Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    i/e regjistruar Maska e engjell
    Anėtarėsuar
    28-05-2002
    Vendndodhja
    shqiperi??
    Postime
    14

Megjithemend, perse protestantet nuk i pergjigjen...

Pershendetje se pari!

Ju kam ndjekur vazhdimisht, megjithese nuk kam kohen e duhur per te marre pjese ne diskutime.
    Une shpreh simpatine time per Klod, edhe pse njerez si i krishteri edhe Deshmuesi perpiqen ta sulmojne ate me lloj-lloj fjalesh.

sidoqofte, perse nuk i pergjigjen protestantet klod?

une ps dua ti di pergjigjet pasi nuk kam shume njohuri, megjiethse e kam lexuar biblen.

faleminderit!

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

pergjigje

1- neve i jemi pergjigjur qe ne fillim klodit(po do shiko ne temat e para). eshte e vertet qe klodi perserit te njejtat gjera!

2- klodi eshte arrogant edhe krenar, nuk ka dashuri per te afermin e vet. nuk meriton qe te kete pergjigje pasi filloji te shaje te tjeret. ndoshta ti nuk ke pare, kur dikush edhe pse thote te njejtat gjerat e tij(qe e mbeshtet ne ide) fillon edhe kundershton ate qe e mbeshtet ne mendime...nuk e kam kuptuar kurre!

3- i terheqin vemendjen jo vetem te krishteret por edhe jo te krishteret, per faktin sepse eshte arrogant kur flet.

keto jane disa nga arsyet perse nuk i pergjigjemi(ka edhe me teper), nejse mjafton!

keto nuk i thashe per te ofenduar klodin por e thashe sepse eshte e verteta qe Ai nuk pranon edhe nese dikush qe eshte ortodoks ti thote se gabon, nuk e pranon!!!

Une lutem per klodin qe Zoti ti japi qellimin e pare(qe te kete dashuri, edhe jo urrejtje, grindje, inate etj.)!!!

me respekt i krishteri!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    C'te te them...shpresoj qe tema do te kete reagim te mire!

Pse nuk jep edhe vete pergjigje? Se si shume ben vetem pyetje!

C'te bejme, derisa e kemi pranu' si forum..do te durojme edhe rob si Niku ("i krishteri")!

Po mire mo Niku, ja ta zeme se disave, Deshmuesit sidomos, s'u pelqen qendrimi im, po ti perse nuk permend cfare ty te kane thene shume, perfshi mua, qe jemi edhe me te rritur se ty?

I ke peshuar ndonjehere 'komplimentat' qe te jane bere ty? Apo s'te jane bere ndonjehere (e kam fjalen 'komplimenta' nga ndonje jo si puna jote, por i ndryshem)

Vec flas me ty, se forum eshte, ndryshe as do me drejtoheshe dot!

Sa per dijeni....ti nuk je i afermi im, ne kuptimin besimtar te fjales. Edhe i aferm nuk do te thote te te beje qejfin per marrezira apo budallalleqe...

Perjashtuar Maska e SSALB
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Royal Leamington Spa, UK
    Postime
    107
    Nuk besoja se do ta thoja ndonjehere por ne kete rast mbeshtes te krishterin kuptohet pa ato pallavrat per Zotin. E kam vene re ne dy tre raste (bashke vetem nje here kemi kembyer llafe) me disa bashkebisedues, dhe me sa shof Klodi i ka hyp kalit shtrember (pa e ofenduar) i mer gjerat shume seriozisht, e kalon temen ne nota personale dhe flet me shume zjarr. Do qe mire ta kuptonte qe kjo nuk eshte jeta e tij, eshte thjesht nje menyre argetimi per te shtyre kohen ku shume here opinioni ngrihet vec per kete qellim. Po qe se e shef forumin si mjet defryes ndoshta i behet dhe jeta me interesante

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Pikerisht SSALB, ti edhe ndonje tjeter, pikerisht kete se keni kuptu', se kur oshte Klodi duke u talle, apo kur oshte serioz....

Nji gjo...me protestantet jam gjithnje serioz, vetem noihere tallem, kur e shoh se sia vlen sqarimi!

Po keshtu shpesh jom serioz ne politike, sidomos me komunistat....

Ne te tjera zor se me dallon vertet...

plus edhe noihere nuk perjashtohen gabime te momentit!

Megjithate kjo nuk eshte tema, por ka qene thjesht metoda e te krishterit per me degradu diskutimet e mos me u pergjigj!

Shnet!

i Krishtere Maska e i krishteri
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    660

pergjigje

klodit:

1- ti nuk ke kuptuar nje gje te vetme se je i vetmi ortodoks qe kam njohur qe flet keshtu edhe te te them te drejten nuk e meriton nje pergjigje. ketu duhet qe te respektosh ne radhe te pare nese do pergjigje, nese nuk te pelqen atehere mos i bej pyetjet sepse ketu nuk jemi ne nje vend per te treguar zgjuarsine edhe te ofendojme. ketu ne radhe te pare duhet te respektojme ate qe flete edhe te matemi para se te flasim sepse nese duam qe te shpallim Perendine nuk duhet te ofendojme, por ty nuk te pelqeu kjo gje. nejse po te jap vetem nje rresht nga bibla edhe shikoje me vemendje jakobin 3:13-18

"13 Kjo nuk ėshtė dituri qė zbret nga lart, por ėshtė tokėsore, shtazore, djallėzore.
    14 Sepse atje ku ka smirė dhe grindje, atje ka trazirė dhe gjithfarė veprash tė kėqija,
    15 Kurse dituria qė vjen nga lart, mė sė pari ėshtė e pastėr, pastaj pajtuese, e butė, e bindur, plot mėshirė dhe fryte tė mira, e paanshme dhe jo hipokrite.
    16 Dhe fryti i drejtėsisė mbillet nė paqe pėr ata qė bėjnė paqen.
    17 Nga vijnė luftėrat dhe grindjet te ju?. A nuk vijnė, nga pasionet qė luftojnė ndėr gjymtyrėt tuaja?
    18 Ju lakmoni dhe nuk keni, ju vrisni dhe keni smirė dhe nuk fitoni gjė; ju ziheni dhe luftoni, por nuk keni, sepse nuk kėrkoni. "!

Zoti te bekofte!

me respekt i krishteri!!!
    Tani pra keto tri gjera mbeten:
    Besimi, Shpresa dhe Dashuria;
    Por me e madhja nga keto eshte
    DASHURIA

Zoti ju bekofte te gjitheve

Pergjithmone Shqiptar Maska e euzfor
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Between the heaven and the hell !
    Postime
    110
    Sidomos jehovaistet jane bote me vete !!!!

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Royal Leamington Spa, UK
    Postime
    107
    O klod!

Se tani e vura re pergjigjen. Ne fund te fundit o klod as une s'ta paguaj ty qerane e shpise e as ti mua, keshu qe pak rendesi ka kur ti ose une jemi pak apo shume serioz apo tallemi. Ti plako ke kete qe kalon ne ofendime personale. Une e kam vene re ne dy tre raste te tjera (psh tani per momentin me kujtohet kur i ishe pergjigjur protypes vetem me vjalen "Budallacke") qe ti i kalon gjerat ne ofeze. Po s'te pelqen mesazhi i tjetrit lale, jep argumenta fol ca mendon, ose mos fol fare, po mos ja prish te tjereve diten per kalamalliqe. Te gjithe vime per te vrare kohen ne forum, si ty si une kshu qe eshte budallik qe te ikim ketej te nxehur. As une nuk te njof as ti nuk me njef, nuk ke pse me ofendon e nuk kam pse te t'ofendoj. Me vjen mire te diskutoj ceshtje me ty ose me kedo po nuk futem ne forum te grricem me rrobt e punes se dola i nxehur qe kendej.

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    More po ju jeni habia vete...degjo..mos me drejto me kesi lloj...

Po ku e di ti ore se cfare, si e pse i shkruaje une Prototype dicka...mos i sheh te gjitha ti...edhe mesazhet private?

Mos fusni hunet ore kot, kalamaqer!

O po rane ne dashni djemkat

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    Royal Leamington Spa, UK
    Postime
    107
    Shife klodo, direkt ti kalove "Kalamaqer". Ku e shef mer bab nje ofendim nga ana ime, pse mer kot ca te shqeteson. Ajo e protos eshte e postuar diku, ku mnud ta shifnin te gjithe. Une e pashe dhe me beri pershtypje. Po te harxhoj nja dy muaj duke kontrolluar mesazhet edhe mund ta gjej, po nuk ja vlen se dhe ti vete e di qe e ke ate problem. Qetsohu djale, nuk me interesojne shume hallet e problemet e tua, kshu qe mos mi nxir mua. Nuk po e kruaj me me ty plako se me ty nuk u sqaroke dot po nje keshille si perfundim po ta jap: Vizitohu diku, shendeti dhe truri mbi te gjitha.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A e kane njohur Trinitetin popuj para ardhjes se Krishtit?
    Nga rapsod nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-07-2012, 21:36
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Gjejeni pėrgjigjen e sakt
    Nga Vinjol nė forumin Lojra dhe rebuse
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-12-2008, 10:11
  4. Cfare duam ne Itali?????
    Nga princi i kalter nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-12-2002, 01:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •