Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Tema: Referim?!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152

Exclamation Referim?!

Kur kam pare profilin tim njehere vura re se te referimet figuronte se gjoja kisha bere nje referim une.

Une skam bere asnje referim dhe do kisha deshire te dija nese kjo eshte ndonje ngaterres apo nese administratoret e forumit kane te drejte te bejn referime ne emer te anetareve te tjere.

Faleminderit.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Vështruese me aq pseudo sa ke regjistruar ti nuk është çudi që të kesh vendosur veten si referuese, pa dashur

Një nga pyetjet në formularin e regjistrimit është dhe kjo e referimit. Me sa kam vënë re, në përgjithësi vizitorët vendosin si referues një anëtar të cilit i kanë ndjekur dhe ndoshta pëlqyer shkrimet në forum. Rrallë herë ndodh që referuesi të njihet me vizitorin dhe referimi të bëhet pikërisht si pasojë e kësaj njohje (pra të jetë referim i mirëfillt&#235.

Përshëndetje!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Fiori flm per pergjigjen se pari.

Une vertete kam hapur pseudonime por ato qe jane hapur jane bere tani qe u perjashtova per te patur mundesine te shprehesha dhe per ti treguar Albos qe perjashtimi apo ban-i nuk e ndalon njeriun nga te shprehurit. Plus, nder pseudonimet qe kam krijuar, e kam bere te qarte qe isha Veshtrusja. Por kjo ska rendesi...

Ne rradhe te pare, nuk ka asnje lloj kuptimi qe une ta vendos veten si referuese sepse nuk me intereson te dukem sikur kam referuar njeri apo ku ta di une...

Ne rradhe te dyt, ajo nuk ka mundesi te kete ndodhur pa dashur per arsye se ajo ka qene ashtu perpara se une kam krijuar pseudonimet e tjere.

Dhe se treti, nuk jam une e vetmja te cilit i ka ndodhur kjo por me kane treguar edhe te tjere te cileve i figuron se kane bere referime pa i bere fare ato, dhe ata te tjere nuk kane hapur fare pseudonime te tjere.

Atehere cfare duhet te jete arsyeja per figurimin e referimit?

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Citim Postuar mė parė nga Fiori
    Njė nga pyetjet nė formularin e regjistrimit ėshtė dhe kjo e referimit. Me sa kam vėnė re, nė pėrgjithėsi vizitorėt vendosin si referues njė anėtar tė cilit i kanė ndjekur dhe ndoshta pėlqyer shkrimet nė forum. Rrallė herė ndodh qė referuesi tė njihet me vizitorin dhe referimi tė bėhet pikėrisht si pasojė e kėsaj njohje (pra tė jetė referim i mirėfilltė).
    Nuk i vendos ti njerzit si referues, tė vendosin ty ata si referuese dhe tė shtohet numri. Pra, pikėrisht kur ata tė vendosin ty si referuese gjatė regjistrimit, edhe mund mos tė tė njohin, thjesht vendosin pseudonimin tėnd sepse para regjistrimit kanė lexuar shkrimet e tua nė forum etj... Nuk e di sa mė kupton!

Nė lidhje me pseudonimet - Njerzit kanė tė drejtėn e tyre tė kenė aq personalitete sa kanė dėshirė. Sa pėr Albon, si arsye tė shumėfishimit tė vetes, besoj se po tė kish pasur si qėllim ndalimin e tė shprehurit tė njerzve, nuk do merrte mundimin tė shpenzonte gjithė kėto vite me krijimin dhe mirėmbajtjen e faqes ku ne mund tė komunikojmė sa duam dhe si duam.

Ti dhe unė, merzitemi nė fund tė ditės dhe e mbyllimin fare kompjuterin, regjistrojmė dhe njė pseudo tė re nė mėngjes dhe jemi njerėz tė tjerė, ndėrsa Albo edhe kur nuk ka kohė apo dhe dėshirė duhet tė ulet, tu pėrgjigjet mesazheve nė drejtimin tė forumit, tė merret me anėn teknike, dhe nė fund te kėnaqė dhe personalitetet e shufishta.

Nė fund, ai ėshtė njeri, dhe ka mendimin e tij mbi bisedat qė zhvillohen nė kėtė forum. Qėndrimin e tij ndaj temave tė veēanta nuk duhet ta kuptosh si diēka personale, pasi vizitorė kanė kaluar shumė nė kėtė forum gjatė viteve, aq sa ne nuk u mbajmė mėnd "pseudonimet"...

Mirė u lexofshim!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •