Close
Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 248
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Miu dhe xhirrafa

Na kishte rene miu ne dashuri me gjirafen, dhe nje dite prej ditesh e takon ne rruge dhe i shpreh ndjenjat.E degjon gjirafa me kujdes dhe i thote se edhe ajo ishte dashuruar me ate.Vendosin qe te martohen, dhe keshtu ndodhi. Mbas nja 2 mujash martese me gjirafen miu takon nje shokun e vet!He more mi-e pyet ky shoku vet - si shkon martesa ? Mire - ja kthen miu- Po c'ke keshtu more mi , shume qenke dobesuar -e pyet shoku- Lere lere se kam gjetur belane - i thote miu- Po pse keshtu more mi? Po ja- i thote -Ja fus nga poshte por per ta puthur bej gjithe ate rruge dhe keshtu qe e kupton vete ti , poshte larte , larte poshte u dobesova u bera kocke e lekure. Nejse mos u merzit i thote shoku. Mbas nja 2 muajsh te tjere takohen prape dy miqte po per cudine e ketij tjetrit miu ishte shendoshur shume aq sa po i dilte dhjame nga syte ! Po he more mi cne qe je shendoshur kaq shume e pyet ky shoku? Aha - i thote miu- kam zene rehat tani , kam gjetur nje stil te bukur ! Cfare stili more mi? Tani - i thote miu- Aty ku ja fus , aty edhe e puth!

Djali dhe vajza e bukur

Nje djale po rrinte ne ballkon dhe po shijonte ajrin e fresket te mengjesit . Ne ate kohe del ne ballkonin e saj edhe komshija e tij e cila rrinte nje kat me poshte . Komshija na ishte nje vajze shume e bukur me gjokse relativisht te medhenj dhe te rrumbullaket, bjonde (bjonde por me leshra te verdha ama) e gjate me kembe si te Adriana Sklenarikoves me pak fjale ketij djalit i ishte bere shume fiksim. Dhe ben si ben dhe i zgjat nga ballkoni i tij nje litar me nje cope leter ne ekstremin e litarit ne te cilen shkruhej: Ne qofte se do te vish lart ne shtepine time te bejme dashuri terhiqe litarin 1 here, ne qofte se nuk do te vish terhiqe 50 here por 10 heret e fundit me forte edhe me shpejt!
    My silence doesn't mean I am gone!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ferrari dhe FIAT 131

Po udhetonte njehere ne autostrade nje burre i cili kishte nje Ferrari.Duke udhetuar e parakalon nje tjeter me nje Fiat 131 model shume i vjeter. Nga inati ky me Ferrari e shkel gazin me teper qe ta parakalonte por me kot , sa here qe mundohej ta parakalonte Fiatin aq me shpejt hecte Fiati. Ne rruge qelloi qe te ndalonin qe te dy tek e njejta pike karburanti per tu furnizuar. Per habine e ketij qe kishte Ferrarin, Fiati nuk shkoi qe te hidhte benzine ne rezervuar por shkoi drejt edhe tek rubineti i cezmes , dhe i thote punetorit mbushe plot me uje. Atehere afrohet ky qe kishte Ferrarin dhe i propozon ketij qe kishte Fiatin qe te benin nje gare, kush arrinte i pari deri tek pika tjeter e karburantit do te fitonte nje shume te majme parash.Bien dakord dhe fillojne menjehere garen.

Ky me Ferrarin kishte start te shpejte dhe u shkeput shume nga Fiati, por ky tjetri as qe e cau koken fare. Ne rruge e siper kur ky me Ferrari mendonte se e kishte lene shume mbrapa Fiatin dhe se do te fitonte bastin e parakalon ky tjetri. Po e ndiqte nga mbrapa Ferrari por s'mund ta kapte dot . Si perfundim arrin ky me Fiatin i pari tek pika e karburantit dhe si zakonisht shkoi prape tek rubineti i cezmes dhe i thote punetorit mbushe plot me uje. mbas pak vjen edhe ai me Ferrarin. Mbasi i dha parate meqenese e humbi bastin i thote : A me lejon te te pyes dicka? Patjeter ja kthen ky i Fiatit. Nuk e kuptoj dot mor vella , une kam Ferrari me motorr 300 kuaj fuqi dhe i hedh brenda super benzine , ti cafer dreqin ke poshte kapakut makines qe e furnizon me uje? - i thote- . Eja te shohesh- i thote ky i fiatit- dhe shkon edhe i hap kapakun e makines . C'te shikonte ky tjetri poshte kapakut ishin nja 20 zezake te djersitur deri ne ulluk te b****s te cilet bertisnin : uje,uje,uje,uje,uje,uje!!!!!!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Lajmi nė gazetė

Njė burrė futet nė redaksinė e njė gazete dhe kėrkon kryeredaktorin. Pasi e gjen fillon e bėrtet:
    - Shaka e bukur ėshtė ajo qė keni bėrė ju dhe kolegėt tuaj! Nė njoftimin e vdekjeve tė kėsaj jave mė keni bėrė tė vdekur.
    - Qetėsohuni zotėri, gazeta ėshtė shtypur dhe nuk kemi ē`bėjmė.
    - Po atėherė?
    - Ju siguroj zyrtarisht se nesėr nė mėngjes emrin tuaj do ta futim nė listat e lindjeve

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Skeda fituese

Njė grua shkon nė shtėpi plot varėse, byzylykė dhe unaza floriri:
    - Mos u ēudit! - i thotė tė shoqit. Fitova nė njė llotari sportive.
    Pas njė jave, ajo shkon nė shtėpi me njė peliēe shumė tė shtrenjtė veshur.
    - Po kjo?- e paet i shoqi.
    - Prap fituese e skedinės unė. Fitova dhe lloton e dytė, po e di ē'ke ti?, ēohu e mė bėj gati vasken, se do tė lahem.
    - Jo! - bėrtiti i shoqi. -Mos do qė tė lagėsh skedėn fituese?!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Polici ne sherbim

Nje dite polici pyeti shefin:
    -Ku e kam sherbimin sot?
    shefi i thote:
    -E shikon ate driten e kuqe atje larg? deri atje e ke sherbimin- i thote shefi. Niset polici per sherbim. Pas tre kater oresh shefi del per kontroll, policin s'e gjen ne vendin e sherbimit. Mbas dhjete oresh vjen polici me nje fryme tek shefi. E pyet shefi
    - Ku ishe? -polici i pergjigjet:
    - Ajo drita e kuqe ishte drite makine, une ndoqa driten e kuqe deri sa mbarova sherbimin.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ndeshja e Boksit

Elefanti dhe prapagalli ishin ne ring per tu ndeshur, po elefanti e kishte per ulje me u ndesh me prapagallin, dhe keshtu filloj ndeshja e pare. Elefanti e kapi pragallin me hunde dhe e perplasi per toke dhe prapagallit i rane puplat ne toke. Ndeshjen e dyte elefanti beri te njejten gje ,po prapagallit kesaj radhee i rane te tera puplat ne toke. Elefanti e pa gjendjen dhe nisi te iki, po prapagalli u acaru dhe filloj te shaje:
    - HAAJDE KETUU MOR ********** , A TANI SI ZHVESHA PO IK TI ??!! ,..
    ---------

Qe nga koha e pordhes!

Te gjithe e perdorim ne shqip: "Qe nga koha e pordhes" por shume pak e dine historine e vertete se si ka ngelur kjo fjale. Ua fom une:
    Nje vashe kishte marre bucelen e saj dhe po shkonte tek burimi qe te mbushte uje. Nje Trim qe po shkonte ne burim po ashtu te freskohej i afrohet ngadale nga pas vashes se bukur. Vasha duke menduar se ishte vetem ia fut nje pordhe tere qejf. (E thone femrat nuk pjerdhin????) Pasi ben dy hapa perpara ajo ndien qe dikush qe pas saj dhe kthen koken me shpejtesi. E shikon Trimin e shtangur dhe i thote:
    -Uahhh! Qe kur ke ketu ti?
    -Qe nga koha e pordhes! - ia kthen trimi tere nerva!

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ne parajse

Njeri sapo kishte shkuar ne parajse dhe ishte para Shen Pjetrit. Shen Pjetri i thote:
    -Hmmm, duhet te shikojme se cfare te vendosim per ty. Ti je sjelle mire kur ishe gjalle, por a ke ndonje gje tjeter per te thene qe mund te me influencoje para se te marr vendimin se ku do perfundosh? Dhe ky tjetri i thote:
    -Po ja degjo se c'me ndodhi nje here. Duke ngare makinen ne nje lagje te keqe shoh nje vajze te re qe po perdhunohej nga 7 veta. Une ndalova makinen, dola jashte dhe shkova te ndihmoja vajzen. Iu afrova direkt liderit te tyre, ai ishte 2 metra i gjate, tip muskuloz dhe e kishte trupin gjithe tatuazhe dhe "body piercing". Pasi ishim balle per balle une i kapa unazen qe ai kishte ne hunde dhe ia shkula nga hunda me force duke i thene "Ndaloni cfare jeni duke i bere asaj vajze se ndryshe te gjithe i keni punet keq me mua."
    Shen Pjetri thote: -Uau, jam shume i impresionuar. Por kur te ka ndodhur kjo ngjarje ty?
    -Para 2 minutash...

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Ushtari, Oficeri dhe vajza

Ne nje tren, ne nje kabine jane ulur nje ushtar dhe oficeri i tij, perballe nje gruaje ne moshe dhe mbeses se saj. Ushtari dhe vajza e re ja ngulin syte njeri-tjetrit kohe pas kohe por asnjeri nuk flet. Papritur treni kalon neper nje tunel dhe ne erresire nje puthje dhe nje shpulle e forte degjohet, por pas tunelit perseri qetesi.
    Gjyshja mendon: Mbesa ime veproi si duhet dhe mbroi dinjitetin e saj duke i rene ushtarit qe e puthi.
    Oficeri mendon: Shpulla ishte e forte dhe akoma fytyra me pervelon por vajzes i falet mqs me ra padashje ne vend te ushtarit.
    Vajza mendon: Me vjen mire qe ushtari mori guxim dhe me puthi, por dhe gjyshja veproi mire qe i ra atij.
    Ushtari: Vajzen e putha, oficerit ja rrasa sa m'hongri dora, e lujta mire kesaj rradhe

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Lypesi

Nje lyps i zgjat doren njerit qe po kalonte ne rruge dhe i kerkon 1000 leke. Ky zoteria e sheh lypsin dhe i thote:
    -Nqs. une te jap 1000 leke, ti do shkosh te pish me ato leke?
    Lypsi:"Jo, te betohem."
    -Po bixhoz do luash me keto leke?
    Lypsi:"Jo, te betohem."
    -Mire hajde te kalojme nga shtepia ime bashke qe gruaja ime te shohe se cfare u ndodh atyre qe nuk pijne alkohol dhe nuk luajne bixhoz.

Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Breket dhe rrushi

Nje fshatar po shkonte ne qytet per te shitur nje kosh me rrush. Gjate rruges duke ecur me gomarin e tij ,i bien nga lart nga nje ballkon, nje pale breke mbi kosh. Nderkohe i afrohen dy vajza dhe e pyesin:
    - O xhaje sa e ke rrushin ?
    - Shife ! i tha xhaja
    - Hiqi pra breket ta shofim rrushin !!!

Faqja 15 prej 25 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. VMRO-DPMNE dhe PDSH formojne qeverine e re
    Nga Cimo nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 302
    Postimi i Fundit: 05-07-2008, 05:22
  2. Marrėveshja e Ohrit fitore apo humbje?
    Nga babadimri nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 09-01-2008, 21:45
  3. Humor nga Davius
    Nga Davius nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 11:12
  4. Plazhi, si nė kohėn e qoftėlargut
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 04-09-2006, 23:55
  5. Tifozėt e FC Real Madridit...#4
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 17:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •