Nje gje interesante gje mendoj qe do ju lere te mendoheni. Sote isha ne gjygj me juristen qe punoj. Ishte thjesht nje gjygj divorci per nje familje. Mbas gjygjit, vajta edhe bera nje muhabet te shkurter me gjykatesin e larte qe edhe punon tek "Superior Court of Canada". Nga fundi i muhabetit, ai me pyeti per origjinen time. Normalisht i thash qe kam lindur edhe jam rritur ne shqiperi. Ai ngeci per thjesht 2 sekonda edhe me pa ne drite te syrit edhe me pyeti... "Ne cfare kontinenti i bie shqiperia?" Ne kete moment 1000 gjera kaluan neper mendjen time. Nje nga te cilat eshte se si nje njeri kaq intelekt, nuk mund ta di ku nje vend ndodhet ne hart, edhe ay vend eshte i cili qe ka bere histori ne pjesen ballkanike. Si me shaka i thash ku ndodhej, edhe si habitur me tha' Ohhh po e kam parasysh". Pergjigja ime ishte thjesht ne veri te Greqise. Pastaj si me shaka i thash te dashurit Gjykates, "Ska problem zoteri, shume veta nuk e di ku i bie Kanadaja Gjithesesi" Ju lutem njerez a mund te me ndimoni me kete pyetja qe kam...
Pse Jane njerezit e botes kaq injorant qe as nuk dine ne cfare kontinenti i bie atdheu jone?????
Krijoni Kontakt