Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 46
    Anetar i Rrezikshem Maska e kacaku basket
    Anėtarėsuar
    16-10-2002
    Vendndodhja
    Torino (Itali)
    Postime
    1,700
    sa gjate i paskeni rene ju deri ne Canada.Une jam ne Itali dhe ka Italian qe se dine akoma ku eshte Shqiperia ne harte dine vetem si emer Albania dhe Albanes

Mgjth jam krenar per vendim tim me te mirat dhe te keqijat e tij.

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    turppp mos e dine as Italjanet qe na kane ngjitur ..loooooooooool

Shqipo koke e kembe Maska e Elia
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga dardajan
    Ne kena pas lujt BOTASH ku benim nje rreth te madh e ndanim ne aq pjese sa kalamoj ishim dhe cdo njeri nga ne i vinte nje emer shteti apo kryeqyteti pjeses ku qendronte pastaj hidhnim shkopin lart dhe atje ku binte shkopi duhej te kthhej personi pastaj te theriste nje emer shteti tjeter e keshtu perserisnim edhe detyrat e gjeografise loll....

E lal e kisha harru fare kete loje une. Ah sa me ka marre malli nje cike se po vdes fare te llafosem nje cik ne shqip. Lere mos e pyt per thashetheme.

Meqe po flasim per Memedhene....une kur them Albania, keta thone Albany, NY? Apo jeni afer Australise juve? Kur erdha ne fillim fare ketu para 6 vjetesh, me duhet ta spelloja A-L-B-A-N-I-A...Nejse me vazhdojme....tani nuk me ben shume pershtypje. I them jam Shqiptare dhe jemi ne Veri te Greqise. SE edhe Kosoven e Maqedonine nuk e njohin shume jo. Po nejse, ca ti besh, na ka rene per pjese me eduku boten ne te shkreteve....
    The teeth are smiling, but is the heart???

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga Elia
    E lal e kisha harru fare kete loje une. Ah sa me ka marre malli nje cike se po vdes fare te llafosem nje cik ne shqip. Lere mos e pyt per thashetheme.

Meqe po flasim per Memedhene....une kur them Albania, keta thone Albany, NY? Apo jeni afer Australise juve? Kur erdha ne fillim fare ketu para 6 vjetesh, me duhet ta spelloja A-L-B-A-N-I-A...Nejse me vazhdojme....tani nuk me ben shume pershtypje. I them jam Shqiptare dhe jemi ne Veri te Greqise. SE edhe Kosoven e Maqedonine nuk e njohin shume jo. Po nejse, ca ti besh, na ka rene per pjese me eduku boten ne te shkreteve....
    Ka edhe njerez qe e njohin. Por ata jane pakice qe e kane mesuar gjeografine mire. Ose iu ka rene rasti ta vizitojne anan tone.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Fare pak njerez e dine ku bi shqiperia. Vend shume i vogel.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    OOO sa amerikani eshte qe nuk e dini ku eshte Iraku, edhe pse cdo dite shofin ne TV.
    Nuk e dine te gjithe se as ke kan president.
    Ku ta dine bota s eku eshte Shqiperia, rendesi ka qe ne ta dime e mos ta harrojme.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    ne hene or lol bie shqipnia ēfare teme e ēudiēme

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga OltiNushaj
    Nje gje interesante gje mendoj qe do ju lere te mendoheni. Sote isha ne gjygj me juristen qe punoj. Ishte thjesht nje gjygj divorci per nje familje. Mbas gjygjit, vajta edhe bera nje muhabet te shkurter me gjykatesin e larte qe edhe punon tek "Superior Court of Canada". Nga fundi i muhabetit, ai me pyeti per origjinen time. Normalisht i thash qe kam lindur edhe jam rritur ne shqiperi. Ai ngeci per thjesht 2 sekonda edhe me pa ne drite te syrit edhe me pyeti... "Ne cfare kontinenti i bie shqiperia?" Ne kete moment 1000 gjera kaluan neper mendjen time. Nje nga te cilat eshte se si nje njeri kaq intelekt, nuk mund ta di ku nje vend ndodhet ne hart, edhe ay vend eshte i cili qe ka bere histori ne pjesen ballkanike. Si me shaka i thash ku ndodhej, edhe si habitur me tha' Ohhh po e kam parasysh". Pergjigja ime ishte thjesht ne veri te Greqise. Pastaj si me shaka i thash te dashurit Gjykates, "Ska problem zoteri, shume veta nuk e di ku i bie Kanadaja Gjithesesi" Ju lutem njerez a mund te me ndimoni me kete pyetja qe kam...

Pse Jane njerezit e botes kaq injorant qe as nuk dine ne cfare kontinenti i bie atdheu jone?????
    Tani, un mendoj qe ka edhe njerez injorante, por un kam verejtur qe edhe bejne sikur jane injorante thjesht per te na diskriminuar ne menyre pozitive dhe per te na e ftofur pak ate zemren dhe shpirtin tone te ngrohte.

Domethene, mua me ka rastisur qe jam ne bisede me studenta, apo njerez te tjere "intelektuele" dhe qe e shikonin qe isha shume aktiv ne bisede, apo gjera te tjera dhe per te ma ftofur me pyesnin se nga vija dhe pastaj thonin Ah....po Shqiperia????

"Ku bjen Shqiperia", apo "Vend i vogel Shqiperia, he?"

Un jam mesuar me keto ironira dhe furca psikoligjike dhe jam bere edhe vete psikolog pa dipllome tani.

Kalofshi mire.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2005
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Para 99es dhe s'na njihnin (ketej nga Amerika flas), po pas trazirave ne Kosove dhe dyndjes se tyre ne Amerike s'ka ngel i madh e i vogel pa na njoft.

Kushedi si ia ka thene "ėllbenia" ky Olti gjykatesit se s'e kane fajin ata qe e kemi theksin e trashe ne.

Moj po pse fshatar si puna jote te dukem une ty moj. Po doemos qe sna njofin amerikanet. Ana leshuan edhe na mbuluan me *** qe te na harronin e jo kujtonin. !

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Nuk eshte vogelsia e Shqiperise qe s'e njohin ku bie. Sa njerez has une qe s'dijne ku i bie Rusia, apo Gjermania, apo Belgjika, apo Hungaria, Austria... sigurohem te mos u jap muhabet me pas se kane probleme me te medha nga se tregojne.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •