Dashuria vdes kur te martohesh!!!!!
si eshte mendimi juaj ???
Dashuria vdes kur te martohesh!!!!!
si eshte mendimi juaj ???
dashuria ne 90 perqind te rasteve vdes pas marteses, sepse lind monotonia, duhet te kete shume dashuri qe partneret te mos bien ne monotoni, se po lindi monotonia do fillosh te shikosh per dashuri te re ne vend tjeter.... e ka treguar jeta kete.............. keshtu qe po nuk qe dashuria me germa te medha me mire mos u marto fare.........
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Dashuria vdes kur njerezit i marin gjerat "for granted" (ose kur nuk perpiqen me qe te ofrojne dhe te permiresojne mardheniet e tyre). Ne shumicen e rasteve martesa shikohet si nje koncept romantik dhe jo ne terma praktike. Per kete arsye kur realiteti dhe responsabiliteti qe vin me pas i marin njerezit per surprise atere dashuria fillon te sbehet.
Me pak flaje, kur "lidhet kali tek lema" atere shume njerez kujtojne qe e kane mbledhur mendjen dhe harrojne ti perkujdesen...nuk e mendojne qe kali mund ta kepuse litarin dhe te veje te kullose neper lendina me te gjelberta
Megjithate, nuk mendoj qe dashuria vdes pas marteses, dashuria vdes kur nejrezit nuk perpiqen te jene me te dashuruar.
When in Doubt, Act Stupid!
Postuar mė parė nga bayern
Na ha ha habise! Se po na merret edhe goja. lol
Fol na iher seriozisht mer, njele tu tall pambukt.![]()
Dashuria o shume e larmishme. S'ka definicione kur vdes apo kur lind. Na iher atehere kur duket qe ka vdek, eshte ne lindje edhe anasjelltas.![]()
HOLLAND...
s'besoj se ka te beje me martesen, megjitese nuk e kam provuar akoma. mendoj qe ka te beje me njerzit, momentet e tyre dhe sjelljet e tyre. ka njerez qe jane dashur shume edhe pas martese.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Pa labirinthe e deklarata makabre te tipit: Dashuria vdes kur te martohesh(!!!!)-me 4 pikecuditese...nuk mendoj se dashuria vdes ndonjehere nese lind. Puna eshte se kur eshte dashuri sepse shpesh mund te jete mbushje deficitesh, komoditet etj etj por jo dashuri.
p.s. Dhe Jo! Dashuria nuk vdes kur (te) martohesh!!!!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 27-10-2005 mė 14:32
Dashuria Nuk Vdes Kurr.
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Ketu shumica jane beqo...Postuar mė parė nga babygirl1982
E para e punes, nuk eshte me mend te marresh mendime per tema te tilla nga njerez qe s'e kane provuar asnjehere...
E dyta, s'duhet te hapen tema te tilla...se trembni edhe ata qe duan "ta ngordhin" dashurine...
nejse...postimi i nausikes me pelqeu...![]()
Ncuq Ncuq si vdiska Dashuria kur martohesh mer aman po ato qe tradhtojne gruan si i bie aty nuk i vdes dashurin.
Dashuria vdes ne ato momente kur dy te bashkuarit nuk ndjne asgje per njeri tjetrin athehere vdes Dashuria
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
Dashuria vdes atehere kur partneret pushojne se komunikuari.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 27-10-2005 mė 14:50
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt