Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Tema: albo..

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

albo..

po fshihen shkrime te forumistave.. mes tyre dhe te mijat..
    ne se i fshin ti personalisht merre mundimin e thuaje kete hapur.. ne se i fshijne ndihmesit e tu..perseri duhet te deklarohesh..

kte duhet ta besh per te respektuar vehten.. jo neve..
    heshtja nuk eshte shenj e mire..

Moderator Maska e AdmiraL
    Anėtarėsuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Brari jo vetem ty qe te jan fshir..
    Por te gjithve
    Mua prej 1.138 me kan mbet 935, ca me bo..
    Kam kerkuar pergjigje nga Fiori me ka then qe Forumi i ka pastruar te gjitha qe jan te vjetra tash spo e di
    PS: Kisha pas deshir te shoh vetem nje pergjigje nga Albo ho per te mire apo per te keq.
    Tung

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    ne se i fshin ti personalisht merre mundimin e thuaje kete hapur.. ne se i fshijne ndihmesit e tu..perseri duhet..
    Brar ti daje bertet poshte komunizmi ne kohen e dollarit. Sa vetave i fshihen postet i bi me u anku 100000 veta ne forum. Krietarit do na i bijne leshte pertoke vec tu i numru ankesat e jo mo ti lexonte.

Une e kuptj qe shkrimet e tuja kane me shume vlere se ato qe vijne nga nick names si psh...Crazy girl, apo Bootilicios apo ku tr@p!n e cava ca emrash, ama last time i checked your name was still Brari edhe jo God man.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bayern : 05-11-2005 mė 19:48
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    ama last time i checked your name was still Brari edhe jo God man.

ca thua o bejo, rilexo dhe reflekto...kan fshir postimet e BRARIT, padrejtesi!!! Ne shesh te partis te na dalin kriminelat
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Citim Postuar mė parė nga HoteL-MadriD
    Brari jo vetem ty qe te jan fshir..
    Por te gjithve
    Mua prej 1.138 me kan mbet 935, ca me bo..
    Kam kerkuar pergjigje nga Fiori me ka then qe Forumi i ka pastruar te gjitha qe jan te vjetra tash spo e di
    PS: Kisha pas deshir te shoh vetem nje pergjigje nga Albo ho per te mire apo per te keq.
    Tung
    Atehere HoteL-MadriD nese Administratorja te ka shpjeguar arsyen e fshirjes se postimeve ca kerkon akoma ? une kam pas 1.9.. postime e tani kam vetem 1.2.. qe i bie rreth 700 postime manget.

Shpreoj se e moret pergjigjen e aryes se fshirjes se temave.
    Brari ti ke problem ne fshirjem ne mas te postimeve apo postime te vecanta ?
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    clay more po ti po del avokat leji te pergjigjen ata qe meren me kte pune ste takon as ty as mua me fol,te gjithe na jan fshire postimet por ste kerkoi njeri mendimin tend dhe mendimin tim.

Eduardi...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Eduardi mire une avokat i ketyre po ti avokat i atyre ? Thjesht kam postuar arsyen e fshirjes se temave me duket se po flet pa lidhje.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Në lidhje me fshirjen e temave në përgjithësi përgjigjen e gjeni këtu. Për tema të veçanta kontaktoni moderatorët e forumeve në fjalë me mp ose dërgoni një mesazh privat me lidhjen e temës tek smod apo admin.

Përshëndetje!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 06-11-2005 mė 14:56

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,397
    Postimet nė Bllog
    22
    ne se i fshin ti personalisht merre mundimin e thuaje kete hapur.. ne se i fshijne ndihmesit e tu..perseri duhet te deklarohesh..
    Shkrimet e tua i kam fshire une, i kane fshire te gjithe super moderatoret, dhe nuk besoj se ka ngelur nje moderator ne stafin e ketij forumi qe nuk ka patur fatin qe te fshije shkrimet e tua. Pse-ne kerkoje tek menyra se si ti shprehesh, ne menyra se si shkruan, menyra se si i personalizon diskutimet duke u kapur me emrat e pervecem apo me emrat e diskutanteve, dhe me menyren se i degjeneron te gjitha temat ne zenka fjalesh qe perfundojne ne sharrje.

Stafi i Forumit te ka bere nje nder qe ti ka fshire ato shkrime pasi po ti mbase kujton se anonimiteti eshte menyre e mire per te shfryre, por ky forum nuk eshte nje forum anonimesh dhe as nuk eshte nje forum qe toleron ata qe shkelin rregullat apo ofendojne anetaret e tij.

Prandaj shkruaj per temen qe diskutohet, qendroi larg replikave, etiketimeve, personalizimeve, ironive, sharrjeve, dhe asnje shkrim tendi nuk do te fshihet ne forum, ashtu sic nuk u fshihen atyre qe shprehen drejt dhe qe u ka hije fjala qe shkruajne.

Ti kam bere te gjitha keto te qarta 1000 here ne privat. Kjo eshte hera e 1001.

Albo

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •