bayern, ju rroft "entertainment"-i juve me ate rekordhahaha
niku, shpresoj
ika une, gjume te embel befshi
bayern, ju rroft "entertainment"-i juve me ate rekordhahaha
niku, shpresoj
ika une, gjume te embel befshi
Mich, merrja kenges "we are the champioooooons"
ika ika
niku un them se do e arrij gjithsesi topi o i rrumbullaket por jane shum mire pistons edhe nuk kane menje te madhe lozin e majne lojen nenkontroll e manaxhojne mire edhe ne fun dalin te fituar.Postuar mė parė nga niku-nyc
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 28-12-2005 mė 23:47
Heat what?
Pistons win again!!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
pistons 106
heat 101
ou... para se te harroj... O`neill & Tim Duncan suck![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
tck tck tck.Postuar mė parė nga DoLpHiN
Not good, not good at all.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
......dhe ne te njejten kohe basketbolli eshte sport dhe sport fizik ku duhet atlete te vertete dhe te fuqishem (rasheed eshte 100 mije here atlete me i mire se duncan) dhe ku lozin burra dhe jo kurva... dhe noonjehere ka lezet kur loja behet fizikePostuar mė parė nga kolombi
Super,Super Mavericks.......................
Mposhten sot Memphis me dy gjuatje personale te heroit te zakonshem Dirk Nowitzki 81-80.
Eshte fitorja 10 radhazi per Dallas.
Jam mese i habitur me ecurine e ekipit tim kete sezon.
Eshte per tu admiruar ekipi i Marc Cuban,qe luan ne nje nivel te tille ,pa harruar gjithe yjet e larguar dy vitet e fundit,Steve Nash,Michael Finley,A.Jamison,dhe A.Walker.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Me duket se te vosha postimin Kolomb.
Tani qe mu mbush mendja qe Celtics nuk behet per post-season kete sezon vendos te bej Dallas Mavericks ekipin tim per kete sezon.
Ndeshja e djeshme ishte nje shkaterrim i plote i Miami Heat. Miami erdhi me mendjen se po luante me ndonje nga skuadra e divizionit tip Atlanta, Charlotte qofte dhe Washington qe ka vetem nje fitore me shume se humbje.
Riley deshte te mundte Bostonin me sa me shume pike te hene se i ka inat Celtics dhe Dallas ja tregoi mire skuadres te Riley. I tha ja t'iu q*m* nje cike nuk e kini problem juve. Ne po humbem veme nga #1 ne #4 ose #5 seed kurse je me ata pleshta qe luani dhe po te humbni # 2 do jini.
Kam qene qe Miami te humbi ne roundin e II te playoffs. Po humbi qe ne te parin nuk merzitem aspak.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
papritur nga Nr. 1 ne numrin 4.
Sidoqofte humbja e Detroit ka rihapur lojen se kush eshte skuadra me e mire ne basketball. Tani Detroit ka vetem 1 humbje me pak se Spurs dhe 2 me pak se Mavericks.
Ka mundesi qe Pistons te jene lodhur dhe te mos kene fuqi te mbarojne kete sezon? 30 ndeshjet ne vazhdim do tregojne se cila eshte skuadra me e mire ne NBA.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Krijoni Kontakt