sa gjate i paskeni rene ju deri ne Canada.Une jam ne Itali dhe ka Italian qe se dine akoma ku eshte Shqiperia ne harte dine vetem si emer Albania dhe Albanes
Mgjth jam krenar per vendim tim me te mirat dhe te keqijat e tij.
sa gjate i paskeni rene ju deri ne Canada.Une jam ne Itali dhe ka Italian qe se dine akoma ku eshte Shqiperia ne harte dine vetem si emer Albania dhe Albanes
Mgjth jam krenar per vendim tim me te mirat dhe te keqijat e tij.
turppp mos e dine as Italjanet qe na kane ngjitur ..loooooooooool
Postuar mė parė nga dardajan
E lal e kisha harru fare kete loje une. Ah sa me ka marre malli nje cike se po vdes fare te llafosem nje cik ne shqip. Lere mos e pyt per thashetheme.
Meqe po flasim per Memedhene....une kur them Albania, keta thone Albany, NY? Apo jeni afer Australise juve? Kur erdha ne fillim fare ketu para 6 vjetesh, me duhet ta spelloja A-L-B-A-N-I-A...Nejse me vazhdojme....tani nuk me ben shume pershtypje. I them jam Shqiptare dhe jemi ne Veri te Greqise. SE edhe Kosoven e Maqedonine nuk e njohin shume jo. Po nejse, ca ti besh, na ka rene per pjese me eduku boten ne te shkreteve....
The teeth are smiling, but is the heart???
Ka edhe njerez qe e njohin. Por ata jane pakice qe e kane mesuar gjeografine mire. Ose iu ka rene rasti ta vizitojne anan tone.Postuar mė parė nga Elia
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Fare pak njerez e dine ku bi shqiperia. Vend shume i vogel.
OOO sa amerikani eshte qe nuk e dini ku eshte Iraku, edhe pse cdo dite shofin ne TV.
Nuk e dine te gjithe se as ke kan president.
Ku ta dine bota s eku eshte Shqiperia, rendesi ka qe ne ta dime e mos ta harrojme.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
ne hene or lol bie shqipnia ēfare teme e ēudiēme
Tani, un mendoj qe ka edhe njerez injorante, por un kam verejtur qe edhe bejne sikur jane injorante thjesht per te na diskriminuar ne menyre pozitive dhe per te na e ftofur pak ate zemren dhe shpirtin tone te ngrohte.Postuar mė parė nga OltiNushaj
Domethene, mua me ka rastisur qe jam ne bisede me studenta, apo njerez te tjere "intelektuele" dhe qe e shikonin qe isha shume aktiv ne bisede, apo gjera te tjera dhe per te ma ftofur me pyesnin se nga vija dhe pastaj thonin Ah....po Shqiperia????
"Ku bjen Shqiperia", apo "Vend i vogel Shqiperia, he?"
Un jam mesuar me keto ironira dhe furca psikoligjike dhe jam bere edhe vete psikolog pa dipllome tani.
Kalofshi mire.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Moj po pse fshatar si puna jote te dukem une ty moj. Po doemos qe sna njofin amerikanet. Ana leshuan edhe na mbuluan me *** qe te na harronin e jo kujtonin. !Postuar mė parė nga Kuqalashja
Nuk eshte vogelsia e Shqiperise qe s'e njohin ku bie. Sa njerez has une qe s'dijne ku i bie Rusia, apo Gjermania, apo Belgjika, apo Hungaria, Austria... sigurohem te mos u jap muhabet me pas se kane probleme me te medha nga se tregojne.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt