1 kafe dhe boll e kam .. me perpara e pija nga 3-4 ne dite por kohet e fundit e kam rralluar ...
1
Me shume se 2
Me shume se 3
Varet nga dita
Nuk pi fare
1 kafe dhe boll e kam .. me perpara e pija nga 3-4 ne dite por kohet e fundit e kam rralluar ...
S'para e pi kafen me than te drejten, noiher kur dal me shoket/shoqet me noi kafene dhe atehere latte marr lol. Ose, noiher ne shkoll (me provime), jo shpesh.
Sa here me teket.
Une 1-2 ne dite ,dhe sesben ne mengjes duhet te pi espreso qe te me dali gjumi![]()
B
2 ne dite ose max 3 me cinare paf puf me shijon . Ku ka si kafja mer hallall re
cohet robi ne mjes pergjumesh sdi ku mu perplas , permys i lori kafe dhe i Dopio ose Suko frutash ne mjes per cigaren se nuk pihet esull , edhe iken dita Voj .
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
Edhe une me pergjigjen tende bashkohem po jo ta ekzagjerosh me kafenPostuar më parë nga Legacy
![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Varet nga dita : po erdhi ndonje tip tipe te me shkeputi nga pc... (se vete nuk kujtohem)me pak fjal nuk jam rob i saj.
Paskan mbaru kafepiresit![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
cfare lloj kafeje pini, vetem ate turke? une kam ne pune 20 lloje kafesh dhe cuditerisht nuk pi asnje.
Go Starbucks coffee!
pij 1 frappe ne mengjes dhe nje kafe shqiptare ne pasdite te shoqeruar me nje cope cokollate te zeze![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Krijoni Kontakt