Para disa muajsh e kam bere nje pyetje te tille dhe morra shume pergjigje te mira.duke u bazuar qe anetaret e forumit shumica kane pervoje ne lidhje me keto ceshtje.dua sa me shpejt ta marr nenen time ketu per nja 3 muaj.mirpo ceshtja eshte delikate.e di se cfare dokumentash duhen per vize turistike por si tia bej ja si qendron ceshtja.Ajo eshte e ve(babai me ka vdekur).
tia bej une dokumentat .une kam rroge shume te mire,shtepi,taksa paguaj shume mirpo statusi ngec jam me azil politik.edhe vellain e kam ketu eshte me azil.pra kjo me duket se mund ta bej te veshtire ceshtjen .une kam nje vella atje i martuar dhe nje moter ne zvicer.tani nuk e di mos ato mendojne qe ajo vjen dhe skethehet.
Varianti tjeter-une kam dhe dajen ketu qe ka green card dhe qe eshte ketu per gjate kohe.por punen se ka te mire(cook) spaguan kure taksa dhe nuk eshte shume ne rregull me shtetin.ai do bej nje operacion ketu dhe mund ti dergoje nje ftese gjasme te jete ketu motra(nena ime) .mirpo ai ketu ne te njejten menyre e solli te shoqen e tij para nja 5 vitesh e cila e shkeli ligjin u kethye pas 7 muajsh dhe e cila u semure ketu.ne kete rast nena sduhet te tregoje qe ka femijet ketu apo jo? a mund ta kapi ambasada e ti thote qe ti ke femijet e tu atje.
Varianti i fundit-ti beje ftese ndonje tjeter psh nje kushuriri im qe ska te njejtin mbiemer me te dhe ta ftoje gjasme per vizite.edhe ne kete rast sduhet te tregoje qe ka femije ne usa.
e shikoni sa delikate.ska avokat qe ta zgjidhi kete LOL
Krijoni Kontakt