Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    Ne kena pas lujt BOTASH ku benim nje rreth te madh e ndanim ne aq pjese sa kalamoj ishim dhe cdo njeri nga ne i vinte nje emer shteti apo kryeqyteti pjeses ku qendronte pastaj hidhnim shkopin lart dhe atje ku binte shkopi duhej te kthhej personi pastaj te theriste nje emer shteti tjeter e keshtu perserisnim edhe detyrat e gjeografise loll....

Cfare shteti beheshe ti Dardajano ... une isha superfuqi perhere , LOL ... USA gjithmone ... ate zgjidhja dhe zaptoja toka
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Cfare shteti beheshe ti Dardajano ... une isha superfuqi perhere , LOL ... USA gjithmone ... ate zgjidhja dhe zaptoja toka
    Pink,

Ceri seksi je ti Pinko????

Jo per gjo se botsh lujshin qunat?

Apo ke pas tipare quni?...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
    Pink,

Ceri seksi je ti Pinko????

Jo per gjo se botsh lujshin qunat?

Apo ke pas tipare quni?...

Hihihihihiihih ........

hajt me gudulis nje cik te qesh dhe une , sic po qiesh ti ... lol

Sic duket ske loz ndonjehere kete loje , ose ske pas shoqe shume ne femijeri se kjo eshte nje loje qe luhet nga te dy sekset si cuna ashtu dhe goca ... ( keshtu e luanim ne nga lagja jone , alidemi .. apo jo dardajano lol )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Hihihihihiihih ........

hajt me gudulis nje cik te qesh dhe une , sic po qiesh ti ... lol

Sic duket ske loz ndonjehere kete loje , ose ske pas shoqe shume ne femijeri se kjo eshte nje loje qe luhet nga te dy sekset si cuna ashtu dhe goca ... ( keshtu e luanim ne nga lagja jone , alidemi .. apo jo dardajano lol )
    Loja qe lunim nga lagjia jone me shoqet quhej shpijash, se lagjia jone eshte pallatesh...lol

---voudou.. ---

Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Para 99es dhe s'na njihnin (ketej nga Amerika flas), po pas trazirave ne Kosove dhe dyndjes se tyre ne Amerike s'ka ngel i madh e i vogel pa na njoft.

Kushedi si ia ka thene "ėllbenia" ky Olti gjykatesit se s'e kane fajin ata qe e kemi theksin e trashe ne.

edhe une jam me Kuqken

97 dhe Lufta e Kosoves bene qe Emri i Shqiperise dhe Shqiptareve te njihet nga shume vete ne bote.

Tani se ka njerez qe nuk njohin as rrugen ngjitur kjo s'eshte faji as i Shqiperise dhe as i Shqiptareve.

Njerezit kane hallet e veta, por me dyndjet e medha te shqiptareve kudo ne bote, dhe sidomos me varzat e bukura qe kemi eksportuar po njihemi vertet!!!

---voudou.. ---

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Shko te forumet italiane mor travesti mos ta shoh surratin ketu. Cka kerkon te forumi shqiptar se marr vesh?

pidhn e motres tate kerkoj. e more vesh tani?

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga vioxx
    pidhn e motres tate kerkoj. e more vesh tani?
    une s'kam motra kurse une tu ti qif/sha krejt cka ke? Mor pederast mu/ti
    Rob/qirave si ti i vjen turp te thojne se jane shqiptare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 05-11-2005 mė 21:35
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

me, my self and i. Maska e infinit
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    14

Wink

Citim Postuar mė parė nga OltiNushaj
    Nje gje interesante gje mendoj qe do ju lere te mendoheni. Sote isha ne gjygj me juristen qe punoj. Ishte thjesht nje gjygj divorci per nje familje. Mbas gjygjit, vajta edhe bera nje muhabet te shkurter me gjykatesin e larte qe edhe punon tek "Superior Court of Canada". Nga fundi i muhabetit, ai me pyeti per origjinen time. Normalisht i thash qe kam lindur edhe jam rritur ne shqiperi. Ai ngeci per thjesht 2 sekonda edhe me pa ne drite te syrit edhe me pyeti... "Ne cfare kontinenti i bie shqiperia?" Ne kete moment 1000 gjera kaluan neper mendjen time. Nje nga te cilat eshte se si nje njeri kaq intelekt, nuk mund ta di ku nje vend ndodhet ne hart, edhe ay vend eshte i cili qe ka bere histori ne pjesen ballkanike. Si me shaka i thash ku ndodhej, edhe si habitur me tha' Ohhh po e kam parasysh". Pergjigja ime ishte thjesht ne veri te Greqise. Pastaj si me shaka i thash te dashurit Gjykates, "Ska problem zoteri, shume veta nuk e di ku i bie Kanadaja Gjithesesi" Ju lutem njerez a mund te me ndimoni me kete pyetja qe kam...

Pse Jane njerezit e botes kaq injorant qe as nuk dine ne cfare kontinenti i bie atdheu jone?????
    Po cfare pret nga nje family law avokat ti te njofi shqiperine?
    Avokatet ketu se dine se nga jane me origjine per veten e tyre dhe jo me te dine se nga bje shqiperia "e kam nga pervoja se dhe une punoj ne nje Law Firm"

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Vertete ..lol dhe un ndjehem shpesh here keq kur me bejne pyetje te tilla idjote .. sdua tjua shpjegoj fare se ku bie Shqiperia por gjithmone nuk e zbatoj kete ua shpjegosh me cdo menyre te mundem jo se per mua ka rendesi qe ta dine por per ti treguar se sa injorante jane ...lol
    Ketu Gjeografia nuk e dine se cfare studjon e jo me te tjerat ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Po sa njerez ma ngatarrojn shqip. per Middle East "ehe, aty afer eshte, jeni tronditur juve nga situata?", I'm like....lene se s'po pergjigjem fare, just say "no" lol.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •