1 kafe ne 2 - 3 dit![]()
1
Me shume se 2
Me shume se 3
Varet nga dita
Nuk pi fare
1 kafe ne 2 - 3 dit![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
0 kafe ne dite
0 kafe ne jave
0 kafe ne muaj
0 kafe ne vit![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Une nuk e pi fare kafen. Jam pagjumse nga natyradhe kafja me duhet dhe pastaj te thyej ndonje rekord
Maksimumi ndonje gllenke kur do me mashtroj ndonje dhe do me lexoj filxhanin e pi si ilac...duke shtremberuar turinjte
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Per te dalur dal shume here per kafe por per te pire kafe pi rreth 3 -4 here ne dite lol![]()
mua sme numerohen sa pi ne dit...po e di qe pi shum fare jasht mase...
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
E gjeta me ne fund se po e kerkoja thashe te hapja nje te re pasi eshte teme e lezetshme po e gjeta![]()
Une per vete e kam shtu numrin e kafeve deri ne 2 ne dite skemi ca te bejme kshu eshte kur ke ore boshne shkolle ske ca ben. Ndersa nje e pi mbasdite ne internet duke frekuentuar forumin.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Une Zakonisht Pij 3 Kafe Ne Pergjithesi E Pi Ne Paradite Dhe Nje Mas Buke Se Me Tret Ushqimin
Po Mbasdite Dhe Nga Darka Bahhh ...asnji Se Du Vetem Sex Pastaj ...s'me Ze Gjumi Dhe "aty" Me Rrin Menja
sa po e pija dhe une nje kafe,duke frekuentuar forumin..lol!
po kalon koha disi, ktu...!
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Me2 , Me2 .Postuar më parë nga hajla
Sa e mbarova tasin me kafe . lol
Ca kohe sikur e lashe ca kafene , e reduktova ca po tani mu be sebep dikush/e dhe e rifillova prape , e shtova me nje fjale ( se mos keqkuptona nuk e lashe asnjehere ) lol
Ka fillu tani dhe me m'lene pa gjume naten . Duhet me e pi me filxhan me te vogel tani . U pa puna .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kafe hemmm, kur kam qen ne shqiperi kam pas pire 3 e siper ne dite.Behem shume nervoz kur spi kafe. Ose ne mengjez nqs spi kafe deri nga dreka vone jan i trrullosur se di vetem kafja ma heq ate. TAni qe jam ne angli qe eshte kafja sikur po e pie me ibrik po seshte dhe aq e forte pi mbi 5. 2 gjate dites edhe reston kur jam ne pune.
Krijoni Kontakt