Postuar më parë nga
arbereshi_niko
O mor alban mor alban…, po kush tha qe e Tereshenjta, e Permbibekuara, e Lavderuara, gjithmone Virgjeresha dhe Zonja jone Mari, Nena e Zotit Krisht, nuk mund te jete shfaqur ndonje here…???
Une nuk jam asgje per te kundershtuar nje fakt si ky! Nuk mund te jem i pranishem gjithkund…, mendo s’kontrolloj dot xhepat e mi…, jo dukuri si keto…
Shiko dhe lexo mire…, une dyshoj ne disa raste, pasi mund te strumentalizohen dhe ka mundesi!
Pastaj ti djale i mbare, kujdes dhe mos ji kaq prezuntuoz se nuk eshte e thene (qe ke gjithnje te drejte), nese ti pohon qe Zoti Krisht eshte Zoti!!!, atehere si mund te shashe nenen e Tij???
Thuhet; Lindja jote, o Hyjlindese gezoi e ndriti tere gjthesine, se prej teje shkelqeu Dielli i Drejtesise, Krishti Perendia yne…, si pra e ve ne dyshim ti qe pohon ne Krishtin? Si keshtu ti thua qe edhe Maria, ishte mekatare dhe humbi lavdine e Perendise?
Zonjen qe eshte e pafjetur per ndermjetime dhe shpresen tone te patundur per çdo mbrojtje, varri dhe vdekja s'e zoteruan dot, se ishte Nena e Jetes dhe perseri ne jete e çoi, Ai qe banoi ne gjirin e saj te virgjer...(shkurtorja), po ku ti gjesh ti keto libra...
KTHEU MBRAPSHT E STUDIO MIRE…
Krijoni Kontakt