Miu dhe xhirrafa
Na kishte rene miu ne dashuri me gjirafen, dhe nje dite prej ditesh e takon ne rruge dhe i shpreh ndjenjat.E degjon gjirafa me kujdes dhe i thote se edhe ajo ishte dashuruar me ate.Vendosin qe te martohen, dhe keshtu ndodhi. Mbas nja 2 mujash martese me gjirafen miu takon nje shokun e vet!He more mi-e pyet ky shoku vet - si shkon martesa ? Mire - ja kthen miu- Po c'ke keshtu more mi , shume qenke dobesuar -e pyet shoku- Lere lere se kam gjetur belane - i thote miu- Po pse keshtu more mi? Po ja- i thote -Ja fus nga poshte por per ta puthur bej gjithe ate rruge dhe keshtu qe e kupton vete ti , poshte larte , larte poshte u dobesova u bera kocke e lekure. Nejse mos u merzit i thote shoku. Mbas nja 2 muajsh te tjere takohen prape dy miqte po per cudine e ketij tjetrit miu ishte shendoshur shume aq sa po i dilte dhjame nga syte ! Po he more mi cne qe je shendoshur kaq shume e pyet ky shoku? Aha - i thote miu- kam zene rehat tani , kam gjetur nje stil te bukur ! Cfare stili more mi? Tani - i thote miu- Aty ku ja fus , aty edhe e puth!
Djali dhe vajza e bukur
Nje djale po rrinte ne ballkon dhe po shijonte ajrin e fresket te mengjesit . Ne ate kohe del ne ballkonin e saj edhe komshija e tij e cila rrinte nje kat me poshte . Komshija na ishte nje vajze shume e bukur me gjokse relativisht te medhenj dhe te rrumbullaket, bjonde (bjonde por me leshra te verdha ama) e gjate me kembe si te Adriana Sklenarikoves me pak fjale ketij djalit i ishte bere shume fiksim. Dhe ben si ben dhe i zgjat nga ballkoni i tij nje litar me nje cope leter ne ekstremin e litarit ne te cilen shkruhej: Ne qofte se do te vish lart ne shtepine time te bejme dashuri terhiqe litarin 1 here, ne qofte se nuk do te vish terhiqe 50 here por 10 heret e fundit me forte edhe me shpejt!
Krijoni Kontakt