"Dashuri e humbur" nga Kozma Dushi...po ansnje nuk eshte ne gjendje te me ndihmoje,,, ku jane artistet e forumit?
"Dashuri e humbur" nga Kozma Dushi...po ansnje nuk eshte ne gjendje te me ndihmoje,,, ku jane artistet e forumit?
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
kam gjetur titullin "dashuri e humbur" por sjam e sigurt akoma nese eshte e kozma dushit...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 22-11-2005 mė 23:06
nc spo me le ta downloadoj, eshte duke kerkuar more sources...
megjithate, do perpiqem sepse me paska marre malli te degjoj Kozma Dushin..
no luck Klajdi spo fillon dreqi, por gjeta "Dashuria e humbur" te nje Leonora Poloska lol (se kam iden kush eshte kjo)
ika se po me vine gjume, "tomorrow is another day"
te Leonores e gjeta dhe un por ajo s'me duhet lol. nejse veshtrusja te falenderoj per ndihmesen tende. besoj se kjo duhet te jete kenge e re qe nuk gjendet asgjekundi
o me dy molle moj te godita
o me vrave o te vrafte pika
E nuk te rashe per te vrare
pershendetje nga $dUpC! te gjith atyre qe hin ketu .Nese kishi mujt me me tregu se ku mund ta gjej kengen se di si thirret veq s e di qe e keni shiku luan krasniqin ne ring dhe at muzik e leshojn sa her aj del ne ring ne fillim.ju kisha falenderu shum
kam kaq dite qe kerkoj :
SAIL AWAY
sail away with honeyy
sail away with meeeeeee
kush me ndihmon ta gjej?!
I mbani mend Pleqte e Krujes juve forumista (per ju 30 vjec+)? Kishin arritur majen e karrieres se tyre si pleq Kruje ne 1985mgjs fama e tyre vazhdoi edhe ne 1990. Dua t'i degjoj si kendonin "Mirembrema i zoti i shpise," por s'kam gjetur asnje website ku kane kenget e tyre. Nuk prodhuan asnje kasete keta? A kane ekzistuar te pakten?
Ashtu flm.
me falni vete se nese mundni te me tregoni se ku mund ti gjej kenget e Labinot Tahirit LABI me tregoni
Nese dikush e di tekstin e plote te kenges Kjani trima kenduar nga Thanas Moraiti dhe qe mund ta degjoni ketu, ne te njejtin forum, eshte i/e lutur qe ta postoje ne kete teme.
Falemnderit
Krijoni Kontakt