Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2005
    Postime
    19

Ku bie Shqiperia ne harte?

Nje gje interesante gje mendoj qe do ju lere te mendoheni. Sote isha ne gjygj me juristen qe punoj. Ishte thjesht nje gjygj divorci per nje familje. Mbas gjygjit, vajta edhe bera nje muhabet te shkurter me gjykatesin e larte qe edhe punon tek "Superior Court of Canada". Nga fundi i muhabetit, ai me pyeti per origjinen time. Normalisht i thash qe kam lindur edhe jam rritur ne shqiperi. Ai ngeci per thjesht 2 sekonda edhe me pa ne drite te syrit edhe me pyeti... "Ne cfare kontinenti i bie shqiperia?" Ne kete moment 1000 gjera kaluan neper mendjen time. Nje nga te cilat eshte se si nje njeri kaq intelekt, nuk mund ta di ku nje vend ndodhet ne hart, edhe ay vend eshte i cili qe ka bere histori ne pjesen ballkanike. Si me shaka i thash ku ndodhej, edhe si habitur me tha' Ohhh po e kam parasysh". Pergjigja ime ishte thjesht ne veri te Greqise. Pastaj si me shaka i thash te dashurit Gjykates, "Ska problem zoteri, shume veta nuk e di ku i bie Kanadaja Gjithesesi" Ju lutem njerez a mund te me ndimoni me kete pyetja qe kam...

Pse Jane njerezit e botes kaq injorant qe as nuk dine ne cfare kontinenti i bie atdheu jone?????

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar mė parė nga OltiNushaj
    Nje gje interesante gje mendoj qe do ju lere te mendoheni. Sote isha ne gjygj me juristen qe punoj. Ishte thjesht nje gjygj divorci per nje familje. Mbas gjygjit, vajta edhe bera nje muhabet te shkurter me gjykatesin e larte qe edhe punon tek "Superior Court of Canada". Nga fundi i muhabetit, ai me pyeti per origjinen time. Normalisht i thash qe kam lindur edhe jam rritur ne shqiperi. Ai ngeci per thjesht 2 sekonda edhe me pa ne drite te syrit edhe me pyeti... "Ne cfare kontinenti i bie shqiperia?" Ne kete moment 1000 gjera kaluan neper mendjen time. Nje nga te cilat eshte se si nje njeri kaq intelekt, nuk mund ta di ku nje vend ndodhet ne hart, edhe ay vend eshte i cili qe ka bere histori ne pjesen ballkanike. Si me shaka i thash ku ndodhej, edhe si habitur me tha' Ohhh po e kam parasysh". Pergjigja ime ishte thjesht ne veri te Greqise. Pastaj si me shaka i thash te dashurit Gjykates, "Ska problem zoteri, shume veta nuk e di ku i bie Kanadaja Gjithesesi" Ju lutem njerez a mund te me ndimoni me kete pyetja qe kam...

Pse Jane njerezit e botes kaq injorant qe as nuk dine ne cfare kontinenti i bie atdheu jone?????
    Nuk befasohem sepse njerezit merren me pune tjera nuk jane si ne shqiptaret qe i mesojme kryeqytetet e te gjitha shteteve permendsh e ne fund cka fitojme nga kjo?
    Shumica e amerikanve jane njelloj. Ne fillim befasohesha por jo me.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2005
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Nuk befasohem sepse njerezit merren me pune tjera nuk jane si ne shqiptaret qe i mesojme kryeqytetet e te gjitha shteteve permendsh e ne fund cka fitojme nga kjo?
    Shumica e amerikanve jane njelloj. Ne fillim befasohesha por jo me.
    Me kete qe ke thene ke plotsisht te drejte por duhet te marresh ne konsiderat qe njerezit duhet te pakten te keq edhe pak informacion sa ta dine ne cfare kontinenti i bie nje vend. Injorance ne Ameriken e jugut eshte teper e larte per mendimin tim. Te dishe ku i bie greqia ose Italia se ka forme kepuce edhe mos dish ne cfare kondinenti i bie shqiperia eshte skandal!

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Ata si dine shtetet e veta e lere ti Shqiperine. Ka njerez qe kur s'kane dale nga shteti i vet e jo nga SHBA-ja jasht lol
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2005
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga panchovilla
    Ata si dine shtetet e veta e lere ti Shqiperine. Ka njerez qe kur s'kane dale nga shteti i vet e jo nga SHBA-ja jasht lol
    hahahaha, kjo me pelqeu shume. e forte fare. ka raste qe as nuk shkojne nga kanadaja ne amerike. lmao. thungs up man!!!

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    OltiNushi
    "Ne cfare kontinenti i bie shqiperia?"
    Kjo duhet te jetë nje shenje e mire kur nje gjykatës nuk e dij se ku i bie Shqipëria, sepe kjo tregon se asnjehere nuk e ka pasur ndonje Shqiptarë ne gjygjin e tij.
    Edhe mua me eshte bërë nje pyetje e ngjashme dhe gjithnje pergjigja ime eshte, Shqiperia/Kosova eshte ne Evropë dhe vetem 3 ore fluturim prej Londre.
    Ne fillim kam menduar se e kan nga arroganca por thjesht me kohe e kam kuptuar se Britanezet dhe gjeographia/historia jan shume larg nga njeri tjetri.
    Nuk i kan hallet siq i kemi ne Shqiptaret qe perveq qe mesojm nga shkolla, gjithnje kemi qenë te ngulitur para TV e Radio lajmeve duke pritur nje lajm te mire nga bota per shtetin tonë. E kam fjalen sidomos per Shqiptaret nga Kosova.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pse ju duket kaq cudi .

Ketu qe femije dhe deri kur rriten nuk bejne ndonje klase gjeografie , sic benim ne per vite te tera .
    So domosdo nga do e dine , apo shqiperia vend i madh shume , lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i ērregjistrruar Maska e madmen
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    kur ta mesoni ma thoni dhe mua
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    So domosdo nga do e dine , apo shqiperia vend i madh shume , lol
    nuk eshte e thene qe je nje shtet i vogel dhe nuk duhet te njifesh se ka plot shtete te vogla sa ne dhe praps e prap jan te njohura. e vetmja gje qe na ngelet ne eshte qe tja mesojme atyre se ka dhe neje vend qe quhet SHQİPERİ dhe qe edhe pse e vogel nuk eshte per tu perbuzur.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga madmen
    nuk eshte e thene qe je nje shtet i vogel dhe nuk duhet te njifesh se ka plot shtete te vogla sa ne dhe praps e prap jan te njohura. e vetmja gje qe na ngelet ne eshte qe tja mesojme atyre se ka dhe neje vend qe quhet SHQİPERİ dhe qe edhe pse e vogel nuk eshte per tu perbuzur.

Dakort qe ka dhe shtete te vogla dhe te fuqishme qe njihen ne bote , per shume arsye . Pse do njihej shqiperia .. kur ka qene e mbyllur dhe e izoluar nga bota ? Dhe dakort me ardhjen e demokracise dhe shume njerez kane levizur neper vende te ndryshme te botes do behet disi me e njohur dhe besoj nje dite do e dine se ku bie shqiperia .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2005
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga flag
    Kjo duhet te jetė nje shenje e mire kur nje gjykatės nuk e dij se ku i bie Shqipėria, sepe kjo tregon se asnjehere nuk e ka pasur ndonje Shqiptarė ne gjygjin e tij.
    Edhe mua me eshte bėrė nje pyetje e ngjashme dhe gjithnje pergjigja ime eshte, Shqiperia/Kosova eshte ne Evropė dhe vetem 3 ore fluturim prej Londre.
    Ne fillim kam menduar se e kan nga arroganca por thjesht me kohe e kam kuptuar se Britanezet dhe gjeographia/historia jan shume larg nga njeri tjetri.
    Nuk i kan hallet siq i kemi ne Shqiptaret qe perveq qe mesojm nga shkolla, gjithnje kemi qenė te ngulitur para TV e Radio lajmeve duke pritur nje lajm te mire nga bota per shtetin tonė. E kam fjalen sidomos per Shqiptaret nga Kosova.
    une jam plotsisht per kete qe kethene, pos mos harro qe pos mos te ishte per ne shqiptaret qe punojme si kafsh ne keto vende evropiane sidomos greqia, gjerat nuk do te ishin gjelloj.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •