2 Ne Dite Zakonisht
1
Me shume se 2
Me shume se 3
Varet nga dita
Nuk pi fare
2 Ne Dite Zakonisht
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
varet.
ne kohe provimesh, kur isha ne universitet, pija edhe njezet ne dite (espresso!) per te mbajtur syte hapur per studim.
ne vere nje ne dite, shume shume dy, ndonjehere asnje, sidomos gjate pushimeve.
IGNOSCE MI DOMINE, QUIA DALMATA SUM!
Kurse une, bej periudha qe kafeja me shqeteson dhe e bej elbi ...pastaj nuk me pelqen dhe i kthehem zonjes kafe
po nja tre ne dite i thaj.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Postuar më parë nga PINK
PINK te kisha sygjeruar ti nderpreni rreptesisht kafet,lal... kte dhe mjeksia e parashohin si te demshme,per zemer! me e keqja dhe kur ndikon ne pagjumesin) lol,
pak shaka ne shoqeri, na falni'a
me respekt hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Postuar më parë nga donna76
donna76 se kuptoja kete fjalen elbi! mos doni ta shtoni eplebi?lal, kte e kam ne qef shum,pase kan kaluar shum vite qe kam perdorur kafen me eplebi, dhe njeher ta pije kesi kafe do me iki mendja ...lol,
Pershendes,hajla
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
n'varet nga dita por 6 gjithmone
2 Ose 3 kafe ne ditndoshta ndonjeher edhe me shume
![]()
Zakonishte i pi 3 apo 4 por pi me shume kur me duhet jem e zgjuar naten,aty nuk ka mas vetem deri sa te mos me zej gjumi
minimumi pi 12 kafe ne dite e kam vdekje sa here qe ulem ne lokal vetem kafe pi me kane vene dhe ne listen e zeze te gjith lokalet,vetem kur jam ne pc pi 5-6 kafe
m'varet nga dita---kur jam ne forme dhe kur jo ?
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt