Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319

Angry Angli: Dënohen organizatorët e një rrjeti prostitucioni

Sot...nderkohe qe po haja dreke, ushqimi me ngeci ne fyt, serisht! Nje nga lajmet kryesore te dites ne BBC dhe SKY...ishte arrestimi i disa shqiptareve te cilet do kalojne nje pjese te mire te jetes (...meqe Angli ka rritur denimin kohet e fundit) ne burg! Kjo nuk vjen as per vrasje e as per vjedhje...por perseri shqiptaret njollojne emrin e tyre (tonin) duke marre edhe nje Oscar per prostitucion...!

Per me teper, mund te klikoni KETU!

Spektakli vazhdon edhe QIKTU!

By the way...I'm albanian dhe krenar...

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Deus, ekziston nje shprehje (nuk e di kush e ka thene) keshtu : "Nje komb njihet nga burrat e medhenj qe ai ka".

Keshtu qe, te jesh krenar dhe fort bile. Pese kriminele (o zot, por edhe fizikisht nuk ngjaja fare me to, e pse duhet te ndihem me faj ??) nuk mund te hedhin balte mbi ate çka na ben te ndjehemi krenare.

Kuptohet qe denimi duhet te jete i pameshirshem, sepse proksenetizmi perveçse eshte kriminel, eshte dhe i ndyre dhe i neveritshem.

Kaq, trajtimi i qenies NJEREZORE si mall eshte i papranueshem dhe duhet denuar me ndeshkimin me te rende. Te isha une, nuk i le me te dalin ne natyre ata te peste, le te luajne basketboll pese kunder pese atje ne burg...

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ka kohe qe na ka dale boja ne Angli. Vitin qe shkoi ne vere, isha diku ne mal ,dhe takova nje grup te rinjsh angleze. Kur i thashe njerit qe jam shqiptar , me tha ."shqiptar hheee,dhe shtremboi buzet", sikur te isha ndonje ....Dhe nuk me foli me !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Keta njerez jane kafsha,,,ne burg te kalben gjithe jeten! Ose me mire te vriten ne vend qe mos te marrin guxim "pimpat" e tjere te rrembejn vajzat 15-16 vjecare, apo me te vogla, dhe ato te virgjerat...o zot sic po lexoja me erdhi kaq keq, kur thote njera "ca do bej ketu"...dhe ata qeshin duke then "prostitucion"...ehh shume qesharake, por un them qe do ishte me qesharake duke i pare keta monstart te varosur te gjalle!
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 28-11-2005 më 15:23
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    Vitin qe shkoi ne vere, isha diku ne mal ,dhe takova nje grup te rinjsh angleze. Kur i thashe njerit qe jam shqiptar , me tha ."shqiptar hheee,dhe shtremboi buzet", sikur te isha ndonje ....Dhe nuk me foli me !!!

...jam njeri teper krenar per veten, abuzoj me krenarine qe kam!

...mendoj dhe e mbroj me force qe nuk kam krenari fodulli, por me fakte!

...Kam pothuajse gjashte vjet ne Angli! ...dhe duart shpirti me del vendit, kur me ndodh e njejta situate si e jotja i nderuari Qerim! Nuk e jap veten kurre perpara tjetrit dhe mundohem ta injoroj me sa me shume finese, por vec shpirti ma din cfare ndjej ne ato momente!

Ndodh shpesh qe me duan e me respektojne fort! Kalojme mire me shaka dhe miqesi...dhe e tera kjo, mbaron menjehere sapo te behet pyetja kurioze: Nga je?! ... nga ndonjeri prej personave presente, te cilet pasi provojne ndjesine habitore, e shoqerojne me ate murin e menjehershem paragjykues! ...

E kam te sigurte qe disa nga ju, qofshi ne Shqiperi apo ne USA...e kane te veshtire ta kuptojne imazhin langaraq dhe te poshter qe me duart tona kemi ndertuar ne Angli...Jam i sigurte qe ka edhe shqiptare qe jetojne po ne Angli, qe nuk ndikohen nga opinioni qe kemi te damkosur mbi vete...por keto njerez kuptohet se ciles kategori u perkasin!

E megjithate, krenar do vdes...edhe sikur te kem mbetur i fundit shqiptar i tille!

Nejse...

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Ju te Anglise mos ndiheni kaq te privilegjuar sepse keni shoqeri te mire nen dritat e skenes
    Flasim per Italine,e qe te zejne ethet kur fillon ora e lajmeve.Nuk na ben me as pershtypje kur flasin per bemat e shqipove.Po ska me fjale per te folur se gjithçka eshte thene.
    Plotesisht dakord me mikun tim.
    Jam shqiptar dhe jam krenar qe kam kete emer e kam lindur ne ate vend.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Mos ekzagjeroni shume tani.Un punoj me anglez ketu ne France dhe ata kane shume pershtypje te mira per shqiptaret. Sa prostituta kapen sot qe vijne nga Rusia, Bullgaria, Afrika... Pa llogaritur edhe prostitutat franceze, italiane etj, etj.
    Shqetesimi nuk eshte nami i keq qe mund te dalin neper bote, por perdorimi i krtyre pareve te fituara nga kriminele shqiptare.Nje person qe nxjerr te fejuaren e vet ne rruge e ka shume te lehte te bleje nje shtepi tek Blloku ne Tirane, ndersa nje shqiptari te ndershem edhe pse i dipllomuar jashte shtetit i duhet te punoje ndoshta gjithe diten per te siguruar buken e femijeve.
    Qeverrise i duhet te marr masa nga me extremet per te ndaluar kete çmenduri.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga DeuS
    Sot...nderkohe qe po haja dreke, ushqimi me ngeci ne fyt, serisht! Nje nga lajmet kryesore te dites ne BBC dhe SKY...ishte arrestimi i disa shqiptareve te cilet do kalojne nje pjese te mire te jetes (...meqe Angli ka rritur denimin kohet e fundit) ne burg! Kjo nuk vjen as per vrasje e as per vjedhje...por perseri shqiptaret njollojne emrin e tyre (tonin) duke marre edhe nje Oscar per prostitucion...!

Per me teper, mund te klikoni KETU!

Spektakli vazhdon edhe QIKTU!

By the way...I'm albanian dhe krenar...
    Une se di si eshte atje ne angli, po ktu ne amerike ktyre "pimpave" ja u ndreq qejfin "bubba" (ndonje zezak i gjate si zdap dhe qe peshon me shume se 100 kile) kur ju thot qe do behesh gruaja ime. Mbase dhe kta fejzullate do kene ate fat.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    kta qe meren me femra dmth me prostitucion do vrar ne buk ne goj edhe mir tu behet qe i fusin brenda mendimi im do ishte te fusin ligj burg te perjeshtem mos te dalin me qe aty :P
    Partizoni

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga oiseau en vol
    Keshtu qe, te jesh krenar dhe fort bile. Pese kriminele (o zot, por edhe fizikisht nuk ngjaja fare me to, e pse duhet te ndihem me faj ??) nuk mund te hedhin balte mbi ate çka na ben te ndjehemi krenare.

...
    O zot po kur u be dhe Flamur Demarku , te jete ne " charge" te prostitucionit ne angli .. tsk tsk . Me ate fitire te shpifur , dhe fshataresk . Ska faj dhe Zogushi kur indinjohet ... cne shqipot te kene ate surrat ? lol

Nejse , per te ardhur keq eshte . Sidomos ne nje vend te huaj te degjosh per " bemat " e ketyre kafsheve qe ndyejne emrin e mire te shqiptareve qe me te vertete jetojne dhe punojne me nder .
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 29-11-2005 më 11:09
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në çdo 10 min më bie rrjeti
    Nga mendi1 në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 03:37
  2. Rrjeti shqiptar i drogës "Poter AL", 80 të arrestuar në 4 shtete
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 02:08
  3. Rrjeti lokal ngadalësohet papritur
    Nga x-e-n-i në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-04-2006, 13:23
  4. Inciativa "ZERI IM" - ASAN (Rrjeti i Studenteve Shqiptare ne Bote)
    Nga Gorgeous në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-06-2005, 10:30
  5. Dënohen për krime lufte komandant Remi e 3 anëtarë të ish UÇK
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-07-2003, 10:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •