Hajt inshalla edhe kete vit keni fatin e maces se zeza alla liverpulianePostuar mė parė nga swat69
![]()
![]()
Hajt inshalla edhe kete vit keni fatin e maces se zeza alla liverpulianePostuar mė parė nga swat69
![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga Davius
ahahahhahahahaa
epo ne fund te fundti duhet te lahen hesapet
na e moren padrejtesisht
por ne te ecim mire edhe pastaj do e shofim avash avash
Forca MILAN
45' AC Milan [1 - 0] Ascoli
4' [1 - 0] F. Inzaghi
po mbaron pjesa e pare edhe 1-0 ,hajde e nja 2 ne pjese te dyte e jemi mire
Nuk ishte aq interesante per mua fitorja e Milanit, sa qe kuptimi i faktit se A. Cassano dhe C.Vieri shenuan gol per Realin respektivisht per Monakon sonte.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
ca thu ti mer
paska bo vieri gool
e pabesueshme
por po me behet shume qefi
e pashe qe reali ishte 0-1 pra po fitontendersa monako 0-2 por nuk i pashe se kush ka shenuar
me behet qefi sidonos per vierin sepse ku i dihet mbase ka fat sepse dihet qe per moshen qe ka eshte karta e fundit qe po luan
gjithsesi suksese qe te dyve edhe te ecin sa me shume
Ka dal lajmi qe Marseille dhe lojtaret e tyre kan mar doping ne finalen e Kupen se Kampioneve ku ata munden Milanin 1-0 ne Munich. Kjo gje u hap,shpall vet nga ish lojtari Eydelie tek autobiografia e tij ku thonte qe te gjith lojtaret para ndeshjes (pervec Rudi Voller qe refuzoi ta merte) kan mar doping gjilepa me seri jo vec nji! Eydelie u shpreh qe gjate ndeshjes u ndjem shum ndryshe dhe shum te fort fizikisht!
Ne qoftese cdo gje eshte ashtu sic ka ndodhur dhe kjo fjale vjen vet nga nje lojtare qe ka qen aty qe ka ber te njejtin gje dhe qe i ka par atehere kjo do shkoj te zyrtaret e lart te UEFA's dhe trofeu ti meret Marseille's dhe ti jepet Milanit!
HI o milanista se ma pasekni len temen bosh :P
MILANI dje fitoj kunder sienes me rezultat 3-0 edhe pse se pash ndeshjen rezultat i favorshem
Forza MILAN
M&M
ndeshjen e pashe, dhe te them une, qe ishte ne tjeter nivel ne krahasim me 2-3 te fundit. ne fakt, une prisja nje rezultat me te ngushte, nje 1-2 do kishte qene parashikimi im para ndeshjes. dhe ne fakt milani udhehiqte 0-2 deri ne momentin kur Chiesa zoteron ne zone nje top te rikthyer nga mbrojtja, dhe duke u perpjekur te coje topin ne cepin me te larget, godet shtyllen. ky ishte i vetmi rast per tu permendur per Sienen, nderkohe qe disa lojtare te Milanit, Kaka, Sheva, Seedorf dhe i zakonshmi Inzaghi humben shume raste, qe mund dhe duhet te ishin shfrytezuar me mire.
gjithsesi, rezultati eshte shume pozitiv, dhe con ekipin me te karikuar para cerekfinales se pare me Palermon pasneser.
Sheves i shko me shume fasho kapitenit te Milani sesa ne Kombtare...por te pakten edhe nje sezon tjeter nuk do ta kete te tijen..
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
lol Thashe te pershendes edhe njeher Milanistat kur s'di si me kapi syni ktePostuar mė parė nga StormAngel
Ta bej icik si ato te fiksit : per ke u shenua goli o zoti Storm..Ajo fjala respektivisht me duket se ka ngaterru vend:-)(miqsisht kjo e:-), se gafa jemi njerez bejm
)
Per Milanistat nje perqafim nga larg se i kam njoni me te mire se tjetrin:-)!!Edhe sa jave kampionat ka?Kte interin ta leme pas amani..le te dale Juvja kampione.
Forza Milan!!!
Ca faji kam une qe s'kam haber me gramatiken o marsi?
Nejse, tashi sa per mos te dalim nga tema, urime o tifoza fitoren ndaj Sienes.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Fitore ne kupen e Italise ne nje ndeshje qe u zhvillua ne temperatura te ulta afer 0 grade celsius.
Fitore 1-0 e Milanit me gol te Gilardinos pas nje kombinimi me Kaka-Gilardino ne minuten e 41 te pjeses te dyte.
Forca kunder Sampdorias ndoshta nje fitore e paster 2-0.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Krijoni Kontakt