Jo s'jam duke bere replikaPostuar mė parė nga sLimShady
une thjesht i bera nje pyetje atij zviceranit te neutralizuar dmth Stormit lol
Jo s'jam duke bere replikaPostuar mė parė nga sLimShady
une thjesht i bera nje pyetje atij zviceranit te neutralizuar dmth Stormit lol
My silence doesn't mean I am gone!
Mbrojtja ishte per faqe te zeze dhe te gjitha skuadrat e medha kan nje dit te keqe se ska skuader qe mos ta ket nje dit te tille megjithate shpresojme qe me fenerbahcen te tregojme se kush eshte nr1(ne dmth po tia mbushim mendjen dhe ketyre te tjereve)
Gerdi
SHeva sonte shpartalloj Fenerin 4-0Loje e mire e milanit qe ka shenimi golit te pare e tutje ishin shum te mire ne Terren.Edhe pse kaka' doli shum heret nga loja per shkak te nje lendimi e zevendesoj per mrekulli RuiCosta
Ahh Xeni mer Xeni me vjen keq per ty :P
Forza MILAN
M&M
Tashti na vjen dhe Schalke dhe Poulsen i madhi qe eren e kalum u krrujt shume...
Milanit vetem 1-0 i duet ene venin e pare e sigurojm, Gjermanet jasht fusheh lujn dobet dhe Schalken mendoj se do ta mundim ne San Siro...
Per momentin e qetesuam grupin dhe duhet ta fillojm serin e fitoreve ne Seria A serisht....
Milannnnnnnnnnnnnnnn Perjete
ka lezet te shikosh milan kur luan se ben vertete nje loje fantastike edhe vetem spektakel
sheva me ate pokerin na kenaqipor edhe shume raste te tjera humbem por per mendimin tim mire beme sepse edhe me kaq i turperuam turqit
![]()
por gjynaf me erdhi qe se bene golin e nderit :P
hahahahahahahahahaha
respekte milanisteve edhe fitore te tilla te thella edhe ne serine A
Hajde revolucion i portokallte ukrainas hajde lol
Po c'pat ai mer jahu mbreme, me duket se ishte inspiruar nga festa kombetare e Ukraines dhe ate 4-golesh jua dhuron atyre turmave ne qender te Kievit.
Une mendoj qe AC Milan-it ti jepet nderi dhe mundesia te shton nje prapashtesë ne emrin e tij si AC Milanov per hire te Sheves![]()
Postuar mė parė nga Davius
shume dakord me prapashtesen por atehere, duhet te kishte patjeter edhe nje parashtese apo jo?
'nomad'
Propozoj per bordin drejtues qe te merret parasysh kerkesa e Davius djalit, por me nje ndryshim te vogel: te hapet grupi i tifozave me emrin "SHEVA-GOL" dhe grupit ti shtohen automatikisht te gjithe ish-anetaret e "Fossa dei Leoni"...Grupi ne perberje nuk duhet ti qendroje afer ligjit Bosman, prandaj lejohen edhe jashte-komunitaret te regjitrohen dhe te marrin pjese.
p.s: kur e paskan pas ata(UKR) festen kombtare?
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Dakord, tash une hap sondazhin: Me kete ne ndjekim rrugen e gazetareve anglez qe FC Chelsea riemeruan ne CSKA London...Postuar mė parė nga zazaa
Si doni qe AC Milnov te ri-emerohet
1) CSKA Milanov
2) Lokomotiv Milanov
3) Spartak Milanov
4) Torpedo Milanov...
Per parashtesat tjera flasim me vone se tash nuk me kujtohet te gjitha![]()
Davius, si te duket: AC MILANOV MAGNITOGORSK ?
nejse, po shtyj edhe ca rreshta, qe te mos moderohet si postim:
>> Sheva eshte shume optimist pas fitores se mbremshme. Nuk harron te falenderoje shoket e ekipit, pa ndihmen dhe punen e te cileve nuk do te kishte shenuar ato 4 gola. i jep zemer ekipit kjo fitore, megjithese Schalke fitoi bindshem mbreme ndaj PSV. milanin e kualifikon cdo barazim deri ne 2-2., por duke qene se schalke eshte kundershtari i drejtperdrejte, nuk duhet te futen ne fushe duke bere llogari. duhet te futen ne fushe dhe ta luajne ate ndeshje si nje finale, sepse eshte ndeshja e fundit e ksaj faze, dhe do percaktoje vazhdimesine...
> personalisht nuk me pelqen qe javen e 6 do ta luajne pas 2 javesh. iken gjithe lezeti, dhe ekipet presin me ankth...pervec atyre qe jane kualifikuar tashme.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Krijoni Kontakt