Pėrshėndetje tė Gjithėve
Sapo kam blerė albumin e ri tė Dave Gahan, kėngtarit tė Depeche Mode, dhe ėshtė TULL FARE, shumė frymėzues. Tekset e kėngėve janė shumė tė bukura, dhe nė disa prej tyre jam ndjerė sikur Dave mė ka lexuar mėndjen. Nė fakt pata shkruar diēka tė ngjashme me njėrėn prej tekseve tė tij, dhe tani duket sikur ėshtė rishkruar. Gjithėsesi, tani jam shumė i frymzuar nga albumi i parė i tij solo, kėrkoj ndjes pėr mynyrėn sesi dukem nė tė shkruar. Kėngėt janė kto:
Paper Monsters:
01 / Dirty Sticky Floors
02 / Hold On
03 / A Little Piece
04 / Bottle Living
05 / Black And Blue Again
06 / Stay
07 / I Need You
08 / Bitter Apple
09 / Hidden Houses
10 / Goodbye
CDja qė bleva ka edhe videon e "Dirty Sticky Floors", dhe gjithashtu mynyrėn sesi albumi erdhi nė jetė nė DVD. Nė fakt Dave-it i kishin thėnė shoqėria qė tė bėnte diēka solo, por gjithnjė kishte qėnė i ndruar, ose s'ishte bėrė mbarė. Nė Los Angeles takoj njė shok, Niki qė i tregoj pėr njė kitarrist, dhe njė ditė Dave vajti dhe ju prezantua. Dave i tha se kishte tinguj ndėrmėnd, dhe gjithashtu pjesė nė kitarrė, por thjeshtė kishte nevoj pėr ndihmė pėr tė pėrpunuar pjesėt muzikore dhe pėr tė bėrė orkestrimin. Filluan tė punin bashkė (ja harrova emrin e Kitarristit), dhe gjėrat (tingujt) qė po dilnin filluan t'i pėlqenin tej mase. Vetė tha se ashtu s'ishte ndjerė pėr njė kohė tė gjatė, qė nė kohėn e "Violator-it", dhe ndaj e ndjeju se duhet tė bėnte diēka pėr ktė gjė.
"Paper Monsters" emri nė vetvete i albumit, pėkėrisht pėrshkruan frikėn dhe ndrojtjen qė kish patur pėr tė bėrė diēka vetėm, ose si solist. Por kjo ndjenjė tashmė ėshtė thyerdhe albumi i parė sapo ka dalur. Gjithashtu ai the so do tė ket koncerte nė Amerikė, Evropė, dhe Austrli, dhe se me atė rast do tė kėndoj edhe kėngė tė Depeche Mode-ve.
Albumi ėshtė shumė i bukur, ndaj morra shkas tė shkruaj pėr tė dhe tė ndaj njohurinė qė mora nga DVDja dhe nga ndjenja e muzikės. Kėngėt e tij mund t'i dėgjoni tek websiti i tij www.davegahan.com , ka njė DAVE player atydhe kėngėt janė tė plota. Tekset janė aty gjithashtu, por unė do tė mundohem tė pėrkthej disa prej tyre.
Pėrshėndetje tė gjithė fansave tė Depeche Mode pėr zgjimin dhe rigjetjen e Dave Gahan nė njė mynyrė qė s'e kisha menduar se Depeche Mode do tė kishin qėnė. Ka mė shumė metal, mė shumė soul, dhe kėngėt janė TULL FARE.
sinqerisht
drini.
Krijoni Kontakt