kuptohet;
    por, të ndërhyhet në shkrimin e tjetërkujt, pa lënë asnjë fjalë nga shkrimi origjinal, ku po mbetet arsyja themelore e forumit?
    Shkaku i këtij shkrimi?
    Ndërhyrja e egër e darwin në postimin #91 në Forumin Ateizëm dhe Agnosticizëm
    Nëse ky forum u lejon të autorizime të tilla moderatorëve, pa kurrëfarë përgjegjësie, nuk di pse të tjerët mbesin anëtar, por unë me siguri nuk do të jem.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Do komunikoj me darwin në lidhje me ndryshimin tek tema në fjalë.

Gjithsesi duhet të kesh parasysh se në forum duhet të mundohemi të gjithë të shkruajmë shqip. Nq se të gjithë do shkruanim gjuhën e shtetit ku jetojmë, nuk do kishim mundësi të komunikomin.

Përshëndetje!

Anëtarësuar
    26-10-2005
    Postime
    54

Po shqip or vëlla ishte

Citim Postuar më parë nga Fiori
    Do komunikoj me darwin në lidhje me ndryshimin tek tema në fjalë.

Gjithsesi duhet të kesh parasysh se në forum duhet të mundohemi të gjithë të shkruajmë shqip. Nq se të gjithë do shkruanim gjuhën e shtetit ku jetojmë, nuk do kishim mundësi të komunikomin.

Përshëndetje!
    Ti po që nuk e paske parë atë postim. Po në çfarë gjuhe qenka shkruar ore pos në shqip? Sikur të ishte si thua ti - nuk do të kisha pasë bazë për ankesë, apo jo?
    Pikërisht kjo pra është edhe arsyeja për ankesë - pse të shlyhet e tërë përmbajtja pa dhënë një arsyetim brenda postimit origjinal apo krahas apo si të duash?

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar më parë nga A zi zi
    Shkaku i këtij shkrimi?
    Ndërhyrja e egër e darwin në postimin #91 në Forumin Ateizëm dhe Agnosticizëm
    nderhyrje e eger, he? mire, jo keq ne fushen e termave..

Ti po që nuk e paske parë atë postim. Po në çfarë gjuhe qenka shkruar ore pos në shqip? Sikur të ishte si thua ti - nuk do të kisha pasë bazë për ankesë, apo jo?
    Pikërisht kjo pra është edhe arsyeja për ankesë - pse të shlyhet e tërë përmbajtja pa dhënë një arsyetim brenda postimit origjinal apo krahas apo si të duash?
    nuk dua te mendoj qe je shume kontradiktor, por po e marr si "hutim kujtese".. gjithsesi, mund te lexosh me poshte se ne cfare gjuhe ishte ajo qe kishe "shkruar".

There was a young man who went overseas to study for quite a long time. when he returned, he asked his parents to find a religious scholar or any expert who could answer his 3 questions. Finally, his parents were able to find a scholar.

Young man: Who are you? Can you answer my questions?
    Scholar: I am one of God's slaves and in God's willing, I will be able to answer your questions.

Young man : Are you sure? A lot of Professors and experts were not able to answer my questions.
    Scholar: I will try my best, with the help of God.

Young Man: I have 3 questions:
    1. Does God exist? If so, show me His shape.
    2. What is fate?
    3. If Devil was made of fire, why at the end, he will be thrown to hell which also is made of fire? It certainly will not hurt him at all, since Devil and the hell were made of fire. Did God not think of it this far?

Suddenly, the Scholar slapped the young man's face very hard.

Young Man (feeling pain): Why do you get angry at me?
    Scholar: I am not angry. The slap is my answer to your three questions.

Young Man: I really don't understand.
    Scholar: How do you feel after I slapped you?

Young Man: Of course, I felt pain.
    Scholar: So, do you believe that pain exists?

Young Man: Yes.
    Scholar: Show me the shape of the pain!

Young Man: I cannot.
    Scholar: That is my first answer. All of us feel God's existence without being able to see His shape.

Scholar: Last night, did you dream that I will slap you?
    Young Man: No.

Scholar: Did you ever think that you will get a slap from me, today?
    Young Man: No.
    Scholar: That is fate.

Scholar: My hand that I used to slap you, what is made of?
    Young Man: It is made of bone and skin.

Scholar: How about your face, what is it made of?
    Young Man: Bone and Skin.

Scholar: How do you feel after I slapped you?
    Young Man: In pain.

Scholar: Even though Devil and also the hell were made of fire, if God wants, the hell will become a very painful place for Devil
    si thua? te pakten mua nuk me duket si shqip..

Duke e lene menjane vleren logjike te fabules se treguar, qe te sigurohesh njehere e mire se te vetmet germa shqipe ishin vetem ato brenda citimit nga Tironse Philly mund te shkarkosh skedarin e bashkengjitur. Pastaj, unzip (do me falesh por kete fjale - unzip - ne shqip nuk mund ta gjej per momentin) dhe do te te hapet faqja e asaj teme, brenda accountit tim.
    Safari offlines, e bene te mundur

Titulli i file eshte "Objection Overruled" sepse mu kujtua kenga e Exodus. Mund ta shohesh vete.

pershendetje
    Skedarët e Bashkëngjitur Skedarët e Bashkëngjitur

Anëtarësuar
    26-10-2005
    Postime
    54

Nuk ka të bëjë me ty, por me parimin e "të drejtës së autorit"!

Citim Postuar më parë nga darwin
    nderhyrje e eger, he? mire, jo keq ne fushen e termave..
    Ishte e egër sepse nuk kishe lënë absolutisht asgjë nga ajo që kisha shkruar unë.

nuk dua te mendoj qe je shume kontradiktor, por po e marr si "hutim kujtese".. gjithsesi, mund te lexosh me poshte se ne cfare gjuhe ishte ajo qe kishe "shkruar".
    Ngase nuk kishe lënë as edhe një shkronjë nga teksti origjinal.

Fabula është ne anglishte dhe si te tillë, unë vetëm e kam përcjellë. (http://www.anvari.org/fun/Religion/God_Fate_Devil.html) Raste te tilla ke mjaft në këtë forum dhe nuk kam nevojë të t'i sjell këtu.
    Fabula ka qëndruar ne forum një kohë dhe ka sjellë edhe përgjigje bile, jo në kuptimin e veprimit tënd (askush nuk është ankuar pse ishte në anglishte), por në kuptim të diskutimit. Por si duket kështu e kishit ju - kur mungon forca e argumentit, nxjerrni argumentin e forcës. Ekziston edhe një pjese tjetër e këtij proverbi lidhur me argumentin dhe forcën, por do ta leme me kaq.
    Sikur shkrimi të ishte hequr dhe me një postim "autorial", pra të nënshkruar si darwin, të kishe sjellë arsyetimin – do të kishte pasur kuptim. Por, të futesh në postimin tim dhe të shkruash,.... Si do i besoj unë këtyre që lexoj në këtë forum? Si të besoj se edhe këto nuk janë ndërhyrje të moderatorëve?

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anëtarësuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Ishte e egër sepse nuk kishe lënë absolutisht asgjë nga ajo që kisha shkruar unë.

Ngase nuk kishe lënë as edhe një shkronjë nga teksti origjinal.

Fabula është ne anglishte dhe si te tillë, unë vetëm e kam përcjellë. (http://www.anvari.org/fun/Religion/God_Fate_Devil.html) Raste te tilla ke mjaft në këtë forum dhe nuk kam nevojë të t'i sjell këtu.
    Fabula ka qëndruar ne forum një kohë dhe ka sjellë edhe përgjigje bile, jo në kuptimin e veprimit tënd (askush nuk është ankuar pse ishte në anglishte), por në kuptim të diskutimit. Por si duket kështu e kishit ju - kur mungon forca e argumentit, nxjerrni argumentin e forcës. Ekziston edhe një pjese tjetër e këtij proverbi lidhur me argumentin dhe forcën, por do ta leme me kaq.

ok atehere, te kerkoj falje per veprimin tim te nxituar, pavaresisht se do te ishte me mire te kishe vene ate link aty, sesa fabulen ne anglisht.. gjithsesi, supozimet per togefjaleshin "argument+force" (pa rendesi ne radhitje) do kemi kohe qe ti shtjellojme.. po e le dhe une me kaq.

Sikur shkrimi të ishte hequr dhe me një postim "autorial", pra të nënshkruar si darwin, të kishe sjellë arsyetimin – do të kishte pasur kuptim. Por, të futesh në postimin tim dhe të shkruash,.... Si do i besoj unë këtyre që lexoj në këtë forum? Si të besoj se edhe këto nuk janë ndërhyrje të moderatorëve?
    v.bulletini eshte ai qe sherben me se miri, sepse gjithmone, dhe nese nuk duam te leme shenim ne fund te cdo shkrimi, ne rast se ai ndryshon e tregon shkrimi ne pjesen fundore te tij.. pra, mund te rrish i qete nga mendimet rreth "konspiracise"

pershendetje
    Prektora

Tema të Ngjashme

1. A keni degjuar ndonjehere per kete version te Antikrishtit?
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 03-07-2012, 12:05
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 19:40
  3. Zonja e Djallit, edhe sot krenare për kobet që i ka sjellë Shqipërisë
    Nga DYDRINAS në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 31-03-2009, 20:52
  4. Kafeneja "Muzike e Zgjedhur" (Origjinali)
    Nga Brari në forumin Muzika botërore
    Përgjigje: 432
    Postimi i Fundit: 24-04-2003, 12:54
  5. Racizmi i hapur grek sjelle viktima
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 18-07-2002, 02:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •