jam shume i interesuar te di emrin e kengetares qe ben zerin e dyte ne "Zucchero - Baila Morena" ne version italian album "Shake" released 2002, re-released ne 2006. thanks in advance
jam shume i interesuar te di emrin e kengetares qe ben zerin e dyte ne "Zucchero - Baila Morena" ne version italian album "Shake" released 2002, re-released ne 2006. thanks in advance
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Me ka mbetur ne mend melodia e nje kenge (shkodrane?) por nuk ja di titullin dhe nuk di ku ta gjej. I di vetem disa vargje...
Ne Tirane ushtar ku shkova
s'majte bese dhe me tradhtove
...
Te baj be ne perendine,
per se gjalli s'te harroj
...
Nese ka njeri qe mund te me thote se ku mund ta gjej ose qe ja din titullin..postoni...
PS:Pak ndihme zoti Agim?
Kerkoj kengen Me tin porta anihti kenduar nga Antonis Remos.
Dhe gjithashtu kengen Velo Partizani (versioni origjinal i kenges) kompozuar nga Kujtim Laro, qofte edhe vetem muziken/kompozimin.
Nese e ka njeri, ju lutem dergomani me mesazh privat (jo ketu se nuk lejohet ne forum) me www.yousendit.com.
Faleminderit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 23-05-2006 mė 13:10
I bashkengjitem dhe une ketij me lart. Mi dergoni dhe mua, ju lutem, sidomos Partizanin.Postuar mė parė nga diikush
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Kush me ndihmon per te gjetur 2 kenge per download:
Balade per Jakup Ferrin nga Djemte e Detit, dhe Dashiri apo zjarr nga Odeta Katundi.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Hey.
Doja Te Dija Nqs Ekziston Ndonje Program Per Te Download Music Shqip Te Reja Hip-hop. Sidomos Kengen 'ishe Ti' Nga 'stine'. Une Perdor Lime Wire Po Nuk E Gjej Dot Atje.
me duhet kenga titulli=BESA BES KA THON LEKA nga ilir shaqiri,ju lutem te me ndihmoni nese dikush e posedon apo informacion deri te kjo kenge informoni ne e-mail nuredinibishi@hotmail.com tung
sikur eshte balerin more??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Ilir Shaqiri eshte kengetari me i sukseshem kosovar, ka mbi 20 albume te edituara deri me tani, sa per informacion! Ndersa Ilir Shaqiri, balerini shqiptar eshte dicka tjeter.Postuar mė parė nga Renegata
Nuro1, une e kam kengen, por do te dergoj me vone, me qe tash jam ne fakultet dhe nga shtepia do te dergoj ne emailin qe paske lene.
PS:
Te lutem kete kenge, mos e perdor per marketing politik.![]()
My silence doesn't mean I am gone!
flm per inf...............................
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Krijoni Kontakt