gjella me krip....dhe kripa me karar, thot populli....
kshu eshte edhe kjo pune, pa hic nuk ben po dhe shume e demton!
PO!
JO!
gjella me krip....dhe kripa me karar, thot populli....
kshu eshte edhe kjo pune, pa hic nuk ben po dhe shume e demton!
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
Jom.
Xhelozia dhe Dashuria jane motra![]()
Normale qe jam pasi nuk mund te jesh Xheloz per dike qe nuk e do.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Sigurisht por jo te semure...me sakte, keshtu do te ishte me mire te ishte..Postuar mė parė nga Dito
me ca do me vrasesh me puthjePostuar mė parė nga jessi89
jessi me kapi njana me zorecar do bash jessi ??
![]()
Jam xheloz ne dashuri por xhelozia nuk eshte e tepruar. Per mendimin tim cdokush qe eshte i dashuruar eshte sadopak xheloz ne nje fare menyre. Pastaj ka dhe nga ata qe u thone akoma grave mos dalin nga shtepia, mos te shikoj me kte e mos te shikoj me ate, i lene si qyqare per shkak te xhelozize se tepruar.
Mendoj se pakez fare xhelozi eshte dicka e mire ne nje lidhje dashurie pasi personat tregojne interes per njeri-tjetrin dhe me ane te xhelozize.
Imperator
Albanian Perandory
ne qofte se ne kete dashuri ka dashuri te sinqert ateher nuk shikoj arsyen qe te jem/jesh xheloz/e.
Bashkohem me mendimin tend.Aty ku ekziston Besimi s'ka vend per xhelozi
Jam teper xheloze per ate qe dua..me shpirt e zemer.
Nuk ka dashuri pa xhelozi...
Une kete qe thua ti s'e konceptoj dot. S'e konceptoj dot dashurine pa xhelozine. Xhelozia eshte nje ndjenje humane, qe te gjithe e ndiejm dhe ne jeten e perditshme, e jo me ne dashuri.Postuar mė parė nga _DANIELA_
Personalisht, mendoj se kam nje xhelozi normale. Ne fillim normale qe jam me shume xheloze pasi s'e kam njohur mire personin, por pasi ndertoj besimin, jam shume pak.
Ama, nese behet dicka dhe une filloj te dyshoj, jam detektive nr. 1, xhelozia dhe kontrolli max, deri sa te vertetoj ate qe besoj ose te kunderteten ... and then qetesi.
Njehere e nje kohe isha, pastaj mendova: "Cfare budallalleku!", dhe e lashe ate fare. Tani qe e mendoj me vone, them se nuk do e kem dashur me te vertete.![]()
![]()
Not ready to make nice!!!
Krijoni Kontakt