Per ato qe jane ne Alb ose mund ta kene nje kenge me duket te Anjesa se di tamam i bjonde qe knon ca vargje Bejbi Bejbi po se maj men tamam si kenge.
Videoklipin e ksaj kenge e jepte shpesh BBF.
Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje.
Grazie
Per ato qe jane ne Alb ose mund ta kene nje kenge me duket te Anjesa se di tamam i bjonde qe knon ca vargje Bejbi Bejbi po se maj men tamam si kenge.
Videoklipin e ksaj kenge e jepte shpesh BBF.
Shpresoj qe te me ndihmoje ndonje.
Grazie
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
alketa - smund te jemi tre??? lol
Jo mi Milaniste kjo kengtarja o bjonde ene kshu ma e mushme se Alketa piu formosa ene me duket se emrin e ka Anjesa po jo ajo Anjeza Shahini.Postuar mė parė nga MiLaNiStE
Me duket se konga o kshu:
O bejbi si ja ben te rrish ti pa mua ect ect
o bejbi o bejbi
Nqs s'jam gabim.Me duket se e knon videoklipin ne i pishine.
Divide Et Impera
Eshte anjesa dhe konga Bejbi se tani u informova ma shume.
Divide Et Impera
flm per mundin .. por jo, kto ai si kupton.. mendova najnjo kshtu tmoqme , hite te vjetra-..
KUQ KALTERT
mitrovicali linde, s`bohesh!
Shqipri Etnike
Mund te shkruani pak me gjate se cfare muzike po kerkoni tamam qe te merrni sugjerime te cilat mund t'ju ndihmojne konkretisht.Postuar mė parė nga [DelFini]
Gjithashtu nje liste e gjate albumesh dhe kengetaresh, ku mund te marresh nje ide me shume per te zgjedhur, mund te gjesh edhe ketu: http://muzika.albasoul.com/albums.php?
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Di dikush se ku mund te gjej ne internet ndonje adrese ku mund te degjoj albumiin e ri te Altin Gocit?
Faleminderit!
Postuar mė parė nga FJORIN
A ka mundesi te me japesh kete kenge, u be shume kohe qe se kena degjuar.
Falemnderit.
purgator
E ka dikush ket kenge ne mp3 "Bota miresi" qe e kendon Selami Kolonja?
www.limewire.com ketu do ta gjeshPostuar mė parė nga niku-nyc
mjafton te shkruash "shqip"
![]()
B
Krijoni Kontakt