ciao!
doja tju pyesja se sa ka zgjatur lidhja juaj me e gjate dhe cfare e ka bere ate te qendrueshme?cfare e ben ne pergjithesi nje lidhje te qendrueshme?
ju pershendes te gjithve!
ciao
ciao!
doja tju pyesja se sa ka zgjatur lidhja juaj me e gjate dhe cfare e ka bere ate te qendrueshme?cfare e ben ne pergjithesi nje lidhje te qendrueshme?
ju pershendes te gjithve!
ciao
Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......
Well... seksi ka te beje disi, por nuk eshte gjithcka. Sakrificat dhe kompromentimet e mbajne lidhjen e gjate dhe healthy. Nejse, mendimi im ky. Lidhja ime me e gjate ka nis 3 vjet me pare dhe akoma vazhdonUne mendoj se e ben Seksi![]()
Postuar mė parė nga Studenti-Te
sa ka qene lidhja me e gjate o lal?
Vicky11 te uroj edhe sa vjet te dush me ate .
Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......
Besimi/respketi edhe komunikimi midis 2 paleve...po ashtu gjalleria ne lidhje..![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Fati....
ps.Lidhja ime me e gjate ka qene 1 vit.
Lidhja ime me e shkurter, eshte njekohesisht edhe me e gjata: 23 vjet
Çka e ben te tille: toleranca, mirekuptimi, besimi, respekti dhe plotesimi i njeri tjetrit, duke eliminura mangesite qe çdo njeri i barte me vehte.
Pastaj eshte edhe nje faktor shume me rendesi qe nje lidhje e mban te qendrueshme: FEMIJET (ata jane nje hallke shume e shendosh qe lidhjen e mban te forte dhe te qendrueshme).
Kjo qe thash une, kujtoj se vlen shume pak per kohen e tashme, kur lidhjet ne te shumten e rasteve nuk jane serioze dhe ka vetem interes me shume pak dashuri, prandaj nje lidhje e tille nuk qendron asnje minuta pasi te pushon interesi, sepse nuk e mabn te tille dashuria...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
dashuria,sinqeriteti .nese keto do vijne gjitha si respekti,toleranca ,mirkuptimi.lidhja ime eshte rreth 13 vjet dhe shpresoj te vazhdoje ne pafundesi.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Per mua kjo eshte nje nga gjerat me te renda qe mund te thuhet per nje lidhje : rri me te sepse dashuroj kalamajte e po u ndava ju bej keq atyre duke ju hequr mamane(sherbetoren).Nga ky koncept bashkejetese partneriale e kane origjinen shume vepra jo aq te ndereshme qe mund te kene bere shume femra:bere te pamunduren per te ngelur shtatzene e keshtu duke i bere shah mat cunit te botesPostuar mė parė nga Poeti
![]()
![]()
Kalamajte per mua jane nje shenje e realizimit te nje dashurie dhe jo "mjet ngjites" te dy entiteve qe si mban bashke ndjenja.
Persa i perket pyetjes besoj qe suksesi tek ne ka qene fakti qe kemi arritur te ngreme idete/ndjenjat tona siper gjerave/individeve(...)qe mund ta demtonin.Une e krahasoj perhere me nje tabaka me gota kristali champagne ne nje hapesire te mbushur plot me njerez, per ta mbrojtur nga tronditjet te duhet ta ngresh me duart lart mbi kokat e te tjereve.Duke pare qe mund te kete njerez me te larte se ti me raste te rralla ngrehesh ne maje te gishtave![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 26-12-2005 mė 16:04
Kam vetem nje limit: qiellin!
Poeti dhe miki_al2001, Vicky11...ju uroj suksese ne jeten tuajeshte vertete kenaqesi te lexosh te tilla postime...
faktikisht persa i perket temes...besoj respekti, dashuria dhe besimi ndaj njeri-tjetrit kane shume rendesi...
Krijoni Kontakt