Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 79
    i/e regjistruar Maska e britneyfan
    Anėtarėsuar
    28-10-2005
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga White_Angel
    Me qene Britney nje nga njerezit me te famshem te botes une ja fus vetes me pushke druri bammmm .... bammmm.......

Pastaj persa i perket kercimit edhe kenges ne te njejten kohe si nuk e bej mi , ve ne sfond Molin ose Bujar Qamilin ( ka lezet ) , edhe kercej e perdridhem sic di vetem une . Ja ku i bera te dyja edhe kercimin edhe kengen.

Taksirat qe m'ka xan mu /
    Hallin tim me ta tregu /......

etjj etjjjj .

Po s'ka gje se do rritesh edhe ti do mesosh me shume nga muzika dhe nga Njerezit e famshem te muzikes . Kerko ne fillim dhe degjo se ka me mijera kengetare qe te kenaqin veshin kur i degjon . Pastajme diskutojme per Britney .

Kalofsh mire

Bujar Qamilin dhe Britney? A ta ndryshojne si dita me naten!!!
    Sa vjece je ti?
    Edhe tani mund ta vrasish veten se Britney eshte aq e famshme sa Madonna ose Michael Jackson
    Ne qofte se nuk me beson kerkoje atehere!!!!!!!

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Citim Postuar mė parė nga Reina
    E po te kesh gjithe ato para dhe aq fame e prape te dukesh ne ate gjendje llahtar, Gjynah, Gjynah! Po e thith duhanin me aq deshire as kohe te ngre poturet s'ka.

Can u imagine that she was prego at the time....lol....

Tamam po i bashin nje pershkrim nje dite nje radio...."white trash"

toXic Maska e ridy85
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Me qene Britney nje nga njerezit me te famshem te botes une ja fus vetes me pushke druri bammmm .... bammmm.......

E kam degjuar qe kendon shume bukur live , edhe sorra ka zerin me karakteristik se te saj . Ah.. po harrova ne nje interviste te kesaj "Fame " thoshte pi cigare qe te me behet zeri karakteristik . Sa mire ehh , une qe pi paketa qenkam fantastike fare , paskam mbaru pune me muziken e thjeshte po kaloj nga ajo operistike tani.
    Pastaj persa i perket kercimit uaaaaaaa c'thua mi ti , si mi kerceka bukur ajo , po si te ket 10 veta mbas kurrizit natyrisht qe do kercej , se edhe majmunit kur i thua nje mije here beje kete gje do e bej fakiri se s'ka nga t'ia mbaj .

Pastaj persa i perket kercimit edhe kenges ne te njejten kohe si nuk e bej mi , ve ne sfond Molin ose Bujar Qamilin ( ka lezet ) , edhe kercej e perdridhem sic di vetem une . Ja ku i bera te dyja edhe kercimin edhe kengen.

Taksirat qe m'ka xan mu /
    Hallin tim me ta tregu /......

etjj etjjjj .

Po s'ka gje se do rritesh edhe ti do mesosh me shume nga muzika dhe nga Njerezit e famshem te muzikes . Kerko ne fillim dhe degjo se ka me mijera kengetare qe te kenaqin veshin kur i degjon . Pastajme diskutojme per Britney .

Kalofsh mire
    White Angel me ate qe kishe shkruajtur u shkriva duke qesh per zotin. Dhe ta them me kuptimin e mire te fjales. Po e dim qe nuk eshte kushedi se ēfare Britney ne syte e atyre qe nuk jan fansa te saj. Po ēa te bejm, na pelqen. Te pakten per mua eshte keshtu. Dhe mos kujto se degjoj vetem Britneyn. Shiko se mua me pelqejn dhe shum rryma muzikore qe s'kan te bejn fare me muziken pop comerciale. Me pelqejn Coldplay, Eminem, Moby, muzika black, Garbage, Chemical Brothers, dhe shum te tjere. Me pelqen edhe Bujar Qamili daē me e dit. Ha ha ah. Nejse, po prap kur shoh ate dreq femer ma heq trurin...ēa te bejm!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga britneyfan
    Bujar Qamilin dhe Britney? A ta ndryshojne si dita me naten!!!
    Sa vjece je ti?
    Edhe tani mund ta vrasish veten se Britney eshte aq e famshme sa Madonna ose Michael Jackson
    Ne qofte se nuk me beson kerkoje atehere!!!!!!!

oo se na ktheve nga rruga se jam ne per xhiro . Mire s'po e vras veten po po hidhem nga kati i dyte po se di a vdes ?/ se e beja dhe kete ....

Tani une jam 100 vjec se pelqej Bujar Qamilin , ti je 13 se pelqen Britney . Ehhhh sa ka jeta , u plakem edhe neve

Pastaj ke te kerkoj mi Britney uhhh me harrofte mortja mu si me paska shpetuar , pa e pare une ket fare femnet . I paskam humb kot ditet e rinise time . Gabim qe s'me falet ....

p.s Edhe nje gje xhan shkruhet VRASESH --- jo VRASISH .

Ashtu pra kalofsh mire tani se eshte edhe e premte shko knaqu me Britney

Baby one more time
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga ridy85
    White Angel me ate qe kishe shkruajtur u shkriva duke qesh per zotin. Dhe ta them me kuptimin e mire te fjales. Po e dim qe nuk eshte kushedi se ēfare Britney ne syte e atyre qe nuk jan fansa te saj. Po ēa te bejm, na pelqen. Te pakten per mua eshte keshtu. Dhe mos kujto se degjoj vetem Britneyn. Shiko se mua me pelqejn dhe shum rryma muzikore qe s'kan te bejn fare me muziken pop comerciale. Me pelqejn Coldplay, Eminem, Moby, muzika black, Garbage, Chemical Brothers, dhe shum te tjere. Me pelqen edhe Bujar Qamili daē me e dit. Ha ha ah. Nejse, po prap kur shoh ate dreq femer ma heq trurin...ēa te bejm!!!

Flm .... Tani ti Ryde85 e ke fjalen sa e mire del kur del lakuriq apo sa bukur kendon ? Se per lakuriq pasha Zotin cdo femer del e bukur ( edhe mos me qene e bukur e ka fal natyra me e admiruar femren si me rroba si pa rroba ) , edhe une me dal si ajo gjithe komshinjte qe kam rreth e perqark nuk me lejne me shku n'pune ma bllokojne deren ....lol

Hapi syte se kshu femra me rroba lekure e me kamzhiqe neper duar sikur nuk duken ne aq bukur , mgjth demokraci njeriu pelqen edhe Citen ke filmi me Tarzanin e jo me Britney .

Me behet qefi qe pelqeke Bujar Qamilin ka lezet .
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

toXic Maska e ridy85
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Me then te drejten mua me pelqejn kenget qe ben. Po per kamzhikun mos u bej kaq cinike se esht vesh ashtu me bo spektakel jo per na i gjo tjeter.

Anėtarėsuar
    28-10-2005
    Postime
    29
    oo se na ktheve nga rruga se jam ne per xhiro . Mire s'po e vras veten po po hidhem nga kati i dyte po se di a vdes ?/ se e beja dhe kete ....

Tani une jam 100 vjec se pelqej Bujar Qamilin , ti je 13 se pelqen Britney . Ehhhh sa ka jeta , u plakem edhe neve

Pastaj ke te kerkoj mi Britney uhhh me harrofte mortja mu si me paska shpetuar , pa e pare une ket fare femnet . I paskam humb kot ditet e rinise time . Gabim qe s'me falet ....

p.s Edhe nje gje xhan shkruhet VRASESH --- jo VRASISH .

Ashtu pra kalofsh mire tani se eshte edhe e premte shko knaqu me Britney

Baby one more time

Ok, e shkruajta gabim, po une nuk bbanoje me ne shqiperi, nuk di ta shkruaj shqipen aq mire...
    Edhe une nuk jam 13!!!
    Cfare muzike eshte per tu muzike e vertete?
    Une nuk e degjoj vetem Britney, degjoj edhe artista te tjere.

toXic Maska e ridy85
    Anėtarėsuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    ITALY
    Postime
    339
    Na nje foto te britneyt te modifikuar nga un. E kam marr nga video "Don't let me be the last to Know" dhe e kam modifikuar me kompjutrin.
    Hope you like it
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    28-10-2005
    Postime
    29
    Citim Postuar mė parė nga ridy85
    Na nje foto te britneyt te modifikuar nga un. E kam marr nga video "Don't let me be the last to Know" dhe e kam modifikuar me kompjutrin.
    Hope you like it

Shume e bukur, faleminderit

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Kur bejne muzike popistet,nisen nga ideja se sa do i pelqeje popullit ajo qe do krijoje.
    Per popistat nuk ka fare rendesi qe muzika qe bejne t'u pelqeje atyre ne fillim,pastaj te tjereve.
    Por mbi te gjitha muzika behet ne baze te kerkesave qe paraqet tregu.
    Shofin se cfare muzike u pelqen kalamajve qe blejne CD etj etj etj
    E ne fund fare gjejne edhe nje kukull qe duan ta bejne idhull marketingu e ja vene emrin Britney Spears...

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •