Postuar mė parė nga dardajan
Cfare shteti beheshe ti Dardajano ... une isha superfuqi perhere , LOL ... USA gjithmone ... ate zgjidhja dhe zaptoja toka![]()
Postuar mė parė nga dardajan
Cfare shteti beheshe ti Dardajano ... une isha superfuqi perhere , LOL ... USA gjithmone ... ate zgjidhja dhe zaptoja toka![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pink,Postuar mė parė nga PINK
Ceri seksi je ti Pinko????
Jo per gjo se botsh lujshin qunat?
Apo ke pas tipare quni?...![]()
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
Hihihihihiihih ........![]()
hajt me gudulis nje cik te qesh dhe une , sic po qiesh ti ... lol
Sic duket ske loz ndonjehere kete loje , ose ske pas shoqe shume ne femijeri se kjo eshte nje loje qe luhet nga te dy sekset si cuna ashtu dhe goca ... ( keshtu e luanim ne nga lagja jone , alidemi .. apo jo dardajano lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Loja qe lunim nga lagjia jone me shoqet quhej shpijash,Postuar mė parė nga PINK
se lagjia jone eshte pallatesh...lol
---voudou.. ---
edhe une jam me KuqkenPostuar mė parė nga Kuqalashja
97 dhe Lufta e Kosoves bene qe Emri i Shqiperise dhe Shqiptareve te njihet nga shume vete ne bote.
Tani se ka njerez qe nuk njohin as rrugen ngjitur kjo s'eshte faji as i Shqiperise dhe as i Shqiptareve.
Njerezit kane hallet e veta, por me dyndjet e medha te shqiptareve kudo ne bote, dhe sidomos me varzat e bukura qe kemi eksportuar po njihemi vertet!!!
---voudou.. ---
Postuar mė parė nga panchovilla
pidhn e motres tate kerkoj. e more vesh tani?
une s'kam motra kurse une tu ti qif/sha krejt cka ke? Mor pederast mu/tiPostuar mė parė nga vioxx
Rob/qirave si ti i vjen turp te thojne se jane shqiptare.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 05-11-2005 mė 21:35
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Po cfare pret nga nje family law avokat ti te njofi shqiperine?Postuar mė parė nga OltiNushaj
Avokatet ketu se dine se nga jane me origjine per veten e tyre dhe jo me te dine se nga bje shqiperia "e kam nga pervoja se dhe une punoj ne nje Law Firm"
Vertete ..lol dhe un ndjehem shpesh here keq kur me bejne pyetje te tilla idjote .. sdua tjua shpjegoj fare se ku bie Shqiperia por gjithmone nuk e zbatoj kete ua shpjegosh me cdo menyre te mundem jo se per mua ka rendesi qe ta dine por per ti treguar se sa injorante jane ...lol
Ketu Gjeografia nuk e dine se cfare studjon e jo me te tjerat ...![]()
Po sa njerez ma ngatarrojn shqip. per Middle East "ehe, aty afer eshte, jeni tronditur juve nga situata?", I'm like....lene se s'po pergjigjem fare, just say "no" lol.
Krijoni Kontakt