flm DAVIUS ket mir nuk do te haroj,perse me duhet det tregoj ne -email tung dhe e pres te ma dergojsh pershendetje nga tetova
flm DAVIUS ket mir nuk do te haroj,perse me duhet det tregoj ne -email tung dhe e pres te ma dergojsh pershendetje nga tetova
i nderuar davius e prita kengen por me sa duket ndoshta e ke haru ose je i zene me obligimet tuja,vec dojsha me te thene se e kam nji djal axhe jeton ne stanboll(turqi) ne moment eshte ktu ka ardhe me na vizitu dot jet edhe ca dit me at rast tet informoj pse me duhet kenga, jam tu i pregadit disa cd me muzik shqip koktel vec e kisha si porosi nga aca me ja cet ket kenge qe ta ken ne arhiven e tyre, albumet ma te reja te ilir shaqirit i kena ble por kta albume te vjetra te na eshte veshtire me i xhet per at rast u mbeshteta te ki forum mem ndihmu dikush fundi fundit shendosh tung te gjithve ju ershendes nga tetova .
Kesaj kenges te Remos i eshte ritur cmimi i eshte bere $50 per ate qe e kaPostuar mė parė nga diikush
![]()
ej a me ndihmoni dot?kush e kendon kete kengen dhe si e ka titullin.
"sonte kerkoja femres,plotesoja deshiren zemres"
Kerkoj kenge te vjetra arbereshe dhe serenata korcare .
Kenga e ka titullin ,,cpo i bie era ret e zeza,, ju lutem te me ndihmoni tung ju pershendes nga tetova.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nuro1 : 04-08-2006 mė 09:01
Pershendetje te gjitheve..
Jam adhuruese e muzikes greke por problemi eshte se nuk di ku te gjete kenge greke.
Me kan thene disa miq per kete vite ne Shqiperi kan degjuar hite te reja greke...
Mundesisht nese ka dikush kenge te mira greke me tergoni ne MP dhe ju tregoj adresen ku mund te me dergoni..
Mbetshi mire...!
~Proud to be Albanian~
A mund te me tregoj kush, se ku mund ti degjoj kenget e Vagabondit
Postuar mė parė nga padrilla
Ka disa kenge tek realiteti.org
Ne qoftese do te gjesh me shume kenge te tjera mund te kerkosh tek programi LimeWire.
Hey
A didi ju ndonje website te mire per te marrur muzike shqip falas?
Une nuk jetoj ne shqiperi edhe dua te ndegjoj muzike shqip.
Faleminderit
Krijoni Kontakt