Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar Maska e As^Dibrane
    Anëtarësuar
    03-12-2002
    Vendndodhja
    e humbur diku
    Postime
    206
    Mo po kur te vije koha do lindi me deshireeeeeeeee te madhe me operacion se dhimbjet si duroj dot. Le pa qe sot dhe ka perparuar teknika dhe ste ngelen shenje fare. Thon se ata femije qe lindin me operacion jane me pak intelegjente se ata me lindje normale. E pune e madhe fort se mos do lindi gjeni une
    Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Pergjigje

Pyetjes te susglob.

Une do ta ndihmoja ate person. Mua personalisht me kane ndihmuar kur kam pasur nevoje keshtu qe une do ndihmoje dike ne nevoje edhe nqse nuk ishte ne ate gjendje kritike sa c'thua ti.

Pozicioni tim eshte i dyanshem nuk marr asnje krah dua te qendroj ne mes. Po dua te sjell fakte te plota para jush para se te behen akuza te tipit qe :

1. Te gjithe mjeket t'i futim ne nje thes. Kjo eshte "stereotipizim" (stereotyping) se nuk e di tamam si i thone shqip. Pame 10 shtepi te bardha ne Tirane d.m.th tere shtepite e Tiranes jane te bardha.

Cfare po perpiqem te them eshte qe ka mjeke qe nuk e meritojne te jene mjeke. As kasape nuk e meritojne te jene se kafshet e gjora do e dine cfare do heqin para se te japin shpirt. Kuptoj qe shume veta nuk kane mundesi te japin rryshfete doktoreve, dhe keta bejne pune te dobet ose ne rastin me te keq sic thua ti nuk e zene me dore te semurin qofte gjendje kritike apo jo. Mjeke te ketij tipi duhen zhdukur menjehere.

Nga ana tjeter ama fakti eshte qe kultura e mjekeve qe nisin pune eshte nen tutelen e ketyre "hajduteve" keshtu qe i humbin mesimet e etikes dhe edukates.

PER MENDIMIN TIM PROBLEMI KRYESOR QENDRON NE FAKTIN QE NE SHQIPERI MJEKET NUK PAGUHEN SA DUHET. Kjo hap rrugen per probleme, diskutime dhe debate te nxehura si ky ketu.

Nqse nuk te bejne nje tapi ne kadaster a c'i thone mund te presesh ose i jep sa leka i jep. Por ama kur luan me jeten e njeriut kjo nuk duhet te ndodhe.

KORRUPSIONI LINDI NGA HALLI
    VAZHDON NGA HALLI
    DHE DO TE SOSET KUR TE SOSET HALLI

Sic ka thone ketu ne Amerike: Jeta nuk eshte e drejte, mgjate vazhdo perpara.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anëtarësuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Citim Postuar më parë nga As^Dibrane
    Mo po kur te vije koha do lindi me deshireeeeeeeee te madhe me operacion se dhimbjet si duroj dot. Le pa qe sot dhe ka perparuar teknika dhe ste ngelen shenje fare. Thon se ata femije qe lindin me operacion jane me pak intelegjente se ata me lindje normale. E pune e madhe fort se mos do lindi gjeni une
    Degjo ti nqs nuk duron dot dhimbjet e lindjes nuk ke per te duruar dot dhimbjet e lindjes me thike. Sepse ka shume dhimbje pas lindjes. Do jeshe me nje qese ne mes te shaleve duke te dalur urinat dhe gjakrat. E kam pare une ne Greqi nje gruaje. Nuk ta uroj. Tani ne Amerike mund te jete pak me ndrryshe por jo shume. Shoqa ime e ka bere femijen me operacjon dhe per nja nje muaj nuk i lejohesh ti jepte makines. Ndenji 7 dite ne spital kur te tjerat rrijne 3 dite dhe duam nje jave qe te behemi komplet. Me thike duhen te pakten 10 dite te permiresohesh. Nejse lexo mire dhe meso para se ta vendosesh gjithashtu pyet mjeket. Ketu ne Amerike mjeket jane fantastik sipas mendimit tim. Po te lexosh postimin tim me larte une preferoj nje million here me mire Epidural. Eshte shpikja me e mire per mendimin tim. Eshte shume shume e mire por mvaret dhe ku spital lind. Ka te beje shume. P.sh. ku isha une me dhane epidural dhe castin qe une shtyja. Ne spitale te tjera kam degjuar qe ato momente nuk te japin epidural. Keshtu qe mvaret dhe nje heri.
    Keto pastaj qe femija del me inteligjent kur del me lindje se sa me operacjon LOL hahahahaha jane budalliqe. Ceshte formuar eshte formuar ai femije para se te dali dhe vazhdon zhvillimi i trurit te femijes ne volum te madh deri nje vjec. Ajo qe ka te beje me shendetin dhe zhvillimin e femijes eshte qumeshti nenes.

P.s. you should care if your child is smart or inteligent. Te gjithe prinderit duan femije inteligent sepse duhet te bejne perpara ne kete jete te veshtire dhe te bejne perpara me sukses. Thats my opinion.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •