Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 177
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Politika redaktoriale qe merret me zgjedhjen e titujve ne gazeta dhe revista eshte "problem më vete" ne nje gazete ose reviste. Dmth te zgjedhesh nje titull per nje artikull te caktuar nuk eshte edhe e lehte sa mendoni ju disa ketu...

Te zgjedhesh nje TITULL BOMBE qe gazeta neser te te shitet mijera kopje me shume eshte mjeshtri, dhe ju te gjithe mos me akuzoni mua si ai qe i hedh vajguri zjarrit, por ai qe ben detyren e tij me ndere dhe korektesi.

Ju flm

Go Inter , Down Milan
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 12-12-2005 mė 12:21
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    hahahahahhahahahahahahah
    ah davius davius
    e di ore e di ket muhabet edhe hajt mo tani si me ndryshe adriano - vs milan ( edhe pse nuk luante vetem adriano atje, por per me teper ashtu sic e ka theksuar inter_forever me shume rendesi kishte mesfusha e interit
    por ai titulli i djeshem me tre shuplakat si e veshtire per te kaperdyer poshte nga ne milanistet apo jo ????
    nesje kot nje pyetje ? kur ndeshja barcelona - real mbaroi me rezultatin 3-0 e ndryshove gje titullin atje eeeee
    respekte davius je cun njish lale

Fshatar i varfer Maska e Chingy
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    363
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever

Me thoni ku ka FAVORIZUAR arbitri Interin ????? Nese donte ta favorizonte , nuk jepte PENALLTI INEKZISTENTE kunder nesh ...apo nxirrte me te kuqe Nesten ...atehere ne do favorizoheshim ...

SHENDET dhe FORCA INTER !
    O inter_forever ju me verte e meitut fitoren se lujtet me mire po qe iu favorizoi dhe albitri kjo eshte e qarte fare dhe mos e mohoni kot.Jo per gjo se keni ca jave qe thoni qe albitrat jane te shitur,i ka berluskoni etj etj dhe jane gjithmone kundra interit.Kesaj rradhe thu qe albitri boni gabime dmth vetem ky spaska qene i shitem apo i berluskonit po vetem ishte i paafte.Kshuqe tani e tutje lejini albitrat rehat e meruni me lojen.Gjithsesi bravo per fitoren se e kerkut me shume.
    Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    O swat, une i kam thene vetes burre dhe e pranojė humbjen, jo si ju qe shtireni: albitrat, messina apo siena lol

Per ate ndeshje Real-Barca te sjelle citimet me date dhe reagimet e anetareve per ate teme:

---
    Davius: i pari pasi mbaroj ndeshja:

Tre petlla te forta i hengrem ne fushen tone...

...me vone kam shkruar duke u treguar i i realt...

Nuk jam shume i merzitur sepse ishte humbje e merituar dhe duhet pak dridhje ne strukturat e Madridit...

Per mua:

---
    Deus:
    Davius...se shkroi tere ato deklarata ketu per Realin, por ne fund e pranoi turpin si burre lol

---
    Edir:
    Davius,
    Ke bere nje diskutim te bukur megjithese je nje Madrilen i zjarte.
    ---

PS:
    Keto qe kam bere une tek kjo ndeshje asnje milanist nuk i ka bere tek kjo teme per Milanin dhe Interin, por e keqja se tradita vazhdon, humbet Milani dhe si cudi, humben edhe milanistet e maskuar ne forum... dhe kjo telenovele do te vazhdon gjersa te kemi tifozė letre qe jane per Milanin sepse po te kishit tifozė me zemer ato do vinin ketu dhe do tregoheshit se jane me Milanin edhe kur rrehet edhe kur fiton, por tipa te ketille ju keni pak dhe ato jane: Storm, Niku dhe Mad dhe ti mqs je pak i rije ne forum tjeret

Hajt tung njehere....
    My silence doesn't mean I am gone!

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Me e shikoni qe doli fjala ime . Interi fitonte 3-2 dhe po e thashe une ka mare funde ai muhabet :P

Haide pra cte them me shume . ju uroje interistave Suksese ne ndeshjet e ardheshme .

Respekte Per Te Gjithe INTERISTAT !
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Ndeshja Mromshme e paharrushme do mbetet !! loje e shkelqyer e Interit nga fillimi deri ne fund me raste te shumta per shenim , nje fitore mese e merituar e zikalterve qe lujten me shpirt deri ne vershellimen e fundit , adri e tregoi veten qe eshte lojtar i madh , pas atij rasti n emin 84 vetem per vetem me Diden qe perfundoi jashte , vjen min e 92 , ku surpriza ishte lene per ne fund me ate gol me koke ku dridheroi gjithe stadiumin , te shifje tifozat ne curva nord te ikte truni se si hudheshin siper njoni tjetrit si kala dibronce nga gzimi !! gjithsesi vlen te permendet dyshja magjepse veron , cambiasooo qe shkelqyen gjithe mbremjen ,oba oba gjithashtu protagonist kryesor tek penalltia mbas murit 1-2 me adrin , zaneti ,figo , stankovic , samuel nje mur i vertete ..etj etj !!

Sa per albitrimin pati gava ....anoi si ne favor tone ashtu dhe ne ate bilanist !!

kshu qe eshte e kote ta diskutojme

Tani mirutakofshim vitin tjeter se per ket vit i lam hesapet me ju nje her e mire ,shpresoj tu takojme ne champions league tu kthejme borxhin e vjetcem

Forzaaaaaaaaaaa Inter

Forzaaaaaaaaa Curva Nord

Forzaaaaaaaaaa Nerrazzurri
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 12-12-2005 mė 12:38

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    davius lale edhe une e kam pranuar humbjen edhe e kam qene milansti i pare qe kam postuar mbas ndeshjes edhe ne fund kam thene respekte edhe u jap doren interisteve
    nejse lale e mbyllim ketu ket muhabet edhe le te gezojne interistat

i/e larguar Maska e asteri
    Anėtarėsuar
    17-02-2005
    Vendndodhja
    ke porta e kalase elbasan
    Postime
    114
    ndeshjen nuk e pashe drejtperdrejt por pashe te regjistruar pak fragmente te inter.it
    Me gezon forma e adrianos pasi eshte rekuperuar me se miri e tani ska kundershtar ta ndale
    Forca cuna se rruga eshte e gjate dhe juvja kapet ky vit do te jete joni
    Forca Inter!

PS:Shume mire e ka thene davius FC ADRIANO 3-2 ac milan

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Fituan 1 ndeshje ne 10 kshu o fuqia e ndeshjeve Milan-Inter 10:1...mos u gezoni me kaq pasion...

Nuk me behet vone sepse humbem, barazimi do ishte rezultati qe te dyja ekipet meritonin dhe nuk fituat me merite. E vetmja gje qe patet me shum ket ndeshje ishte fati dhe qe Milani kishte shum mungesa ne mbrojtje dhe vinte mbas ndeshjes me Schalken ku ishin fizikisht me te dobet!

Te pakten e fitut dicka mbas disa vite, por mos filloni me acarime ne tema se akoma nuk tregoni respekt si ne fitore, barazim apo humbje per tifozet dhe ekipet e tjera!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Sjon msu me fitu kundrejt milanit interistat edhe kan arsye te festojne ,ama per tu gezuar kaq shume duhet edhe shume fitore qe te arrijn milanin ,pastaj milani sic e ceku niku me lart kishte nje ndeshje kunder shalkes mjaft te lodhshme gjithsesi inter fitoj po jo me merite sepse ne fushe gjithcka ishte e barabarte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sLimShady : 12-12-2005 mė 15:28
    M&M

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •