Tani sapo mesova (nuk jam e sigurt ne qoftese eshte e vertete) qe Balzaku fuste kembet ne uje te ngroht per tu frymezuar (hahaha).
Po ju nga se frymezoheni per te shkruar ose cfare perdorni per tu frymezuar?
Tani sapo mesova (nuk jam e sigurt ne qoftese eshte e vertete) qe Balzaku fuste kembet ne uje te ngroht per tu frymezuar (hahaha).
Po ju nga se frymezoheni per te shkruar ose cfare perdorni per tu frymezuar?
lool un si fus komet nuj kjo osht e sigurt lool, nuk e forcoj veten te frymzohem. kur me teket me shkrujt se e kom i hall e kom i gzim ose thjesht per te qetsu veten, athere shkrujt![]()
klejzi
Frymezimi varet , vendi koha , gjendja emocionale po zakonisht kur ndodhem Vetem i qete duke degjuar muziken time te preferuar .![]()
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Edhe une Duke Degjuar muzik o nice dhe sidomos ato Italianet![]()
B
ka shume bote te mrekullueshme qe per syrin tone duken te vogla, sikunder ka disa te tjera te cilat jane teper te medha per mendimet tona.
mua me frymezojne te gjitha..
tani isha e frymezuar.
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
E perditshmja....
Egzistenca e te gjitha elementeve qe me rrethojne, Kontradita e te panjohurave me rregullat.
Nevoja per te shprehur ndjesite dhe si gjithmone deshira......
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
Kete per Balzak se dija.Po te ishte e vertet duhet provuar
E rendesishme eshte te kesh gjithmone me vete diçka per te shkruajtur dhe ku te shkruash.
Te ndjellesh frymezimin,nuk eshte si te vije papritmas.
Gjate nje udhetimi,nje veshtrim,nje fytyre e panjohur qe kaq mire njohim etj.
Ndoshta ne momentet e dhimbjes shkruhen gjerat me te verteta..ndoshta.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Mua me frymezon gjithcka dhe asgje.
Eshte momenti dhe menyra e percepimit plus fakti nqs ke apo nuk ke talent ta shprehesh te njejtin frymezim ne leter.
Dikush ka me te vertete talent per shkrim dhe gjen frymezim gjithandej, e dikush ka probleme edhe me njerin faktor edhe me tjetrin.
Une per vete kur dua shkruaj, per veten time me shume.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Po kush ta tha moj kush ta tha? Qe Balzaku i fuste kembet ne uje te ftohte, kjo eshte me se e vertete, por qe Balzaku i fuste kembet ne uje te ftohte per tu frymezuar, kjo eshte bllofke pe tamami.Postuar mė parė nga Veshtrusja
Veshtruesja ime e dashur, ti besoj se e ke degjuar ate proverben qe thote: "Genius is 1% inspiration, and 99% perspiration." Dua te them, Balzaku i vinte kembet ne uje te ftohte per te qene i kthjellet, se ashtu sic shkruante ai, nate e dite, nuk eshte cudi ta zinte gjumi ne karrige.
Pyeti keta studentet qe punojne nga dy turne c'do te thone. Mos ja vertit kaloriferit kur vjen nga puna se te ze gjumi me luge ne goje. Te dridhurat te mbajne syte hapur.![]()
ps. Thone qe kur e shoqja i conte dreken, ajo hynte ne dhome pa u ndier, i linte ushqimin ne qoshe, dhe dilte ashtu sic hynte...dmth pa bere pipez.
Summertime, and the livin' is easy...
Balzaku per t'u frymezuar????
Mbase per t'u shfry-mezuar.... po.
Ai ishte vete frymezimi.... !
(veshtruese, c'ishte kjo?) lol
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Krijoni Kontakt