Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    alvi
    i/e ftuar
    O Klevo, shtypi, nuk ndikohet nga politikanet per vogelsira si vrasja e nje apo dy shqiptareve. He me verte, duhet te heqim dore nga kto delire madheshtie. Pa te keq e kam dhe jo vetem me ty, po dhe me veten.
    Shtypi ka dale per pare. Ne se ata mendojn se osh sensacion, do e shkruajn, ne se jo, nuk do e s hkruajn.
    Tashi te thuash qe ceshtja shqiptare eshte ceshtje kaq e rendesisshme politike eshte ti mushesh menjen vetes, pervec se ne se jeton ne FYROM ose ne Serbi.
    Po ky osh menimi im, un nuk jetoj ne Itali dhe ndoshta gaboj, vvetem se me duket shume si paranoia, sa here qe degjoj te tilla komente.
    Pershnetje, Alvi!

i/e regjistruar Maska e Ari-Intimidator
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    290
    Eshte gje e natyrshme qe brengosemi per njeri-tjetrin. Mua me dhimbset shume ajo vajza. Eshte dashuruar ne ate maniak; ka vendose ta jetoj jeten me ate maniak, dhe kur lind, mbytet mizerisht. Cfare i pati faj ajo atij Italiani i cili nuk ka mujt me e mbajt Penisin ne pantollona?
    Nuk jam i informuar per drejtesine ne Itali dhe si ajo punon, por po te ishte ne USA, nje gje e tille do te ishte FRONT NEWS HEADLINES.

Pershendetje
    An unexperienced life is not worth living. Socrates

i/e regjistruar Maska e klevis2
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    87
    Alvo une mund te flas vetem per italine sepse eshte realiteti qe njoh me mire per te tjerat nuk jam dhe nuk mund te jem kompetent me shume mund te jem nxenes por ka dy gjera qe duhen ditur se pari ato qe kam thene me siper reflektojne mendimin tim qe nuk eshte thjesht nje paranoje e imja eshte edhe nje konstatim i nje fakti qe ne itali gjithkush e ndjen mbi shpine dhe e dyta shtypi vertete del per pare por ka edhe disa kritere etike te cilave duhet tu permbahet dhe ketu hyn dhe lufta ndaj fenomeneve si p.sh racizmi pastaj n.q.se e ve re sponsorizuesit e shumices se mediave qe kane ndjekur kete politike informative jane partite e djathta duke anashkaluar pasojat e saj ne formimin kulturor te shikuesve apo lexuesve.Besoj se kjo qe kam shkruar vlen edhe per shtypin shqiptar apo amerikan dhe mund te ndeshet edhe ne shqiperi e amerike por ne Itali arriti permasa edhe me te medha sidomos me shqiptaret.
    pershendetje

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    156
    CA jan kto italianet, fuckera racista. Fati ne thonjxza na beri qe ti shohim dhe italianet jashte italise, ne londer dhe jane fuckin barbona, vine ktu te punonjne per dy tre muaj qe te ikin dhe hane buke per 6 muaj ne itali. Jane fucking idiot, me komplekse, barbona dhe me e bukra jane edhe racista. Anglezet nuk kane respekt fare per ta, i ka ngele si kunje qe su treguan burra gjate luftes se dyte botrore.
    Pizza, macaroni, fuckers

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •